S Blackburnem bych určitě jednal, uvedl Shearer

06.10.2012, 20:59
Aktuality
Jeden velký návrat by se mohl konat v Anglii, do Blackburnu se možná vrátí Alan Shearer. Někdejší kanonýr Rovers by mohl zaplnit mezeru ve funkci manažera, sám se takového možnosti rozhodně nebrání...

"Zatím neproběhl žádný kontakt. Ale vzhledem k tomu, co jsem v klubu prožil, bych s Blackburnem určitě jednal," řekl někdejší vynikající útočník v rozhovoru pro BBC.

Blackburn ještě nedávno vedl Steve Kean, jemuž vaz nezlomil sestup z Premier League ani následné protesty fanoušků, kteří s ním nebyli spokojeni. Sám pak nakonec rezignoval na konci září ve chvíli, kdy cítil, že jeho pozice už je neudržitelná.

"V Blackburnu panuje zvláštní situace. Jsem si jistý, že i nadále počítali se Stevem Keanem a nyní se dostali do nesnází. Ať už vyberou kohokoli, musí se ujistit, že je to správná volba. A podle mě se tam bude muset něco změnit a bude jedno, kdo dostane důvěru," dodal.

Někdejší anglický reprezentační útočník Blackburnu v roce 1995 výraznou měrou pomohl k zisku titulu, celkem za něj během čtyř let nastřílel 131 gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (16)

Přidat komentář
PetersCZ

Tohle je legenda, ty stupidní Filipe!

Reagovat
Filip12

Legenda jeho spolupráce s Crisem Suttonem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už konečně admini přestanou psát za tohoto uživatele?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim ze je to miestny naprogramovany bot.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že jeden z redaktorů se jmenuje Filip Horký(?). Ten to asi začal a když byl vidět "úspěch", tak se přidali i ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
es tut mir leid

Jestli je Filip Horký Filip12 tak sním svůj klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Sam Kily se mi neprimo priznal, ze Filip12 je tu na to aby rozprodudil diskuze tady na EF + pry dostava i za to zaplaceno, kolik to jsem zneho uz nevytriskal, ale pry to je pekna sumicka, protoze pochybuju, ze by tu zadarmo nekdo ze sebe delal blba...

Reagovat
Filip12

Reagovat
celeb

obcas az bobot

Reagovat
paver

Nikoho lepšího si na postu trenéra nedokážu představit! Věřím, že pod Alanem by naše hra i hráči samotní jedině skvétali a už jenom to, že by se na Ewood Park vrátil by byla velká senzace a bezesporu by konečně chodil plný dům.

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn sem obecne nikdy nemusel ale kdyb tam delal manazera tenhle clovek, tak bych jim docela fandil :) Mimochodem, moc nesleduju Championship, ale chtel sem se zeptat fanousku Blackburnu jak se jim libi Rhodes

Reagovat
tulen

toto je ultramegasympatak !!!!

Reagovat
Filipow

Kdyby vzali tandem Shearer a Larsson to by byl úžas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele