Sagnol musel na operaci

05.08.2008, 13:09
Aktuality
Willy Sagnol si v posledních letech užil dostatek zdravotních problémů a zranění ho pronásledují i nadále. Obránce Bayernu Mnichov si včera poranil achillovku a ještě večer se podrobil operaci. V tuto chvíli zatím není jasné, jak dlouho bude francouzský obránce mimo hru...

Sagnol si na bolest stěžoval po pondělním tréninku a okamžitě zamířil na vyšetření, které odhalilo nutnost operace. Ta vážně ohrozila jeho pozici kapitána, na níž se s klubem dohodl před dvěma lety při podpisu nové smlouvy. Dohoda vstoupila v platnost nedávno, kdy rukavice na hřebík pověsila dlouhletá opora Bayernu Oliver Kahn.

V případě Sagnola se nejedná o jediné vážnější zranění za poslední dva roky. Kvůli zranění kolena, které si přivodil v utkání Ligy mistrů proti AC Milán, vynechal téměř celý rok 2007. V loňské sezoně ho pak limitovaly problémy s kýlou.

Nový trenér Bayernu Mnichov Jürgen Klinsmann na zprávu o zranění Sagnola zareagoval a kapitánskou pásku zatím jenom dočasně svěřil Marku van Bommelovi.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
SniperxXx

Je to smolař

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem že už si ty zranění vybral. Hlavně aby z něj nebyl ten případ, že odehraje pár zápasů a zrání a tak pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, chtělo by to fakt někoho koupit, sice sou názory, že máme nabytej kádr, ale teď sme rádi za to, že postavíme sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

fff

Reagovat
smazaný uživatel

test

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele