Samuel Castillejo je šťastný v Málaze, na odchod nemyslí

30.03.2015, 14:07
Aktuality
Málaga bojuje o evropské poháry a pokud se do nich dostane, nebude od věci rozšířit kádr. Španělský klub se ovšem bude muset koncentrovat i na udržení několika svých současných hráčů, mezi něž patří například Samuel Castillejo...

Teprve 20letý křídelník od letošní sezony patří do prvního týmu a rychle se usadil v základní sestavě celku, jemuž v tabulce Primera División patří sedmé místo. Talentovaný fotbalista zatím vynechal jen dva zápasy a začátkem února dal proti Valencii svou první branku.

Castillejo v sobotním souboji s Norskem debutoval ve španělské reprezentaci do 21 let a vedle jejího kouče si vysloužil pozornost i od Atlética Madrid.

"Do této chvíle jsem si splnil všechny své sny. Debutoval jsem v La Lize v dresu klubu, jehož barvy hájím odmalička a zahrál si za španělskou jednadvacítku. Je to sen a já musím i nadále bojovat, aby to takhle pokračovalo," uvědomuje si.

"Pro tuto chvíli je moje budoucnost jasná, je spojená s Málagou. Nikdy nevíte, co budoucnost přinese, ale já vždy říkal, že jsem v tomto týmu šťastný," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neskutocny hrac

Reagovat
Lamskej#RMCF

jsem zvědavý na toho klučinu který ještě hostuje v Mallorce a v létě jde k nám..nevzpomenu si na jméno

Reagovat
es tut mir leid

Marco Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ,že je to tak mladá puška, tak si myslím ,že jej určitě čeká angažmá v mnohem větším klubu. V tom posledním zápase,kdy nás Málaga přehrála byl jedním z nejlepších na hřišti.

Reagovat
VojtovaChelsea

Ochoa chytá za Malagu?

Reagovat
smazaný uživatel

"chyta"

Reagovat
Xavi

Málagu tuto sezónu vídám hodně a Castillejo je výborný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele