Saviola vyhlíží návrat do River Plate, chce si zahrát s Aimarem

25.04.2015, 18:02
Aktuality
Na své možná i poslední stěhování v roli aktivního fotbalisty se pomalu chystá Javier Saviola. Argentinský útočník si během kariéry vyzkoušel angažmá v několika předních evropských klubech a už v létě možná uzavře kruh svým návratem do River Plate...

Už 33letý útočník v River Plate s velkým fotbalem začínal a před čtrnácti lety si vysloužil přestup do Barcelony. Vedle vztahu k mateřskému celku ho zpět do Argentiny táhne ještě jedna záležitost - rád by si zahrál s aktuálně zraněným záložníkem Pablem Aimarem, který se vrátil do Jižní Ameriky už v zimě.

"Doufám, že si zahraji s Aimarem a společně zničíme nejednu obranu," věří Saviola.

Saviola si po Barceloně zahrál i za Sevillu, AS Monaco, Real Madrid, Benficu, Málagu, Olympiakos Pireus a od loňského léta působí v Hellasu Verona. Angažmá v italském klubu není z nejpovedenějších, nevybojoval si totiž místo v základní sestavě a zatím naskočil jenom k jedenácti ligovým zápasům.

"Proč jsem si vybral Veronu? V Itálii jsem si chtěl zahrát už dříve. Díky Hellasu jsem znovu cítil, že budu užitečným a důležitým hráčem. Vedle toho jsem mohl přispět k dalšímu růstu klubu," zdůvodňuje svou loňskou volbu.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pan utocnik

Reagovat
Recoba Inter

Pamatuju si když šel do Barcy. Byla to událost. Škoda, že se z něj nestal Maradonův porkačovatel. Potenciál měl víc než slušný. Alespoň za kariéru nasbíral spoustu zkšueností. Třeba jě někde někdy ještě nějak zúročí.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho zajima nejakej Saviola

Reagovat
FC Porto FC

i když hrál za Benficu tak to byl muj oblíbenec. Škoda že když se probudil v Olympiakosu tak se šel zas zahratabt do Itálie...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu to jsou vzpomínky na časy, kdy jsem na FIFĚ 2002 hrál za Argentinu s hráči jako jsou Pablo Sorín, C. López, J.S. Veron, Simeone, Aimar, Batistuta, Crespo, Saviola...

Reagovat
ACSeRw!n

Batigol

Reagovat
ACSeRw!n

River

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele