RUUD PŘIZNAL NESHODY S FERGUSONEM

18.02.2007, 00:32
Aktuality
Sir Alex Ferguson a Ruud van Nistelrooy. Nejprve to vypadalo, že si tito dva fotbaloví velikáni na první pohled padli do oka. V průběhu minulé sezony, jež byla pro holandského kanonýra poslední na Old Trafford, bylo čím dál více jasné, že jejich přátelství utrpělo drtivý knock-out. Van Nistelrooy nyní prozradil, co bylo hlavní příčinou.

Loni v únoru se Manchester United stal vítězem Ligového poháru. Ve finále porazil Wigan 4:0, ale Ruud van Nistelrooy z toho velkou radost neměl. Zápas totiž proseděl na lavičce. "Po hodině hry jsme vedli o čtyři góly. Jenže já jsem hrozně chtěl zasáhnout do zbytku utkání, třeba vstřelit gól a mít tak podíl na vítězství," řekl Nistelrooy časopisu World Soccer a přiznal, že jeho kariéra v dresu Red Devils se od onoho zápasu nezadržitelně chýlila ke konci: "Byl to zlomový okamžik. Od té doby už věci nikdy nebyly jako dřív."

Přestože dnes již třicetiletý forvard válí za Real Madrid a patří k nejlepším střelcům španělské ligy, tvrdí, že rány po odchodu z Anglie zahojeny ještě nejsou. "Nesu to dost těžce. Ferguson byl člověk, který mne navštívil v nemocnici, když jsem ještě hrál za PSV. Náš vztah byl nadstandardní, proto je ta situace tak bolestivá," řekl obávaný střelec.

Ruud van Nistelrooy se díky působení v Manchesteru United stal celosvětově uznávaným hráčem. Od svého příchodu do klubu v roce 2001 vstřelil 150 gólů v 219 soutěžních utkáních.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

Manutd by měl koupit riberyho nebo torrese Ruud byl hromotluk

Reagovat
HOST*

Manutd by měl koupit riberyho nebo torrese Ruud byl hromotluk

Reagovat
HOST*Zak

Reagovat
PJ

150 gólů a hromotluk

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že odešel, nebyl týmový, skoro vůbec se nezapojoval do hry, fauloval. Saha mi v tomto směru přijde o dost lepší. A ještě jedna věc: On sice dal 150 gólů, ale jeho střelecké výkyvy jsou velice známé, jeden zápas hattrick proti slaboučkému soupeři, pak 4 zápasy nic, pak zas hattrick.

Reagovat
RMCF

tak to už se nemužu dočkat až zas přijde ten hattrick

Reagovat
HOST*RGiggs

Co by s Riberym dělali, snad by neměl hrát místo Giggse nebo Ronalda a Nistelrooy ukázal, že je lepší než Torres. ( má víc branek )

Saha mu nesahá ani po kolena, sice se nám daří jak v PL, tak i CHL, ale Nistelrooy chybí. A co se tu sere korupce z Itálie. Já neurážím nikoho z AC tak si nechte pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasím, Saha se mi nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jo.

Reagovat
HOST*R9

I teď poslední dobou???

Reagovat
smazaný uživatel

Teď po zranění nic moc, ale je to pár zápasů, což mi nemůže zkazit dobrý dojem z loňského jara a více než poloviny letošního ročníku.

Reagovat
HOST*R9

Loňské jaro bylo úžasné, toť pravda...ale letos se mi nějak nelíbí, zvlášť jak jsi napsal po tom zranění...

Reagovat
HOST*inzaghi

Ruud je kokot, dává dost gólů, ale Saha+Rony sou daleko našlapanější a hrajou týmově.FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST**nesta

to nevies nic lepsieho?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ne neviem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele