Sagnol si vybral AC Milán

11.12.2007, 14:22
Aktuality
Willy Sagnol si zřejmě již vybral svého budoucího zaměstnavatele. Francouzský obránce nedávno informoval o úmyslu odejít z Bayernu Mnichov a rád by zakotvil v AC Milán...

Sagnol se v současné době vrací po zranění a je možné, že svůj poslední zápas za Bayern odehrál již o víkendu, popřípadě k němu nastoupí příští týden. Francouzský reprezentant má v případném odchodu pochopení například u trenéra Ottmara Hitzfelda. Ten mu nebude stát v cestě, ovšem pouze v případě správné nabídky.

Sagnolovi zástupci se údajně již sešli s jednateli Rossoneri a první jednání dopadla velice dobře. Na pravém okraji AC v současné době působí stárnoucí Brazilec Cafu a Massimo Oddo, který ovšem zatím nedokázal navázat na loňskou sezonu.

30letý Sagnol přišel do Bayernu v roce 2000 z AS Monaco a jednou již byl blízko přestupu do Itálie. Před rokem jednal s Juventusem, pak ale vypukla korupční aféra, turínský klub byl přeřazen do Serie B a z celého transferu tak sešlo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Shevchenko

No je pravda že Cafú už moc dlouho nevydrží a Oddo hraje momentálně strašně (což je ohromná škoda, protože na konci minulé a na začátku sezóny byl jeden z nelepších hráčů), ale radši bych Zambrottu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam nechtěl ani jednoho popravdě řečeno, obrana je potřeba omladit a né doplňovat o hráče za zenitem..

Reagovat
smazaný uživatel

to se taky domnívám, jeden by řekl, že dají příležitost mladším a vlijou do svého kádru nějakou mladou krev...ti mladí hráči vůbec v ACčku dostávají nějak málo možností se prosadit ( Pato, Gourcuff)

Reagovat
smazaný uživatel

Pato se zatím prosadit nemohl,protože může hrát až od ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se, to mi uniklo, ten italský fotbal zas tak nesleduji, abych se přiznal...

Reagovat
Vasil

Náhodou by to pro Milan mohla být dobrá posila, když Oddo momentálně nehraje nejlíp, Cafú už lepší nebude a Bonera... Navíc bude určitě za dost rozumnej peníz. To samý Zambrotta, nebojím se napsat že se zpátky do Itálie těší, ten by taky nebyl drahej.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi Oddo nepřipadá zrovna ve formě, ale kupodivu bývá pravidelně výborně hodnocenej. Sagnol je dobrej, ale je mu až moc podobnej, navíc neperspektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

přeně tak - neperspektivní, lepší už nebude, navíc absolutně stejný typ, jako Oddo. neříkám, že Zambrotta by měl ještě kvalitativně vyrůst, ale bral bych ho 100x radši...

Reagovat
GEGE

jenom to ne

Reagovat
Kapřík

Já tak nějak doufal že skončí v Lyonu. I když srdce by si přálo jeho návrat do Monaka. Ovšem do AC Milán mi nějak nesedí...on se ten Oddo zase vyvrbí a pak by to byla fakt škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tam bude pretlak jak prase na pravem beku.

Reagovat
Kapřík

No ale on má zkušeností na rozdávání a to by se mohlo dost rapidně projevit. Ty jejich praví beci zas nejsou taková kvalita aby nějak vynikali...a to on ve formě rozhodně je.

Reagovat
smazaný uživatel

no že by se konalo mega omlazení obrany to se zrovna říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim,podle mě první náhradník do obrany dobrá varianta..Cafů už to má fakt za pár,i když dopředu to je pořád borec,ale nějak se mi zdá že vzadu už vázne..Jinak Massimo Oddo se určitě dostane do pohody,když sem ho viděl tak hrál skoro vždycky skvěle..jinak si myslim že omlazení obrany neni zase tak nějak moc potřeba a věk kolem 30 je pro obránce v poho..koor v AC (ale tak jeden mladší kvalitní obránce by asi taky nebyl na škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Barzagli.

Reagovat
smazaný uživatel

na pravýho beka ? navíc drahej, netechnickej...

Reagovat
smazaný uživatel

jj je dobrej a AC Milan je pro nej good a bayern to je mozna best klub bundeslize ale jinak je na nic vzdyt hraje UEFu a tu by asi nej klub v bindeslize asi nemnel hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si myslim ze v milane by mohol pomoct s ofenzivou na kridlach

Reagovat
smazaný uživatel

vite o tom? v roce 1999

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele