Šance Temešváru na udržení v rumunské lize ještě žije

02.06.2011, 16:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
stas87

ziadne vynimky!!!

Reagovat
8lampard8

Teď by se ty prachy Baníku za ten přestup Magery hodily

Reagovat
smazaný uživatel

Největší výhra by byla je nechat spadnout! Vyměnit majitele a začít téměř od nuly. Stejně ty prachy Benfika a Baník nikdy neuviděj. Bohužel. Ale myslím, že Temešvár v tom není sám, určitě je víc takových klubů v Rumunsku. Mají štěstí, zatím se na ně nepřišlo nebo zaplatili až v krajní nouzi. Jsem zvědav na Galati v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem zvědav na Galati, líbí se mi, že trenér Munteanu dává přednost mladým hráčům, a hrají atraktivní fotbal, otázka je, kolik mu jich tam zůstane po tom, co udělal titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Za koho dluží Benfice?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Sepsiho asi..Jist si tím nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Spravně, za Sepsiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nebránil, kdyby bylo něco z Rumunska. Jenže tady jsou v současné době ekonomicky stabilní jen dva kluby: Steaua a Vaslui. Ostatní mají problémy. S námi vyloučili ze stejného důvodu i Glorii Bistritu a třeba Unirea Urziceni, která byla před dvěma lety nejlepším klubem v Rumunsku a hrála Ligu mistrů, teď spadla. Majitel sebral všechny prachy, prodal hráče a takhle to dopadlo.

problémy jsou všude, až na dva kluby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele