Santa Cruz vyřešil problémy s kolenem operací

16.04.2009, 08:38
Aktuality
Roque Santa Cruz je po první povedené sezoně v Blackburnu letos spíše pouze stínem toho loňského obávaného kanonýra a ani v následujících týdnech si na své konto nepřipíše nějaký ten gól. Paraguayský útočník za sebou má artroskopickou operaci kolena, otázkou je, jak dlouho nyní bude mimo hru...

Santa Cruz se na hřišti naposledy objevil na začátku března v utkání s Evertonem, od té doby laboroval s kolenem. Vedení se po týdnech čekání nyní rozhodlo vše řešit ráznou cestou.

"Má za sebou drobnou artroskopickou operaci kolena, během níž byl odstraněn uvolněný kousek kůstky. Nemohu stanovit termín jeho návratu, ale snad to nebude na dlouho," řekl manažer Rovers Sam Allardyce.

Santa Cruz letos zasáhl jenom do dvaceti ligových zápasů, v nichž dal pouhé čtyři branky. Blackburn bojuje o přežití v Premier League, šest kolpřed koncem má na sestupové příčky k dobru čtyři body.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Blackburn je velice sympaticky tym a byl bych zklamany, kdyby sestoupili. Sam Allardyce je muz na spravnem miste a v pristi sezone by tym vhodne doplnil a opet by s nim bojoval o pohary. Proto je jasne, ze v PL zustane na ukor NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

O tom přece vůbec nikdo nepochybuje

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC PL udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Santa Cruz je velmi luxusni hrac myslim ze budou pro neho velmi kvalitni nabidky do kvalitnich tymu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele