SANTA CRUZ SE UPSAL BLACKBURNU

28.07.2007, 15:43
Aktuality
Roque Santa Cruz se dočkal ukončení svého trápení v Bayernu Mnichov a odchází zkusit štěstí do Anglie. 25letý paraguayský reprezentační útočník se na čtyři roky upsal Blackburnu Rovers...

Santa Cruz již delší dobu nepatřil do základní sestavy Bayernu. Situaci mu nejprve komplikovala častá zranění, nyní ho o místo v kádru připravily letní posily. Do mnichovského klubu přišli Miroslav Klose a Luca Toni a Santa Cruz se tak definitivně rozhodl pro odchod.

"Je to mladý hráč, internacionál s dobrou pověstí. Z našeho hlediska je dobré, že na tom bude dobře fyzicky, protože hrál za Paraguay na Copa America," hodnotí novou posilu manažer Mark Hughes.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Mordor97

Snad se tam uchytí je to pro mne dobry utocnik a pral bych mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej je, ale je to lazar, těžko vydrží delší dobu bez zranění, natož v Anglii. Kdyby neby pořád zraněnej, tak je v tuhle dobu někde jinde.

Reagovat
HOST*1860

no zas tak dobrej neni, na prumernej anglickej tym ale snad ma.. mozna na muj nazor maji vliv veci, ktere napsal wector, ale nenapsal bych ho ani do prvni stovky nejlepsich utocniku..

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě dáš dohromady sto nejlepších útočníků?

Reagovat
HOST*Parker

Blackburn posílil útok, což je jejich největší slabina o dva kvalitní hráče Cruze a Rigterse. Přitom se jim podařilo oba koupit výhodně, jednoho už nechtěl Bayern a druhej jen za 1,2 eur.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele