Sakho je připraven odejít z Paris Saint-Germain

08.07.2012, 21:12
Aktuality
Mamadou Sakho ještě před pár měsíci patřil mezi opory Paris Saint-Germain, v poslední době se ale jeho situace v bohatém francouzském celku zdramatizovala a stoper se senegalskými kořeny šéfům klubu vzkazuje, že odejde, pokud by měl do týmu přijít ještě jeden obránce...

Když dvaadvacetiletý rodák z Paříže loni na jaře prodlužoval smlouvu do června 2014, tak si v Parku princů mnuli ruce. Po příchodu trenéra Carla Ancelottiho ale Sakho ztratil místo v základní sestavě a posléze také letenku na mistrovství Evropy.

Italský kouč navíc podle některých informací hodlá přivést dalšího stopera a v tom případě by už Sakho hledal budoucnost jinde. ”Pokud přijde další obránce, udělám vše proto, abych odešel. Musím myslet na svojí budoucnost. Mým cílem pro nadcházející sezónu je hrát v základní jedenáctce,” řekl Sakho v rozhovoru pro deník L’Equipe.

”Nehodlám znovu zažít to, co jsem zažil v posledních šesti měsících. Nechtěl jsem mluvit o své osobě, abych nedělal dusno v týmu, měl jsem ale sen zahrát si na Euru. Když jsem viděl nominaci, měl jsem slzy v očích, dvouletá práce padla vniveč. Je zkrátka jasné, že ve svém klubu potřebuji hrát,” dodal vysoký stoper.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (320)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele