S Rossim počítám pro mistrovství světa, uvedl Prandelli

14.03.2013, 09:57
Aktuality
Giuseppe Rossi se i po přestupu do Fiorentiny zotavuje z vážného zranění kolena a na premiérový start v novém působišti stále čeká. Náladu a motivaci do dalších dnů mu ale nyní dodal trenér italské reprezentace Césare Prandelli, který s útočníkem počítá pro světový šampionát konající se příští rok...

Šestadvacetiletý střelec naposledy odehrál soutěžní utkání v říjnu 2011 na hřišti Realu Madrid, kde si ale znovu poranil kolenní vazy a od té doby je na marodce. Mezitím přestoupil z Villarrealu do Fiorentiny, jejíž dres by mohl poprvé obléci již za několik týdnů.

Ačkoliv rodáka z New Jersey poté bude čekat ještě dlouhá cesta zpět do vrcholné formy, tak dveře do národního týmu má vždy otevřené. "Rossi je šampión, který jen má momentálně smůlu. Je to talent, který je připraven stát se hráčem světové třídy. Jsem přesvědčen, že se vrátí ještě lepší a motivovanější než kdy předtím, má velkou morálku," pochválil Rossiho reprezentační trenér Césare Prandelli.

"Byl napevno hráčem mé základní sestavy a já s ním i nadále počítám pro mistrovství světa," dodal Prandelli na adresu fotbalisty, který za Squadru Azzurru odehrál sedmadvacet utkání a dal šest gólů. Naposledy azurový dres oblékl 7. října 2011 v kvalifikačním utkání v Srbsku.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se mu to zase nevrátí. Takovéhle zranění je svinstvo.

Reagovat
Puskas

Nejdřív se ta musíte přes nás dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby se stalo

Reagovat
smetos

nevím no, Pazzini Balotelli letos podávají dobré výkony, pak tam je letošní star El Shaarawy, Din Natale taky pořád střílí ostošest, a pak tam je pořád dost útočníků, teří hrajou pravidelně ( Cassano, Osvaldo, Gilardino, Quagliera, Diamanti, Giovinco...) S tím MS bych to neviděl reálně, bude rád jak se vůbec vrátí. Držím palce Giuseppe

Reagovat
smazaný uživatel

četl si článek?S Rosím počítám pro MS.a ty napíšeš s tím MS bych toneviděl reálně.Tak když trener řekne že ho veme tak ho vezme.

Reagovat
stuff

este stale to mohol byt iba motivacny vyrok, vsak. Tu islo, podla mna, len o to mu dodat trochu moralky a sebavedomia

Reagovat
smazaný uživatel

A když bude hrát tužku, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně tady vyjmenuješ několik hráčů :D. někteří sice mají formu. ale Giuseppe je zraněn a ty se strašně divíš proč hraje míň než ti ostatní nebo co?

Stejně.. Mario tam bude, El Shaaraway taky. Pazzovi teď vyšlo pár zápasů, Di Nataleho bych tam už netahal - stejně si nepamatuju kdy byl někdy pro Squadru nějakým příslibem a kdy naplnil potenciál. Cassano půjde tak možná doprdele! - a já to tomu debilovi přeju, protože jsem se ho zastával, ale on furt dokola.. Quagli, Gilardino fakt ne! Giovinco nech se trochu soustředí na hru. Osvaldo potřebuje čas. Adios!!!!

Reagovat
panca

Rijen 2011 naposled a jeste porad neni ok. Nez se do toho dostane, tak muze myslet maximalne na MS 2018

Reagovat
10

nebo paralympiádu 2016

Reagovat
JacoBee

Reagovat
panca

ani bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Italové tu baráž zvládnou, bez nich by na MS byla nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybuj

Reagovat
JacoBee

To je blbost...2 roky nehraje...a on s ním počítá?bůh ví jestli bude z desetiny tak dobrý jako býval...ne že bych mu to nepřál,přeju al ten výrok je blbost.

Reagovat
Benesse

ten výrok hovorí len toľko že ak bude Rossi vo forme tak ho Prandelli neodpíše ale dá mu šancu, nikde sa tam nepíše o tom že na ms určite pôjde....

Reagovat
smazaný uživatel

Prandelli to řekl skrz Fiore, aby se nemuseli bát až Jove odejde letos nebo za rok, je za něj nahrada. Navic motivace jak pro Giuseppeho tak pro fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Prandelli je pan hezke gesto od nej...

Rossimu vsechno nejlepsi v narodaku, ve Fiorentine at se radsi drzi pri zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Měl si ho stáhnout Juventus... všem se ještě ukáže

Reagovat
Melchior

jenže po Juventusu by Villareal chtěl o pět mega víc než chtěl po Viole..

Reagovat
Pettirosso

o 15 víc

Reagovat
smazaný uživatel

Oou, skoda Inter, zase raz to pravidlo o goloch vonku...

Reagovat
rossoneri89

Záložník Botafoga Clarence Seedorf zatím nemyslí na konec kariéry, o své budoucnosti ale přemýšlí. "Je pravda, že bych chtěl být trenérem. Jednou se chci vrátit do AC Milán," říká Seedorf.

Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini, co hovorite na zreb LM? V tom odpade v hlavnej diskusii sa to hladat neoplati..

Dostali ste asi najtazsieho mozneho supera, Bayern som tipoval na celkove vitazstvo. Vela stastia proti nim. Prial som si ale, aby ste uz vyradili prasivu Barcelonu.

Ibra by ich mohol zostrelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele