RUSKÝ TISK: JAROŠÍKA CHCE LEEDS!

27.02.2004, 19:27
Aktuality
O záložníka české reprezentace Jiřího Jarošíka projevil veliký zájem Leeds United! Jarošík momentálně obléká dres CSKA Moskva, ale už od příští sezony by mohl oblékat dres bílý, Leedsu! Aspoň to tvrdí ruský tisk, který nadále píše, že by se cena měla pohybovat okolo 380 milionů korun, možná i výš!

Leeds United projevil zájem o Jarošíka ještě když hrál v pražské Spartě. Jenže se dostal do finančních potíží, a tak si ho nemohl dovolit. Jarošík nakonec zvolil moskevské CSKA. Ruský tisk uvádí, že CSKA Moskva se už dokonce s Leedsem na odchodu českého záložníka domluvila! Anglický tým by tvořivého hráče potřeboval jako sůl, hrozí mu sestup z Premier league do 1. anglické divize.

"Leeds potřebuje Jarošíka, jinak sestoupí," píše tisk. "Jarošík je ten pravý typ hráče, jakého Leeds potřebuje!" Ale Jiří Jarošík o ničem neví: "Nic nevím, tohle slyším poprvé." Každopádně můžeme říci, že Jiří Jarošík patří k nejlepším záložníkům ruské ligy, o které je největší zájem. Podle tisku ho chtěl získat i Spartak Moskva, ale neuspěl, protože vedení CSKA ho odmítalo pustit. V létě to prý bude úplně jiné! Leeds by měl, podle tisku, nabídnout 380 milionů korun a přestup bude hotový.

pokračuje tisk. Jiří Jarošík by si určitě přestup do Premier league přál, kdo by ne?

Jiří Jarošík prožil zatím svá nejlepší léta ve Spartě, hrál Ligu Mistrů, vyhrál několik titulů a odborníci ho považují za univerzálního hráče. Momentálně v CSKA hraje ofenzivního záložníka, ale ve Spartě si vyzkoušel všechny posty, kromě brankářského. Hrál obranu, defenzivního záložníka a dostal se i do útoku, na hrot. Sám přiznal, že raději dává přednost ofenzivě, ale když musí, tak klidně zaskočí i na jiném neobvyklém postu.

Na léta ve Spartě prý nikdy nezapomene. "Jsem rád, že jsem mohl hrát za Spartu," říká.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Reasoner

Nesmysl. Za prvý: Leeds je před krachem, maj ranec dluhů, takže těžko můžou koupit tak drahýho hráče. Za druhý: přestupní termín pro anglickou ligu skončil. Za třetí: Leeds téměř jistě sestoupí, takže pochybuju, že by se tam Jarošíkovi chtělo. Teoreticky by se přestup mohl uskutečnit až v létě, ale pokud je nekoupí nějakej bohatej Rus nebo Arab, tak žádný známější hráče kupovat nebudou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele