SAVIOLA DALŠÍ POSILOU REALU MADRID

10.07.2007, 17:24
Aktuality
V Realu Madrid se s posilami roztrhl pytel. Včera do španělského klubu přišli trenér Bernd Schuster a obránce Christoph Metzelder, které dnes následují další zadák Pepe a poněkud překvapivě také Javier Saviola. Jeho příchod na Santiago Bernabeu potvrdil jeho nový kouč...

"Je mladý, umí dávat góly a může nám toho dát ještě mnohem více. Jsou tu malé detaily, které hrají pro nás. Fanoušci a média reagovali velice dobře, kdy jsme s touto novinou přišli," prohlásil Schuster během rozhovoru pro Punto Radio.

Saviolovi na konci června vypršel kontrakt v Barceloně a Real za něho tak nemusí platit žádné odstupné. Tímto přestupem se argentinský útočník zařadil do řady přeběhlíků, do níž patří například Luis Enrique, Luis Figo a také Bernd Schuster.

Saviola byl na Nou Campu přebytečným již delší dobu. V sezonách 2004/2005 a 2005/2006 si odskočil na hostování do Monaka a Sevilly. Podobný osud mu Barcelony přichystala i pro sezonu nedávno skončenou, hráč se ale rozhodl bojovat o místo v základní sestavě Franka Rijkaarda. To se mu podařilo na přelomu roku, kdy se zranili Lionel Messi a Samuel Eto´o. Po jejich zotavení se Saviola přesunul zpět mezi náhradníky a nakonec se rozhodl nepřijmout nabídku prodloužení smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (660)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele