Saviola si zahraje i v Itálii, upsal se Hellasu Verona

01.09.2014, 22:04
Aktuality
Javier Saviola během své kariéry hrával v Argentině, Španělsku, Francii, Portugalsku a Řecku, nyní si vyzkouší angažmá v Itálii. 32letého útočníka na Apeninský poloostrov přivábil Hellas Verona, který ho získal zdarma z Olympiakosu Pireus...

Saviola do Olympiakosu přišel před rokem a získal s ním mistrovský titul, k čemuž přispěl dvanácti ligovými trefami. Letos ovšem už tak důležitou roli v plánech nehrál a tým nakonec opustil.

Ve Veroně podepsal smlouvu na jeden rok, italský klub večer vše potvrdil v prohlášení na svých internetových stránkách.

Saviola má na svém kontě čtyřicet startů za argentinskou reprezentaci, v nichž nastřílel jedenáct branek. Pestrý je rovněž výčet jeho klubových zaměstnavatelů, během svého působení v Evropě hájil barvy Barcelony, AS Monaco, Sevilly, Realu Madrid, Benfiky a před příchodem do Řecka oblékal dres Málagy.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
FC Porto FC

To je správnej cestovatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Filip12

A Rabušic má po kariéře

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně Rabušic hostuje v Perugii

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

Svetobeznik Kratsi bude zoznam, kde este nebol.

Reagovat
10

Conejito

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný seznam, to bych bral.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele