Sammy Lee v Boltonu skončil

17.10.2007, 12:50
Aktuality
Trápící se Bolton Wanderers hledá nového manažera. Předposlední tým Premiér league totiž dnes odvolal Sammyho Leeho, který ve funkci působil teprve od léta. Nepovedlo se mu navázat na předchozí úspěšnou práci Sama Allardyceho.

Boltonu se vůbec nevydařil start do nové sezóny. Z devíti zápasů vyhráli Wanderers pouhý jeden zápas a získali celkem pět bodů. Hubený bodový zisk stačí jen na předposlední příčku o skóre před Derby County.

Vedení klubu se rozhodlo jednat a odvolalo manažera Sammyho Leeho."Je to těžké rozhodnutí pro nás všechny, ale myslíme, že nadešel ten pravý čas," prohlásil prezident Boltonu Phil Gartside. Kromě manažera skončil v klubu i generální ředitel Frank McParland.

"Sammy sehrál důležitou roli v moderní historii klubu. Přejeme Sammymu i Frankovi do budoucna jen to nejlepší," dodal Gartside. Leeho nástupce se teprve bude hledat, nicméně v Boltonu věří, že nový manažer naváže na práci Sama Allardyceho, který provinční klub vytáhl až do evropských pohárů.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*no.10

Tak doufma ze ted Bolotn povede pan Tietz

Reagovat
smazaný uživatel

na Anglii moc dlouho nevydržel, ale je pravda že výsledky jsou děsivé....

Reagovat
HOST*mysman

pred nadchazejicim zapasem s boltonem je to skvela zprava,ty prasata dostali co jim patri

Reagovat
HOST*don dani ocho

Nedivím se, výsledky mejch oblíbenejch Klusáků sou katastrofický, škoda že božskej Sam Allardyce je v Newcastlu. Ale Bolton se zvedne. Jaaskelainen,Campo,Gardner,Giannakopoulos,Anelka a spol. na to pátý šestý místo maj, hlavně síla kádru neodpovídá současnýmu místu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele