Santana o krizi nic neví

07.02.2008, 19:46
Aktuality
Záložník Atlétika Madrid Cleber Santana popřel, že by se klub ocitl v krizi. Podle Brazilce je tým v pořádku a netíží ho žádný problém. Místo řečí o krizi se chce spíše soustředit na nedělní ligový duel s Racingem Santander, který považuje za nesmírně důležitý.

"Potřebujeme získat všechny tři body, ačkoliv to nebude lehké," uvědomuje si Santana. "Doma hrají velmi dobře, ale přesto půjdeme do utkání s vírou v naše schopnosti a vysokou morálkou."

Brazilský středopolař ale nezapomíná, že Atlético nevstoupilo do sezóny nejlépe. "Museli jsme to dohánět. Ale jedna výhra nás může dostat zpátky na vítěznou cestu," myslí si Santana. "Racing sice respektujeme, v tomto utkání však můžeme dosáhnout na vítězství," řekl šestadvacetiletý fotbalista.

Santana rovněž věří, že jeho tým nepostihl žádný psychický blok. "Tým je v pořádku, žádná krize tu není. Vypadli jsme z Copa del Rey, prohráli několik zápasů, ale stále máme šanci proniknout do Ligy mistrů. Určitě se brzy vrátíme do první čtyřky. Musíme ovšem udržet koncentraci," dodal.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak, správně. Krizí by to nenazýval, ta vypadá jinak. Klub má stále šance na velice slušné umístění, hraje se stále o poháry, takže je to (zatím) v pohodě. Je ale pravda, že současné výkony nejsou odpovídající síle našeho kádru, rezervy tam ještě jsou. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

de to s nima s kopce od tý doby co vyhodili maniche

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hráč tým nedělá, to by bylo hodně zjednodušené vysvětlení. Navíc Maniche za Atlético moc nedejchal, když nasimuloval zranění. Takový hráč v klubu nemá co pohledávat, musí za něj hrát jen Ti co chtěj !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Netrvdil bych že Maniche simuloval zranění, ale je fakt že v Atletiko nic nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nehrál špatně.. ovšem měl být lídr a tudíž zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

zranění právě simuloval, kvůli tomu ho vyhodili

Reagovat
-Kopy-

Mě se teda zdá, že bez Maniche to prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hupky dupky zpátky na zem, peřináři .

Reagovat
smazaný uživatel

hoši trochu si lžete do kapsy, od tý doby co maniche nehraje, tak nevyhrávaj, a když jo tak ne přesvědčivě, a santana ani motta na manicheho kvalitu zatim nemaj, a raul garcia to na středu zálohy sám neodehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Maniche je hodně kvalitní hráč, ale není na světě jedinej a jak už jsem jednou reagoval, jeden hráč, byť sebelepší, celé mužstvo nespasí. Navíc mu ke hraní za Atlético chyběla motivace. Jinak by se totiž zachoval jinak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele