Ruští mafiáni "koupili" Pohár UEFA, tvrdí španělský tisk

01.10.2008, 13:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (108)

Přidat komentář
smazaný uživatel

paneboze....

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy famy

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jedna z těch nedůvěryhodných zpráv, jak jsem onehda říkal Kilymu..

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu na ty zápasy, tak to Zenit moc ošéfované neměl. Rozhodčí jim rozhodně proti Bayernu a Rangers nepřipískával, spíše naopak.

Reagovat
Xavi

...hráče či představitele Bayernu a Glasgow Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, toho jsem si nevšiml, každopádně mi to příjde absolutně nereálné.

Reagovat
Mr.Jindros

Kde žiješ, v pohádkovém světě?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
DelPiero137

V dnesnej dobe sa neda nicomu verit. Ale treba uznat ze Zenit hraje kvalitne, dokazuju to aj zapasy v LM. Aj ked to ze Bayern vyradili tak suverenne je zlvastne.

PS : Finale si kupovat nemuseli . Rangers v tej sezone boli sracky s prepacenim. Catenaco je ofenzivny futbal oproti nim! Ak by vyhral Rangers, to by bola hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

"ruská mafie, údajně jedna z nejmocnějších na světě" - no teda, čtk zas někde vyhrabalo nějakou pecku, která by nikoho ani nenapadla.

Reagovat
Xavi

jj. taky jsem si říkal!

Reagovat
kubys

vynechal jsi jedno dost důležité slovo a to je "tato ruská mafie"...nebo si snad myslíš, že je jen jedna všemocná, vždyť v Rusku je přes 100 mafiánských frakcí a tak maximálně čtvrtina je, asi nepužiju správné slovo, zastoupena pod jednou hlavičkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je fakt, beru zpět.

Reagovat
kubys

Však v klidu, je dobře, že tady je aspoň pár rozumných, kteří dokáží přiznat chybu Viz. třeba Scolari nedokáže, ale tak on je bůh, takže u něho to nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš , že jsem bůh?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, a ruská kontrarozvědka zase podle ČTK ovlivňuje názory prostých českých lidí na americký radar.......z jakou hovadinou se vytasí příště?

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti přijde nepravděpodobné?

Reagovat
herbage

Hlavně je to nevyratitelné, stejně jako tvrzení, že Bůh existuje nebo že zítra přiletí mimozemšťané. já zase můžu tvrdit, že za radar lobbují agenti CIA. Jestli jsou to přímo agenti, to nevím, ale pan vícepremiér Vondra a pan ministr zahraničních věcí lobbují o 106. Samozřejmě je to jejich právo, mít svůj názor jim neupírám, ale vazby pana Vondry na různé lobbystické skupiny a vládní politiku USA jsou více než zajímavé. Výběrové řízení na PR reklamu nebo vypsáno, zakázku z peněz daňových poplatnéků získala jistá firma s konexemi na několik politiků ODS a právě pana Vondru. Jedná se tak o střet zájmů. Podrobnosti zde: http://www.blisty.cz/2007/9/7/art36158.html

Jinak nevím, jak si představuješ, že ty tajné služby Ruska na ovlivnění lidí fungují? Nova, Prima, iDnes a Lidovky jsou silně proradaristické a tato média utvážejí názor většiny splečnosti. Proti radaru jsou jen různá občanská sdružení jako nezákladnám a různé blogy. Nezákladnám má na internetu transparetní účet, dke si kdokoliv kdykoliv může zjistit, kdo kolik peněz přispěl. Jedná se o nízké náklady, většinou informační letáky, atd. Přispívají obyčejníé lidé, kteří jen nečekají s rukama v klíně a hodlají něco pro naši budoucnostu udělat. Tak jestli ruští agenti po nocích vylepují plakáty, tak to mají tajné služby jako fík, to se musí nechat.

Radar zkrachuje na něčem jiném, jeho financování v kogresu USA je zmraženo, USA si projde velkou finační krizí a s takovým zadlužením si nebudou moct raketovou obranu dovolit, stejně tak války v Iráku a Afghanistánu. Prachy by měli cpát do školství, zdravotnictví a průmyslu, který všechen vyexportovali do jihovýhodní Asie, ne do nějakých bojůvek. Čína a Rusko mají takové zásoby dolarů, že můžou poslat ekonomiku USA do kolen, takže kdyby chtěli, aby celý projekt krachnul, tak není problém. Takže nějací agentíci, kteří by ovlivnovali názor lidí v ČR ze strany Ruska mi přijdou směšné a jejich práce není nijak vidět, zato práce jiných skupin je vidět více než dost.

Reagovat
$dolar$

Radar tu bude, uvidis

Reagovat
herbage

Tak ať, stejně vláda skončí a pak smlouv zruší. A USA na něj nebude mít prachy, takže je to jedno. USA jako velmoc končí, finačně jsou na pokraji krachu, zadlužený až po uši, v současné době tam 38milionů lidí získává jídlo na vládní potravinové lístky, což je více než 10% populace. Mají jen hromadu zbraní, s kterýma stejně zaútočit nemůžou, protože by je čekala krutá jaderná odplata. Rusko má Topoly-M, který tu jejich nefunkční obranu proletí razdva. Rusko tak dá víc peněz na zbrojení, místo něčeho užitečnějšího jako právě školy, zdravotnictví atd., ale obrana státu je hlavní. A co z toho plyne pro nás? Vlastně nic, radar je lehké sousto pro Rusko, pro nás z toho plynou jen a jen komplikace. Až tu budou miliony lidí v zimě mrznout bez plynu a ropy, uvidíme, kdo se bude smát, Rusko lehce nahradí ČR a Polsko jinými odběrateli ať už v Evropě nebo v Asii. Navíc ČR ani není tranzitní zem, takže jsme komplet namazaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Až vláda skončí, tak nová určitě smlouvu nezruší. Nebude už mít důvod vézt se na vlně populismu, když bude u moci. Že USA končí jako velmoc je pro mě novinkou. Hromada zbraní, se kterými stejně nemůžou zaútočit protože by je čekala jaderná odplata?? Ale to snad ne... Navíc proč by útočily na Rusko, navíc když má ty slovutné Topoly? Mimochodem, zmiňuješ větu, že obrana státu je hlavní. Potom nechápu, proč se tady občas tak rozčiluješ, že USA dávají tolik peněz na zbrojení...

Reagovat
$dolar$

Naprosto souhlasim

Reagovat
herbage

Proč ne? Daj si to do voleb jako volební program kvůlu populismu a pak už to budou muset splnit, u KSČM nemám nejmenších pochyb, že budou dělat vše pro to, aby smlouvu zrušila, ČSSD bude muset chtě nechtě souhlasit, protože už se jasně profilovala pro nesouhlas. USA jako světová velmoc pomalu ale jistě končí, teď to nabírá sešup. To že přes 10% je závislých na potravinových přídělech a přes 20% nemá žádné pojištění je velmi alarmující. Krachují tam banky jedna po druhé a vláda tam musí pumpovat miliardy dollarů. A kdo myslíš že je zaplatí? Obyčejní lidé, kteří nemají platit z čeho. USA dotoval posledních 50let celý svět, růst ekonomiky byl založen na tom, že světovou obchodní měnou byl dolar. Za dolar se obchodovalo vše, hlavně ropa, ta černá krev lidstva. Před 2.Sv se obchodovala majoritně v librách, po 2.Sv v dolarech. A velká výhoda je v tom, že když roste ekonomika, tak roste objme peněz v ní. takže USA ro ropu dali jen dolary, který vytiskli, v současnosti je dodají do oběhu kliknutím v počítači. Takže zadarmo získáš všelijaké zboží, hlavně ropu. A státy, které ji vyvážejí, získávají státní dluhopisy. Takže takto Čína, Korea a Japonsko naakumulovali 3biliony(nejdená se o chybu v přepočtu jednotek) dolarů, jen tím, že dodávali USA zboží.(12nul) Průmysl USA se přesunul do východní Asie, kde byla lavnější pracovní síla a ekonomiku v současnosti žene hlavně spotřeba obyvatel jako služby, energie, jídlo a samozřejmě obchodování na burze. Jenže díky hypotéce pro každého se většina prostých američanů nesmírně zadlužila a čelí velké vlně exekucí. Až to celé rupne, budou desítky milionů lidí bez střechy nad hlavou a zkrachovalé banky s bezcennými domy v rukou. Celý svět stále USA půjčuje, ono spousta zemí si žije na dlu, třebai ČR, ale je důležitý poměr dluhu vůči HDP a možnosti splácení úroků, jakmile je někdo nebude moct splácet, klesá důvěra a země vyhlásí bankrot, to se stalo Argentině. V případě USa půjde o průser světových rozměrů. Už teď vláda stahuje jednu celou brigáu vojáků pro případ teroristického útoku zpátky do států, samozřejmě že jde jen o zástěrku, aby mohli potlačit nepokoje a zabránit rabování. Ostatně jako to vypadalo během hurikánu Katrina je dostatečně známo, lidi se během pár dní změnili ve zvířata, pomoc nidke a solidarita ta tam. Takže proto ústup USA ze slávy. Samozřejmě že mají velkou armádu, ale ta znamená jen zbytečné výdaje. Jinak s tou obranou, samozřejmě, že ministrestvo obrany je jen hnusný "newspeak", před 2.Sv se jmenovalo ministerstvo války. USA se nebrání, ale útočí, to je ten rozdíl, Rusko pokud vím nikodo nenapadlo a nemá přes 700 vojenských základen roztahaných po celém světě.

Reagovat
$dolar$

Tak tim, ze se vlada vymeni se na smlouve nic nezmeni, protoze pro zruseni smlouvy bude potreba vetsina obou komor a to nebude v zadnem pripade Navic si nejsem az tak jistej , ze k vymene vlady dojde, ona ODS sice nyni neni velmi obibena , ale do voleb jeste casu dost a zmenit se muze hodne veci, hodne lidi muzou prozrit.

Reagovat
herbage

Takze na přijetí smlouvy není potřeba obou komor a pro zrušení ano, to je mi demokracie.

Reagovat
$dolar$

Jak vyse napsal leggos nikdo by tu smlouvu stejne nerusil, protoze by jim to bylo uz jedno, navic CSSD neni proti RADARU, CSSD ho podporuje jen maji podminku, ze bude v systemu NATO, ja narozdil od CSSD nevidim problem , ze Radar bude v systemu Severoatlanticke aliance, a postaveni Radaru na nasem uzemi , mi prijde jako velmi dobry obchod pro nas, pokud se divame na bezpecnost naseho statu. Protoze potencionalni utocnik si vzdycky velmi dobre rozmysli, jestli utocit na zemi , ktera je pod ochranou USA a at si lide rikaji , ze USA by stejne nepomohla tak nikdy si byt jisti nemuzou a proto , by si na nas nikdo zautocit nedovolil

Reagovat
herbage

To si pleteš se Zelenými, kde ČSSD jasně deklarovala, že je pro radar v rámci NATO? By mě zajímalo. Jinak raketová obrana nemůže být obraným systémem NATO už z toho důvodu, že by musela chránit všechny členské země, což je technicky nemožné. Zatím brání jen zápas USA, teď bude chránit i východ a Grónsko. Pokud vůbec, tak to bude jen obraný systém v rámci NATO, ale ne obranný systém NATO. Proč asi je ta smloouva mezi ČR a USA bilaterární? jinak, kdo je podle tebe ten potencionální útočník? Jmenuj prosím. Když vezmeme v úvahu, že rupne v kouli někomu v Iránu(nepravěpodobné, leč od toho jsou úvahy) a pošle na nás raketu, tak nám radar nepomůže a zahynem. Když ji na nás pošle a mi nebudem mít radar, zahynem. Když budou mít ale jen spor s USA, tak to odnesem my, když budem mtí radar, neodenesem, když ho nebudeme mít. Takže čistě z logiky věci, radar je jen mínus. Kdyby nás napadl Irán jen tak, tak je Nato povinno udělat odvetu ať už s radarem nebo bez. Vezmeme-li v potaz Rusko, tak to nás nemá důvod napadat, protože jsem jeho zákazník a není tu nic, co by za to stálo. Předtím jsme tu měli alespoň uran a těžký průmysl, teď už nic, co by si za své zásoby prachů nemohli koupit nemáme. Rusko agresi vůči Evropě nikdy nepodnikne, zatím to bylo ono, kdo se bránil agresi jiných států(Franice, Německo).

Reagovat
$dolar$

Jsem z Plzne a my mame v centru stanek CSSD, kde maji ruzne informace o svem kandidatovi do senatu. Zastavil jsem se tam a bylo tam nekolik lidi a kdyz videli , ze mam balonek ODS , ktery jsem nechtene dostal o 100 metru dal, tak se se mnou pistili do diskuze. Ptali se me na duvody proc bych je nevolil. Potom z toho chlapka vypadlo, ze je to poslanec. Kdyz doslo na tema radar, tak mne prekvapiltim, ze CSSD neni proti Radaru, ale je PRO! pokud bude v systemu Nato Muzes mi to verit a nemusis, ale takhle to bylo.

Reagovat
$dolar$

Iran by nikdy nezautocil na nas z toho duvodz , ze by meli strach z USA. To je muj nazor, pokud ukazeme USA , ze jsme opravdovym spojencem, tak prvnim kdo by se zaslouzil o odplatu by nebylo NATO ( ktere by jednalo o tom jak zareagovat) , ale USA

Reagovat
herbage

Jasně, Irán se za 5leto nejdříve dostane k balistické raketě, která uletí alespoň 2500km a hned si vezmou špendlík, zapíchnou náhodou do mapy a řeknou si, tak, tady to vyhladíme. Irán je normální západní země, kde se normálně žije, vypadá to tam pomalu jako u nás, ne žádné pískové baráky v poušti, dokonce se tam jezdí lyžovat a to hodně západních turistů. Nemyslím, že mají důvod pro sebezničení a poud by měli štěpný materiál alespoň pro 5raket, tak by si mohli gratulovat. Ono je to spíš takové odstrašování, aby nebyli napadeni.

Reagovat
$dolar$

O Iranu jsi zacal psat ty A jinak je vzdycky lepsi byt zabezpecen

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Když ta tebou citovaná média utvářejí názor většiny společnosti, tak proč je dle výzkumů větší procento občanů pořád proti? A nebagatelizoval bych ten problém tvrzením, že ruští agenti někde vylepují plakáty. V Česku je dost rusky mluvících a hlavně vlivných lidí, nedivil bych se, kdyby tam nějaké ty vazby byly ( nemluvím o těch denících, co jsou jmenoval, ale takové novinky kupříkladu přečte asi hodně lidí)...A situace v Íráku se už taky pomalu stabilizuje, jiné je to s Afghánistánem, ale snad mi nebudeš tvrdit, že jeho napadení nebylo na místě? Ohledně radaru, já doufám, že zde jednoho dne bude stát

Reagovat
herbage

To je jednoduché, protože záleží, kde ten průzkum uděláš. Když někde poblíž Brd, tak je jasné, že proti bude až 90% populace, to máš třeba i u Temelína, zeptej se lidí, jestli chtěj vedle baráku jadernou elektrárnu. Jenže zatímco u JE je odpor občanů neracionální, odpor proti radaru racionální je, zvyšuje nebezpečí napadení naší republiky, která s nikým není v konfliktu. A další podstatný faktor je tupá státní propaganda médií. Češi nejsou hloupí, mají z minulého režimu navyknuté, že jim režim lže. Teď to lidem trochu trvá, ale zvykají si právě díky internetu a různým blogům, forách atd. TV a klasická tištěná média ustupují do pozadí. I když vyjde na iDnesu propagandistický článek, v diskusi se lehce shodí a většina lidí jen hned proti. Vláda používá lehce vyvratitelné lži a působí dojmem, že neví o čem mluví. Radar má být proti Iránu a Severní Korei - lež, jednou řekl Toplánek, že je proti Rusku, že by se prořekl? Má nás chránit -lež, chrání jen USA, má jít o systém NATO, lež, jde o čistě o systém USA. má jít o obranný systém - lež, jde využít jako útočný. Je to jako když jsou namířená proti sobě dvě děla a já si to své obrnám tlustou olevěnou deskou. Kdybych se chtěl bránit, tak si nechám desku a odmontuji dělo, je to velmi zenužitelné a USA vzhledem ke své agresivní rozpínavé politice a porušování rezolucí není garantem světové bezpečnosti. USA a Rusko by měli zpolupracovat. SSSR rozpustilo Varšavskou smlouvu, krok západu? Rozšíření NATO směrem k Rusku. Rusko plnilo smlouvu o postupné likvidaci ZBN, USA od ní ustoupilo. V Gruzii, na Ukrajiě a v Turkmenistánu jsou instalovány loutkové režimy USA a provokují Rusko, dva z nich žádají o přijetí do NATO, přitom sousedí přímo s Ruskem. Gruzie napadla Jižní Osetii a vyvolává konflikty, USA je tiše podporuje a odsuzuje Rusko. Rusko přitom výrazně pomáhá NATO v bojích v Afghanistánu, může se taky na Nato pěkně vybidnout. Nevím kdo je tu konstruktivní a kdo agresivní. Co nám ten radar dá, proti komu je namířen, dokážeš odpovědět? A prosím bez ideologických žvástů, že nám USA pomohli za 2.SV, doba se mění a svět s ní. Jinak ani jedna válka (Irák, Afghanistán) nebyla na základě relavantních argumentů, jestli nějaké znáš, řekni mi je.

Reagovat
$dolar$

Pouzivas naprosto nepodlozene dukazy, napsal jsi to typicky populisticky, kdybych mel lepsi naladu tak bych s tebou mohl diskutovat na tema Ukrajinska politika, Gruzinska valka, atd. v obou pripadech si sam pro sebe vymyslis argumenty , aby byly proti USA protoze v soucasne dobe je to moderni

Dalsi z rady populistickych nazoru je : Radar zvyšuje nebezpečí napadení naší republiky, která s nikým není v konflikt. Jedina zeme, ktera nam hrozi je Rusko , ktere by si tohle vubec dovolit nemelo, jakym pravem vubec takovymto zpusobem vystupuji, proc si vubec mysli , ze bychom je meli poslouchat??? 45 let nam tu vladli a my se jich mame ted bat? Nikdy!

Reagovat
herbage

Primitvní antirusimus, vůbec žádné argumenty.

Reagovat
$dolar$

Ja jsem ani nechtel argumentovat , spis ti naznacit , ze o Gruzinske valce a politicke situaci na Ukrjaine bys psat nemel , protoze to co si napsal jsou protiamericke vymysly

Reagovat
$dolar$

Navic Irak mozna ne , ale Afghanistan byl kvuli naprosto relevantnimu duvodu

Reagovat
herbage

Napiš, rád si poslechnu. Napadá mě jediný relevatní důvod na 4 písmena, ropa.

Reagovat
$dolar$

Ukryvani Usamy bin Ladina napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

ad radar - Nemám důvod tomu nevěřit, i kdyby byl systém namířen proti Rusku, tak nedávné události v Gruzii určitě napoví proč asi..plus nejsou tady jen Korea s Íránem, nikdo neví, co může čekat např od Sýrie, kdoví co do budoucna Pákistán...

ad deska bez děla - až ti ji rozstřílejí, postavíš si snad novou?

ad Varšavská smlouva - myslíš si snad, že SSSR na začátku 90. let v totálním rozkladu mohl vzdoroval požádavkům ČSR,a tuším Estonska, Litvy, Lotyšsska na zrušení? Tyto státy o iniciovaly, nikoli SSSR

ad Gruzie - loutkový režim provokuje Rusko? Co manévry ruských ozbrojených sil poblíž hranic Jižní Osetia na jaře zrovna v době vrcholícího ruského tlaku na uznání nezávislosti území, které ke Gruzii. Co kruté omezení leteckých linek a obchodních vztahů s Gruzíí před létem? Nehledě na to, myslíš, že země, která trpěla pod despitickou vládou SSSR se teď bude znovu orientovat na Moskvu? Trošku naivita, ne? Být jimi, chci do NATO natotata. Vezmi si postoj pobaltských států a Polska, ty si z Rusy zažily své, proto ta podpora Gruzie..

ad pomoc Ruska - skládá se z umožnění přísunu materiálu a posil na území Afghásnitánu, chtějí snad také bojovat s terorismem, ne?

Takže resumé, radar nám může jenom dát a to lepší vztah s USA, budeme pro ně hodnověrnějším partnerem. Nebudeme jen pořád něco vyžadovat, ale budeme moci i něco nabínout. A kdyý podle tebe je radar namířen proti Rusku, tak tě můžu uklidnit. Rusům to může být šumafuk, mají přece Topoly, ne? Kór kdyby se něco přihodilo, je to jedno, stejně tak jako tak celá planeta vymře. Tudíž mi z toho vychází, že radar nám může jenom dát. Omezení dodávek energií z Ruska se nebéojím, evropské státy už hledají jiné alternativy. Rusko si moc dobře rozmyslí, než nám ten kouhoutek zavře.

ad Afghánistán - Pokud ti Taliban přijde ok podpora Al-Kajdy přijde ok, tak se asi na toto téma nemá cenu bavit

ad Írák - tady je to složitější, ty zbraně se opravdu zatím neprokázaly. To, že si USA zámínku takřka vycucaly z prstu je hanba. Ovšem spekuluje se o tom, že ty ZHN byly včas převezeny, mluvilo se o Sýrii. Ale hlavní je, že v Íráku teď už snad bude panovat svoboda. Panoval tam diktátorský režim, byl svržen, následně ohromné problémy a jejich svalování na američany. Co se ale dalo čekat? Sunnití a šiité, plus Kurdové do toho. To už je pořádný mišmaš, argumentace, že předtím tam byl klid je uhozená. Jistě Saddám si to dovedl zařídit, plyn sem plyn tam. Ti lidí tam neznali demokracii, když k tomu připočítáme i Islám, tak nám vyjde opravdu solidní guláš. Nicméně jak se ukazuje, chtělo to čas, teď to je zdá se už na lepší cestě. Ať si redaktoři Britských listů myslí co chtějí. Tak už mě bolí prsty, jdu koukat na fotbal. A Herbagi, lituju tě, že ten svět vidíš tak černě

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj to je chyb a překlepů , ale musel jsem psát rychle aby mi neutekly myšlenky .

Reagovat
smazaný uživatel

Na chyby a překlepy se vyser, právě jsi mi zachránil bejvák. Když jsem tak četl ty herbageho antiamerikanistický žvásty - ano, žvásty, Ransdorf a Grebeníčkem by tiše záviděli tu kadeci a smysl pro demagogii - tak jsem v údivu otevřel hubu, zíral a v hloubi duše litoval těch stovek hodin práce a aktivity, kterou jsem odvedl za revoluce 89, protože lidi jako herbage si to prostě nezaslouží. Až při čtení tvého příspěvku jsem se trochu uklidnil a všiml si, že při onom hubyotevření mi vypadl vajgl a plápolá pode mnou koberec. Takže ti děkuji za záchranu mého skromného příbytku. Ale celkově tahle diskuse

Reagovat
herbage

Co jsi odvedl revolucionáři? Jestli si myslíš, že chci minulý režim zpátky, tak se pleteš. Nejsem vyhraněný komunista, spíš částečně konzervativec. Já bych za minulého režimu rovněž protestoval, protože svoboda slova je to hlavní, za tu jsem opravdu rád. Žádný režim není dokonalý, proto musí být lidé aktivní a celý ho korigovat, to je domokracie, občanskí splečnost, za kterou bojovala charta77. Tobě se zdá, že ta naše demokracie funguje dobře? Že máš 5 stran a všichni jsou ti samí hajzlové, co na lidi hážou bobek? Jakej je rozdíl od minulého režimu, že lidé jsou proti něčemu zásadně proti a vláda řekne, váš názor bás nezajímá, vládneme my, tak ustupte. Proč to není u nás jako ve Švýcarsku. Budoucnost vidím v decetralizovaném uspořádání, horizontální rozložení moc, ne vertikální, to jsou ty pravé základy Ameriky a jejich ústava je vážně dobrá. Nejsem antiamerikanista z principu, ale nelíbí se mi, co po světě dělají. Takže prosím, napiš s čím nesouhlasíš, nemusíš být tak nepřátelský.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, já si tenkrát jako student představoval, že pomáhám budovat systém, kde si lidi budou žít podle svých schopností, bude fungovat jakástakás spravedlnost, stát nebude lidem moc kecat do života, atp. nebudu to rozvádět. Dneska čím dál, tím víc vidím, že demagogie a dobře zabalená lež je demokratickou cestou téměř neporazitelná, protože čím dál, tím víc poznávám lidi, jako jsi ty - a nezlob se na mě, zastávám názor, že kvůli takovým, jako jsi ty, to u nás vypadá, jak to vypadá. Když ti napíšu, že tohle a tohle není pravda a rozepíšu sáhodlouhý argumentační dodatek (protože celosvětová politika se prostě jednou větou odargumentovat nedá), tak to stejně shodíš se stolu jinými pěti nebo šesti polopravdami - a o tom já už odmítám psát, na to je tenhle server moc malej a já moc pomalej. U fotbalu je to něco jinýho, ten ofsajd buď byl nebo nebyl, hotovo, pohádáme se tak maximálně o to, že to rozhodčí blbě písk.

Reagovat
herbage

Tak to je jasné, že se to nedá odbýt jednou větou. Rád si tvůj pohled na svět poslechnu, nejsem nepřístupný argumentům, i když mě máš pod škatulkou demagog. Určitě na spoustě věcích shodnem. Jestli máš zájem, tak se ozvi na mail: herbage@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, pokusím se najít čas, co si budeme nalhávat, nejlepší by bylo si někde sednout, ale zatím, než se domluvíme, můj email muzajs@njiha.at

Reagovat
herbage

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Rádo se stalo, slávisti si přece musí pomáhat

Reagovat
herbage

Spíš já lituji tebe, tak omezený pohled už jsem dlouho neviděl. Prop tebe jsou Korea a Irán osa zla, ale jak je vidět, lze se s nim diplomaticky domluvit, síla nic neřeší. Pořád si myslíš, že nějaké země typu Sýrie získá jaderné zbraně a za jedinej cíl má zabít co nejvíce lidí a oháníš se sebevražednými atentátníky, na úrovni státu se ti nikdo toho nedopůstí, protože by to znamenalo automaticky likvidaci celé země. Co se Varšavského paktu týče, tak třeba ČR o přijetí do NATO bylo bez referenda, na ukrajině žije vysoké procento Rusů a nejsou rozhodně pro vstup. Co se týče Gruzie, tak ta omezuje Jižní Osetii a Abcházii. Nejsem pro odtržení obou regionů, ale pro současné autonomní oblsati pod zastřešením Gruzie. Ale aby si vymáhali poslušnost bombarodváním města během noci, to je prostě humus. Rusko pomáhá tak jak píšeš, ale je to pomoc velmi cenná. co myslíš válkou proti terorismu? To je ta největší levárna všech dob. Nekonečná válka, kde můžeš napadnout koho cheš pod záminkou terorismu. Napadení Afghanistánu kvůli Bin Ládinovi je jako by Čr napadla Seychelské ostrovy, kvůli vydání Krejčíře, vzpouřející se obyvatele označila za teroristy a postřílela a usídlila se tam na 7let. V Afghanistánu šlo o něco jiného, měl tam vést plynovod Nabucco, který by zbavil Evropu závislosti na Ruském plynu. talibán tehdy v roce 1999 nesouhlasil, takže byl napaden pod záminkou terorsimu. USA ani nehlídá klíčové pozice, jen má jednotky při tom plynovodu a ten kontroluje. V Iráku šlo o ton, že Saddám chtěl obcohodvat ropou v Eurech, což ho stálo krk. jinak Saddám byl dosazen kým jiným než USA, byl jimi rovněž vyzbrojen ve válce proti Iránu. Jak píšeš s tím islámem, tak třeba Irán je celkem nábožensky benevoletní země, mnohem horší je top v Saudské Arábii, kde pomocí armády výměnou za ropu udržují autoritativní režim. A tam se kamenují ženy, ale tam je demokracie nežádoucí, že? Kde jsou ty tvé hodnmoty? V Iráku staisíce mrtvých, miliony(asi4) uprchlíků, nejde am skoro elektřina, zem zničená, policie bezmocná, vojáci jsou zavřený na svých zákaldnách a jen udržují nejzákladnější pořádek v ulicích. V Afghanistánu je to mnohem horší. A ty tisíce mrtvol jsou jistě šťastné, že můžou tlít ve svobodné zemi? Jak jsou svobodní, to mi vysvětli? Kde bereš tu jistotu, že jim můžem nutit naše normy chování, které jim nejsou vlastní? Jak yb se ti líbilo, kdy ti tady silou cpali turban na palici a číst denně korán? Irácky lid porazí jen tehdy, když je komplet vyvraždí. Al -Kajdá, zase jednotky vycvičené a financované USA, když SSSR napadl Afghanistán. Jinak nevím co lidé v Afghanistánu udělali, aby byla jejich zem napadena? A hlavně, na 11.9.2001 nevěřím, ež by to zvládla nějaká teroristická skupina bez cizí pomoci vládních složek, navíc je celá řada pochybností, které mi doposud nikdo nevyvrátil, jian ksamozřejmě rád přijmu oficiální teorii.

Reagovat
$dolar$

Napis mi jedinou zemi kde se hned po valce zilo lip?

Napis mi odkud mas informaci, ze iracany nuti uctivat krestanskeho Boha a nosit ksiltovky? To jsou vymysly

Reagovat
herbage

Hlavně nevím, proč tam byla ta válka a pro rovněž nenapadli Saudskou Arábii, která se k nim sice chová líp, ale režim je tam horší než byl v Iráku a nemají tam demokracii? Šlo o ropu, což bylo jasné hned po prvním roce války. Už se tam nastěhovali všechny velké ropné koncerny, které sponzorují volební kampaně Bushe, Cheyneho a jeden tanker se jemnuje i po Condoleeze Rice. V průběhu války byly Irácké zisky z ropy zmrezeny a dostala je do spráby federální rezerní banka. Dík klesajícímu dolaru přišel irácký lid o polovinu svého majetku v tomto fondu a ještě USA vyhrožují Iráckému premiérovi, že jestli jin neprodlouží povolení k pobytu, tak si ty prachy nechají a nejde o zanedbatelnou částku. Bylo by zajímavé referendum, zdali by chtěl Irácký lid být v době před válkou či po. Nevidím na demokracii jako systému nic lepšího než co tam měli předtím, je to jen o lidech. Jako může být dobrý vladař, může být špatné demokracie, což je například u nás. Už tam mají prý klid, tak ať se stáhnou včetně svých ropných koncernů a jdou domů a enchaj jim tu demokracii žít, proč tam pořád jsou na věčné časy? Stejně jako nás SSSR drancovalo o urna, tak USA dře Irák o ropu.

Reagovat
$dolar$

Uplne jsi se vykroutil z mych otazek Je jasne, ze ten pruzkum by dopadl zcela proti valce, ale to po nich nemuzes zadat nyni, az se situaci v zemi uklidni tak za 30-40 let ten pruzkum udelej a ja ti garantuju, ze minimalne 80 procent iracanu budou stastni , ze ta valka tam byla

Reagovat
herbage

No nevím, kde bereš ty garance, jak dopadne průzkum za minimálně 30let, ale budiž. Ale musíš si uvědomit jednu věc, průzkum za 30let bude velmi zkreslený. Jednak nevíme, kdo bude příštích 30let u moci, takže ani to, co se nově narození budou učit ve školách, historii totiž píší vítězové. Před pár lety se ještě učilo, jak nás osvobodil SSSR, pak jak zase USA, atd. odezdi ke zdi. Stejně tak můžeš udělat průzkum, zda-li by byl náš lid v roce 1938 pro boj s třetí říší nebo ne, ale budeš mít k dispozici názor lidí bez praktických zkušeností s tou dobou bez hlubšího rozhledu a komplexního pochopení celé situace z globálního hlediska. Za 30let může zcela vygumovat mozky, ať už budou hodnotit USA jako největšího zachánce nebo největšího lotra. jinak k tvé otázce, kde se žilo po válce líp, tak třeba v USA, na 2.SV se zvýšila životní úroveň, ale jestli myslíš v zemi postižené válkou, tak mi zase řekni, jak bys definoval žít líp? Mít více aut, domek a zahradu? Nebo jak? To že je USA okupují je fakt, nevím jestli je nutí číst bibly, ale je to koupace a nejsou vítáni. A ty odpověz mně, proč USA udržují při životě autoritativní režim v SA, kde si královská rodina žije jak v pohádce a většina obyvatelsva trpí? A proč tam nemají demokracii a proč vojáci spojených států tam udržují tamtní režim přo životě? Já odpověď znám, kvůli ropě, ale nechám tě snít o jejich ideálech a že ty ženy tam kamenují v rámci lidských práv. Hezky tu hovoříš o ideálech naší společnosti atd, ale tys tam nezažil úmrtí statisíců lidí a 4milony uprchlíků, hezky hovoříš, ež je to pro jejich dobro, ale vůbec nic z té hrůzy války jsi nezažil, vždyj e nejlepší řešení mír. Jinak kdyby irácký lid se těšil na své osvoboditele, proč nebylo behěm dne po válce, USA by porazili nenáviděného Saddáme, behěm měsíce by byly volby a zase by odtáhli? Jako v Československu po 2.SV? Saddámův režim enbyl nějak vojensky silný a byl poražen během chvíle, ta 5letá válka je právě odpor obysvatelstva způsobem partizánského boje. A to vyhraješ jedině tak, že je vyvraždíš.

Reagovat
$dolar$

Bavit se s tebou je bezpredmetny, ty stejne porad opakujes jedno a to same, navic 3/4 z toho co jsi napsal jsou jenom vymysly. Ty stejne nezmenis nazor ja taky ne, takze se radsi pojdme divat na fotbal

Reagovat
herbage

Pořád nepíšeš nic konkrétního, nevím kdo píše to samí.

Reagovat
$dolar$

Nevim co je lepsi, jestli psat nekonkretne nebo si vymyslet ruzne polopravdy a nepravdy

Reagovat
herbage

Uý je to ohraný, já myslel, že diskuse je postavená na vyvracení argumentů, když s něčím nesouhlasíš, tak napíšeš s čím a proč, takhle nic vlastně neřikáš, proč nejdeš k věci, neumíš to?

Reagovat
$dolar$

Ja jsem ti nekolikrat napsal s cim nesouhlasim, ty veci jsi preskocil a napsal jsi sahodlouhy prispevek, kde po par vetach jsem uz zapomnel co ti na to mam vubec rict, kdyz je to naprosto vymyslena spekulace

Reagovat
herbage

Tak to zrekapituluj, co za otázky máš.

Reagovat
$dolar$

Ted na to nemam bohuzel cas, mozna se k tomu vratim pozdeji

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu se o tom s tebou bavit. Ať napíšu co napíšu, to svá tvrzení opět podložíš další snůškou polopravd a překroucených tvrzení, ale řeknu ti už jenom jedno. Ať si jakkoli ovlivně četbou Britských listů, či jakéhokoli jiného plátku, věz, že člověk by si měl zachovat víru v elementární lidské dobro. Říkáš, že si tak dlouho omezený pohled jako u mě neviděl, budiž je to tvůj názor. Já zase nevycházím z údivu, jak člověk s takovým přehledem, může slepě baštit zaručeně pravdivé články BL s jejich kontroverzní minulostí a hledat konspiraci pořád a stále, tam kde není. Nehledě na to, že tvá argumentace založená na překrucování toho, co jsem řekl ( terorismus) už mě nebaví. Nemůžu si pomoci, ale já osobně bych nechtěl žít ve světě podle Herbageho. Nikde žádná dobrota, všude jen špína a vrchním znečišťenecem jsou USA.

Reagovat
herbage

Kdybys místo snůšky polopravd radši reagoval, kde nesouhlasíš. Takhle je to, já něco napíšu, ty řekneš že je to snůška polopravd,a já ti zas odpovdím, a ty zase snůška polopravd. Čestl jsi knížku 1984? Kdyby ano, věděl bys, kam směřuje válka proti terorismu. Díky "teroristickému" útoku byl přijat balíček opatření, mimijiné zadržení bez udání důvodu po dobu jakou chceš, domovní prohlídka bez dovolení, všechna možná špiclování, atd. V USA už byla na jedné demostraci na základě těchto opatření zatčena jedna demonstrující. Je to něco jako STB za minulého režimu. Každý režim chce mít absolutní moc a tu nepustí. Kdo kotroluje finance, kotroluje lidi. Dej každému čip místo peněženky, kde budeš platit jen přiložením ruky a davy budou jásat. vůbec si neuvědomí, že to bude něco jako Matrix, systém bude mít totální kontrolu nad pohybem osob, jejich finacemi a jejihc omunikací. časem přibude cenzura internetu, kde budou nechtěné stránky označeny za teroristické. Z lidí budou jen otroci, bez praktické moci. Bude formálně demokracie, al k čemu je, když můžeš volit mezi A a B, kde A=B. Demokraty i repunblikány sponzorují ty samé firmy, včetně největších bank, finačních institucí a ropných firem. Místo aby se USA připravovali an ropný zlom, napadnou Irák a jede se dál, šok bude o to větší. Ty odděluješ ekonomiku, politiku a systém an jiné debaty, ale je to jedna a ta samá debata, systém je provázaný. Stejní lidí ovládají jak finance, tak politiku a média, tedy názor veřejnosti. Píšeš proti BL, že maj kontroverzní minulost, ale BL je jen platofram pro názory, můžeš tam napsat i ty, kritizuj jednotlivé autory. Já rovněž věřím v lidské dobro, ale přijde mi, že pro tebe dobro = "demokracie", volný trh, to že za oponou to není tak blištivé, jak to vypadá ti je jedno, že nám vládnou nadnárodní orporace a jejich lobbystické skupiny. Ty mi řikáš, ten tvůj svět reality je ošklivý Neo, žádné dobro nevidíš, podívej se na Matrix, jak je krásný. Ty bys volil modrou pilulku, já červenou, ale to je každého názor, s tím nic nenadělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu si myslíš, že reagovat na tebe má cenu? Snažil jsem se ti v klidu osvětlit svůj pohled na svět, ale ty jsi, to co jsem řekl si povětšinou úplně překroutil (terorismus). Tohle opravdu nemá význam. Navíc já věřím v určitou spravedlnost i u toho systému, na který ty tak nadáváš, když se rozcházíme už v tomto, tak je celkem jasné, že se nedohodneme. Chci ti jenom řict ještě jedno. Já nemám na všechny otázky odpověď, ale to ostatně nikdo ne a vždycky zůstane něco nezodpovězeno. Jen bys měl vědět, že ten tvůj pohled na svět není jediný a odsuzovat a zesměšňovat lidi s jiným názorem je velmi nízké. Sám o sobě říkáš, že jsi zastáncem tolerance, ale v důsledku svého chování se chováš velmi intolerantně. Ty věříš na modrou a červenou pilulku a někdo jiný zase ne. A propo nevím, ale asi bych nemohl být v tvé kůži, protože svou logikou můžeš popřít cokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost tohoto současného systému je opravdu jen velmi iluzorní.......nejlepším důkazem jsou takové ty "mimovolné" důkazy - jako když ministr zahraničí USA v debatě na nějaké oficiální recepci řekne, " že si své cíle nevybírá podle svých přátel, ale že si své přátelé vybírá podle svých cílů"....z toho až mrazí......a jestli jsi za toto muzajsi "bojoval", tak bys už měl pomalu z toho prozřít, protože můžeš začít bojovat znova....

Reagovat
herbage

Z toho sice mrazí, ale nic překvapivého, takhle se chovají všichni. A dále se řídí taktikou, že nepřítel mého nepřítele je můj přítel, proto USa štědře financovali a zbrojili Saddáma i Al-Kájdu, ale to se lidem jekao Leggos říká těžko, nevidí, neslyší.

Reagovat
herbage

Zase ta stejná písnička. Shodnem se, že cenu má reagovat na základě vyvracení argumentů a předkládání faktů. Zatím jsi nic neřekl, jen že říkám polopravdy a ani jednu věc si neuvedl na "pravou" míru. Proč to neuděláš, jestli jsou to lži, tak řekni co a proč a já se k tomu vyjádřím. S tím napadáním si začal ty větou, že je mi tě líto, já jsem ti to jen stejným metrem oplatil, takže pláčeš na špatném hrobě. Ono mi tě ani líto není, hodil jsem to tam proto, abys viděl, jaké to je, když něco takového druhému napíšeš. Tvůj pohled na svět uznávám, ale neřikáš mi nic nového, přesně to co řikáš jsme si myslel před 5lety také, takže vím velmi dobře, jak to myslíš a proč. Jenže ty nejsi schopen přijmout fakta, která by ti celej domeček z karet zbořila. Řikáš, že převracím terorismus, to spíš ty ho přeceňuješ. Kdyby 2.SV vyhrála třetí říše, tak se dodnes učíme, že Reichstag zapálili komunisté, historii píší vítězové. Nejdřív si musíš uvědomit, co je to terorismus. Je to vytváření atmosféry strachu a paniky na velkou skupinu obyvatelstva. Nebezpečí může číhat kdekoliv, třeba za rohem, v popelnici, autě, ve vlaku. Takže skuteční teroristé jsou vláda USA, protože šíří planný poplach. říkají, dejte nám své svobody a my vás zbavíme teoristů. A kde ti teroristé jsou, kde skutečně zaútočili? Vynecháme-li 11.9,Londýn a Madrid, tak šlo většinou o lokální útoky na něco reagující. Viz Palastinci na zábor půdy. Sice s tím nesouhlasím, ale lze to brát jako formu partyzánského odboje, kde jsou ti lidé vystaveni permanetnímu stresu a přišli o své nejbližší. Atentát na Heydricha byl rovněž z Německého pohledu teroristickým činnem. K tomu 9/11, zde je důležité ptát se, Qui Bono. Vláda USa získala mocný aparát na zbavení práv vlastních obyvatel, dovolili jim to napdnout strategické země jako Afghanistán a Irák(plynovod, ropa) a zjistit si tam pevný vliv a vojesnkou přítomnost. Co zíksali údajní teroristé? Nenapadá mě nic. Proč proti zdůvodnění komise pověřené vládou bojují nezávislí odborníci, kteří rovněž nic nezískají, jen vsázejí svá pracovní místa a reputaci? Co ty tisíce studentů a dalších vysokoškolsky vzdělaných odborníků ve statice a architektuře? Proč nejsou jasné odpovědi na tyto otázky. Jaktože letadla kroužila přes půl hodiny volně na nebi, když paltí přísné směrnice a i 5minut letu mimo povolenou trasu je na sestřelení? Proč měli zrovna letecké cvičení, věděli o tom teroristé, když šlo o tajnou akci Pentagonu, a jak? Proč se všehcny 3budovy v New Yorku zřítili jako při řízené demolici, proč budova číslo 7, která nebyla vůbec ničím zasažena spadla též? Proč dodnes nebyly zveřejněny záběry, jak údajně letadlo naráží do Pentagonu, když obejkt sledovalo několik desítek kamer a všechyn záznamy byly FBI zabaveny a uzačeny do trezorů. Na příkaz soudu byly vydány jen 4 snímky, které nci neprokazují ani nevyvrací, ukazují jen výbuch, navíc jsou evidetně časově posunuté a několik sníků chybí. To jsou fakta, ty mi k tomu nic neřekneš a začneš se du bavit o demagogii a polopravdách, ale ty prostě nic nepřipustíš, nedáš mi odpovědi, protiže jak řikáš, neznáš je. Nikdo mi jasné odpovědi nedal, pár toleratnějších jedinců nad nimy dokonce hloubalo a řeklo, nevím. Dej mi prosím jasná fakta a budu velmi rád, když mi vyrátíš mé obavy, že tomu 9/11 nebylo tak, jak řiká vláda.

http://video.google.com/videoplay?docid=-3219629169575348946

Reagovat
smazaný uživatel

A vidíš, zase jsme u toho . To, že tě lituji, jsem myslel vážně, nikoli v úmyslu tě nějak namíchnout. Všimni si, že nahazuješ jen celou řadu otázek, na které si domýšlíš odpovědi. Já ty otázky nemohu vyvrátit, ale to nutně neznamená, že "prozřu" a uvěřím, že to bylo, tak jak ty se domníváš. Tvůj názor na terorismu je extrémně vyhrocený ve smyslu, jenž v podstatě neřeší tento problém, ty se zabýváš pouze opatřeními, které byly po propuknutí zavedeny. A ty se divíš, co jiného mohly USA dělat? Jenže ty tento argument nevezmeš, protože na 11.9. jak ho zná většina lidí nevěříš. Já nevím, proč letadla kroužila půl hodiny mimo trasu atp, ale taky nevěřím tomu, že by si WTC vláda shodila dolů. Slovy Bruce, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, to k panu Gageovi. Já ti odpovědi nedám, ale jestli si před 5 lety byl stejný idealista jako já a pak si se dal na cestu pochybovačství o všem, pak je to škoda. Ti lidé ti taky nedali odpovědi, vznesli jen řadu otázek, na které mnohdy není uspokojivá odpověď a je smutné, že jim to tolik lidí baští. Takže tím bych to ukončil a příště raději zase o fotbale

Reagovat
herbage

Podívej se na to video, důkazy jsou více než průlazné, je s tebou zbytečná diskuse, ani jses na to nepodíval. Kde není zájem, tam je úplně zbytečná diskuse. Já jsem zvědavý a pátrám pro informacích a vysvětlení, ty ne. Nebudu tě nutit, ale podívej se na to, uvaž to. Alespoń že přiznáš, že víš prd a nemáš odpovědi a nacházíš se jen na rovině, že důkazy jsi neviděl(nabízím) a tvůj hlavní opěrný bod je, že by nebylo možné to uskutečnit, to ti rovněž nabízím. To vysvětlení s psem a holí je úžasné, ty jsi úplný génius.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, konečně si uznal., že diskuze je zbytečná. Ty ani já názor nezměníme, až někdy budu mít více času, tak se na to podívám. Hezky se ale ukázala jedna věc, ty prostě nedokážeš pochopit, že někdo jiný, může mít odlišný názor, než ty. Nejsem génius, ale ani se za něj nepovažuji, což ty sám sebe podle tónů tvých příspěvků občas ano. Musíš ale chápat, že ne všichni jsou nakloněni "herbagismu" a jejich pohled respektovat.

Reagovat
herbage

Tak se na to prosím podívej a pak mi řekni svůj názor.

Reagovat
herbage

Tak se na to video prosím podívej a řekni mi svůj názor. Mně nepříjde ten člověk jako nějaký člověk, který by to dělal ze zlomyslnosti, stejně tak ti tisíce lidí, kteří se v toma angažují. Jsou to rodilý američané a zkrátka milují svojí zemi a chtějí znát pravdu. Máš tam desítky odkazů, podkladů, video a audio dokumentace, logických staveb atd. To že má někdo odlišný názor mi nevadí, ale pouze za předpokladu, že ho nemá ničím podložený. Tys mi nenabídl žádný podklad či důkz svých tvrzení, jen mi předhazuješ názory, které už jsem vážně snad tisíckrát slyšel a které byly dávno vyvráceny, viz. to by nebyly schopní ututlat. Proto musíš chápat, že mě tato argumentace už unavuje. Buď přijď s nějaký fakty, o kterých můžem debatovat nebo si něco o tom nastuduj. Já již našel odpovědi na většinu klíčových otázek, jak a proč, zbývá ještě kdo, což se nikdy nedozvíme. Tak se tedy na video podívej a řekni co se ti nezdá a podlož to nějakým důkazem. Když bude dobrý a bude to dávat smysl, rád tomu uvěřím.

Reagovat
$dolar$

To je naprosta pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Petrov asi nebude žádný chudák...

Reagovat
božský John

Imperialističtí vrahouni zas jednou nevyhráli něco a už je z toho humbuk...jestli to je pravda tak ten pisálek co to napsal do novin tak už pravděpodobně dopsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to používáš za rétoriku?

Reagovat
božský John

jsem ovlivnenej cernejma baronama ktery mi nedavno prisli pod ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měli by na tebe mít opačný vliv

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak je všecko podplacené

Reagovat
Tomanatura

Nehctěl bych být tím policajtem, který dal souhlas k jeho odposlouchání Spíš bych nechtěl být vůbec policajt v Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne? je to docela dobrej kseft, tam totiz tahnou vseci za jeden provaz tam vyse postavenej policajt = mafian

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš, že je to u nás lepší....

Reagovat
Tomanatura

Hmm... Ale výše postavený policajt bere úplatky. Ten, kdo už je pak nechce, je K.O

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě je to jak kde, nebudu tu zbytečně plivat na Rusy

Reagovat
smazaný uživatel

ale v rusku uplatky bere skoro kazdej tam se uplaci uplne za vsecko, kdyz jdes k doktorovi tak mu hodis flasku, kdyz jdes na urad tak urednici bonbonjeru, tak to tam proste chodi

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak nič sa neda robiť ale počkajme na dôkazy ale keby to bola pravda hm tak to je horšie ako v taliansku

Reagovat
smazaný uživatel

take keci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsou opravdu ale hovadiny....a když příště vyhrajou Italové, tak to zařídí italská mafie, a potm třeba španělská, potom francouzská,atd .atd. Možná dojde i na českou mafii....tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, ale nevěřím tomu, že by bylo tolik možno zkorumpovat hráče, pro které je titul vítěz poháru UEFA hodně. Na peníze si určitě stěžovat ti hráči nemohou, možná, že tam byly nějaké zápasy zkorumpovány, ale myslím si, že ty, co dovedly Zenit k titulu asi těžko nebo ne všechny.

Reagovat
Tomanatura

Zeptej se v AC, zda je pro ně důležitý pohár UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to poslední trofej, která nám chybí ve sbírce, ale jinak abych řek pravdu - mám ho těžce na háku...

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit už zvažuje právní kroky, doufám, že za ty smyšlené žvásty dostanou pořádnou pokutu.

Reagovat
$dolar$

Se zase vymluvi na informatory, ktery nesmi prozradit

Reagovat
herbage

V příadě ruské mafie výmysl, v případě zprávy BIS zaručené informace bez jakéhokoliv důkazu?

Reagovat
$dolar$

A kde jsem napsal, ze je ruska mafie vymysl?

Reagovat
herbage

V případě ruské mafie výmysl, neboli toho zenitu, stejně jako v případu tajných služeb, to se taky nehádám, jestli existují, čti.

Reagovat
$dolar$

Ja myslel , ze reagujes primo na me, ze v jednom souhlasim a v druhem ne Jinak ja si myslim, v pripadu mafie (nemusi mit nic spolecnyho se zenitem) to pravda klidne byt muze a v pripade BIS to pravda je, ale stejne tak muzeme dat priklad americkych agentu kteri jsou pro

Reagovat
herbage

Pravda je? Tak jmenuj a uveď důkazy, kecat do větru umí každej. Jinak napojení Vondry na různé lobbystické společnosti je více než jasná, stejně tak na různé osoby v nich, staší výpisy z obchodník rejstříků. Mimoto, Vondra je signatářem PNAC, tedy projektu pro nové americké století, které má za cíl udělat z USA jakéhosi světového šerifa, dohlížející na světovou bezpečnost a pořádek neboli světovládu. To je rovněž jasný střet zájmu, politik by měl sloužit výhradně své vlasti, ne podléhat zájmům cizích zemí.

Reagovat
$dolar$

Pokud by to zanechavali dukazy tak by to byli asi velmi spatni agenti a ja nepracuju ve statni sprave , abych mel pristup ke vsem tajnym vladnim informacim

Reagovat
herbage

Takže cucáš s prstu, ale zaručeně je to pravda, zajímavé. Taky bych chtěl dělat u BIS. Příští rok u nás bude operovat Tanzmánská tajná služba, která chce unést z Pražské ZOO tasmánského čerta. Důkaz nemám, ale myslím že mám pravdu. Tak, zpráva hotov a dejte mi můj plat.

Reagovat
$dolar$

Nikde nepisu ze je to zarucene pravda, napsal jsem ti co si myslim , takze nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to shrnout?Lidi kurva broberte se my jsme pro ne jenom kaspari.Vzdyt neubehlo ani 100 kdy nas nechali Nemcum a pak Rusum.To si jako myslite ze maji ciste svedomi a zacali uvazovat jina.Ti lidi tam maji srdicka a i kdyz jsou nekteri hajzli jako Sadam byl tam relativni klid.Ted tam maji jenom trosky a par zkorumpovanych uredniku kteri touzi po blahobytu a nestiti se pro nej zabyt blizniho sveho.Hanba radaru,Hanba nam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

*let

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se sem zbytečně dostala politika...a to kvůli jednomu nesmyslnýmu článku, kterej má směšně naznačit, že za vším špatným stojí ,, ruská mafie,, nebo možná ,,ruský špioni ...dost to připomíná nedávnou dobu, kdy za vším stáli ,,imperialističtí agenti,, ...prostě je to pořád dokola, lidi jsou pořád stejný.....a samozřejmě že všechno sledují a snaží se ovlivňovat ruští agenti, ale stejně tak američtí, britští,francouzští,izraelští...atd. atd.a samozřejmě, že má dost pravdy ,,Herbage,, no ale dost trapný politiky a hurá zpátky k fotbalu....

Reagovat
Tomanatura

100. pro Ruské mafiány!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele