Sagnol pohrozil odchodem z Bayernu

28.04.2008, 17:42
Aktuality
Z Bayernu Mnichov v létě odejde trenér Ottmar Hitzfeld a jistě nebude sám. Další působení v bavorském velkoklubu nedávno zpochybnil Lukas Podolski, pryč chce Lucio a jasno ještě nemá ani Willy Sagnol...

"Nechci za sezonu odehrát jenom pět nebo šest zápasů," stěžuje si Sagnol.

Francouzský obránce má v posledních měsících vážné zdravotní problémy. V dubnu loňského roku se podrobil operaci kolena a přišel o úvod letošní sezony, zranění se mu pak nevyhýbala ani po návratu do sestavy Bayernu. O víkendu 31letý fotbalista odehrál 57 minut z utkání se Stuttgartem, nadšen ale rozhodně nebyl.

"Nechat mě hrát na pravém křídle není ten správný způsob, jak mám získat zpět sebevědomí. A nehraji ani na levé straně. Jisté je, že odejde trenér, ale já jasno ještě nemám," řekl dále Sagnol.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdyz vydrzel v Bayernu tak dlouho tak snad tam i skonci

Reagovat
smazaný uživatel

Za tech 5 nebo 6 zapasu muze v soucasny forme byt rad. Sice se vraci po zraneni, ale jeho jarni vykony jsou mizerny a za zasluhy ho preci trener nemuze stavet, kdyz by to mohlo ovlinit vykon muzstva. Kdyz odejde, tak me to moc trapit nebude, dela akorat zbytecny rozruch a pravy obrance neni post kde by Bayern tlacila bota a to i v pripade, ze odejde Lahm. A co jsem koukal, ze mezi moznymi posilami jsou dva pravi obranci (Zaccardo nebo Ferrari) a to se jeste s nejvetsi pravdepodobnosti vrati Görlitz z Karlsruhe.

Reagovat
smazaný uživatel

ACM by se sikl, a tnetvrdil tzento chlapik v zime, ze chce v lete odeijit?!

Reagovat
smazaný uživatel

uz to neni ten Willy ktoreho som videl na MS

Reagovat
smazaný uživatel

bayern fůůůůůj nejhorší mančaft co znám

Reagovat
smazaný uživatel

a ty ten nejhorší přispěvatel do komentářů

Reagovat
Kapřík

Pane jo, ani si to možná neuvědomuješ, ale spustil si jednu revoluci...stupňování přídavných jmen totiž nebude už nikdy stejné. Takže aktualizovaná pravidla tohoto gramatického problému jsou:

1. Trapný

2. Trapnější

Reagovat
Kapřík

Pane jo, ani si to možná neuvědomuješ, ale spustil si jednu revoluci...stupňování přídavných jmen totiž už nikdy nebude stejné. Takže aktualizovaná pravidla tohoto gramatického problému jsou:

1. Trapný

2. Trapnější

3. Nejtrapnější

4. Uživatel "vecernicek"

Gratulujeme k fenomenálnímu úspěchu a květiny s bonboniérou pošleme poštou .

Reagovat
Kapřík

Nedbalý enter spustil tento polotovar přliš předčasně .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Ať z tama všichni utečou přeju jímto..

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že Sagnol zustane! tenhle kometrář byl hozen jako takovej špek managmentu FCB a do ucha KLINSMANOVI Sangnol je chytrej a tvrdej zadák s německým srdcem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele