Sanogo stále věří v postup Werderu

22.10.2007, 11:16
Aktuality
V nepříjemné situaci je Werder Brémy. Německý klub v úvodních dvou zápasech Ligy mistrů nezískal ani jeden bod a už teď stojí na pokraji vyřazení z prestižní soutěže. Útočník Boubacar Sanogo i nadále věří, že se jeho tým vzpamatuje a o postup se minimálně popere...

Werder na úvod podle očekávání prohrál na půdě Realu Madrid, poté ale přišel šok - v domácím utkání nestačil na Olympiakos Pireus, ztratil poločasové vedení a nakonec prohrál 1:3.

"Nevím, co jsme v tom utkání udělali špatně. V první půli jsme začali dobře a ujali se vedení, po přestávce jsme pak přestali hrát. Je to obrovské zklamání, že v této fázi ještě nemáme ani jeden bod, ale stále věřím v postup. Kvality na to máme," prohlásil Sanogo.

Brémy v následujících týdnech čekají zřejmě klíčové souboje s Laziem. Ve středu se oba týmy utkají v Německu, o dva týdny později pak jejich vzájemný duel bude hostit Olympijský stadion v Římě.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Slejdy

tahle skupina bude urcite zajimava

Reagovat
HOST*

to jiste, bremy potvrdi proti laziu ted doma

Reagovat
smazaný uživatel

jo Diego mus pomoct ještě víc něž kdy jindy bude to boj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele