Ruská Premier Liga preview - 24. kolo

04.10.2008, 09:12, aktualizováno 04.10.2008, 19:11
Previews
Veledůležitý zápas čeká CSKA Moskva s FK Chimki, ačkoliv se oba celky nachází v rozdílných patrech tabulky, bodovat potřebují oba stejně. Existenční zápas hraje i poslední Jaroslavl na půdě FK Moskva. Nenápadný Perm hostí Groznyj a při ideální konstelaci výsledků může poskočit až na druhé místo.

Tom Tomsk - Lokomotiv Moskva  (sobota 11:30)
Fotbalisté Tomsku hostí v sobotu Lokomotiv Moskva. Oba týmy mají ve zbývajících sedmi kolech stále o co hrát. Sibiřané se chtějí upevnit umístění zaručující záchranu, Lokomotiv stále sní o evropských pohárech.

Pod novým trenérem Valerijem Nepomniasčim zaznamenal skromný klub mírný progres, v lize porazil Těrek Groznyj 2:0, v Ruském poháru si zajistil postup přes Volga Nižnij Novgorod a málem zaskočil i favorizované CSKA Moskva. Tomsk proti moskevskému gigantovi vedl už v šesté minutě 1:0, ale nakonec i kvůli vyloučení gólmana Parejka prohrál 1:2. Distancovaný Parejko není jedinou ztrátou Tomsku před blížícím se duelem proti Lokomotivu, zranění trápí Jevsikova, Mladenova a Kolesnikova.

"Možná, že jsou v procesu budování týmu, protože přesto, že patří k favoritům soutěže, mají nestabilní výsledky. Doma samozřejmě budeme chtít uhrát co nejlepší možný výsledek – vítězství. Naše situace v lize je dosti prekérní a pokud se nám podaří dosáhnout s Lokomotivem dobrého výsledku, náš tým dostane sebedůvěru a bude se nám hrát lépe v závěrečných kolech," řekl před utkáním gólman Parejko.

Lokomotivu akutně hrozí, že i příští sezónu bude bez evropských pohárů. Výsledky Železničářů jsou jako na houpačce, tým si nedokáže vytvořit výraznější sérii výher. Tento fakt se potvrdil v minulém kole proti Zenitu, svěřenci kormidelníka Rašida Rachimova museli po dvou ligových výhrách zkousnout sedmou porážku v této sezóně, na Zenit prostě neměli a doma prohráli jasně 0:3.

Kvůli osmé žluté kartě nenastoupí pilíř obrany Rodolfo, důrazného Brazilce navíc trápí zranění třísla, které si možná vyžádá operaci. Na marodce jsou Jefimov, Levenec, Pereyra a Fomin. S tréninkem už začalo duo Fifinho a Spahič. V brance Loko by neměl chybět český gólman Marek Čech, který sice naposled inkasoval tři branky, ale jinak se prezentuje velmi dobrými výkony.

Branky Odemwingieho a Biljaletdinova zajistily Lokomotivu domácí vítězství nad Tomskem 10. května. Lokomotiv tehdy porazil Tomsk po takřka třech letech.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Mandrykin - Catysus, Jokič, Vejić, Skobljakov - Klimov, Tarasov, Volkov, Radosavljevič - Širko, Achhipov.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Čech - Gurenko, Baša, Sennikov, Janbajev - Kocis, Torbinskij, Glušakov, Biljaletdinov - Odemwingie, Syčev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.70 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dinamo Moskva - Saturn Moskevská oblast  (sobota 14:00)
Dinamo Moskva i Saturn vstupovaly do nové sezóny s pohárovými ambicemi, ale při pohledu na tabulku mají zcela odlišné starosti. Dinamo stále bojuje o nejvyšší příčky, naopak Saturn se potácí kolem pásma sestupu. Oba týmy trápí před vzájemným utkáním velká marodka.

Z marodek obou celků by se dala sestavit slušná jedenáctka, která by se v ruské lize určitě neztratila. Posuďte sami. Svatyni Dinama opět nebude hájit reprezentační brankář Vladimír Gabulov, o zbytek sezóny kvůli přetrženým vazům v kotníku přijde další reprezentant Ruska a pilíř obrany Dinama Denis Kolodin. Na defenzivním štítu nebude operovat zraněný kapitán Dmitrij Chochlov a obávaná útočníka dvojice Keržakov – Genkov je také na marodce. Otazník visí nad startem Alexandra Dimidka, Kirill Kombarov stojí kvůli červené kartě v minulém utkání. Německý trenér Saturnu Jurgen Röber nemá k dispozici Gerka, Eremenka, Shillu, Gadžijeva, Vorobjova a distancovaného Nemova.

Dinamu patří třetí příčka, ale také kvůli obří marodce budou mít svěřenci Andreje Kobeleva co dělat, aby stávající pozici udrželi. V minulém kole sehráli modrobílí nádherné utkání proti Křídlům Sovětů Samara, konečnou remízu 3:3 zachraňoval v nastaveném čase z kontroverzní penalty Australan Wilkshire. "Asi si také pořídíme třímetrové basketbalisty, abychom pak na ně hráli," opřel se do hry Samary trenér Andrej Kobelev, který reagoval na dvě trefy Jana Kollera, který se prosadil po přesných hlavičkách. Obránci Dinama si s ním očividně nevěděli rady.

Tuto sezónu zkrátka "mimozemšťané" zpackali, z velkých plánů sešlo a Saturn je v tabulce aktuálně dvanáctý. Ve zbytku soutěže už klub o nic nehraje, maximálně o upevnění nesestupových pozic. Německý lodivod Jurgen Röber tak má prostor připravit své svěřence na příští sezónu, Saturn pod jeho vedením totiž mění herní tvář. Generální ředitel Boris Žiganov přiznal, že vedení Saturnu už pracuje s výhledem na příští sezónu, aby se blamáž v této sezóně už neopakovala, už je jasné, že v kádru nastane zemětřesení.

Dinamo na Saturn nemá dobré vzpomínky, v roce 2006 ho Saturn porazil 6:1, což bylo pro Saturn rekordní vítězství v ruské Premier Lize a pro Dinamo nejvyšší porážka. Také v posledním vzájemném měření sil se radoval Saturn, když zvítězil 2:0.
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Karčemarskas - Kowalczyk, Klimavičjus, Fernandes, Tanasijevič - Karpovič, Wilkshire, Dimidko, Semšov, D. Kombarov - Smolov.
Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Nachušev, Zelao, Ďurica, Angbwa - Al.Ivanov, Igonin, Loskov, Karjaka - S. Okoronkwo, Topič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rubin Kazaň - Spartak Nalčik  (sobota 17:00)
Rubin Kazaň se postaví proti Spartaku Nalčik. Vedoucí tým ruské ligy nemá na kavkazský tým moc dobré vzpomínky, jednu z mála proher v této sezóně mu uštědřil právě Nalčik. Zkomplikuje mu cestu za titulem i v sobotním duelu?

Rubinu nemusí takticky vyspělá hra Nalčiku moc sedět. Hosté se určitě nepohrnou dopředu a Kazaň tak nebude mít, pokud neotevře skóre v úvodních minutách, moc prostoru pro rychlé brejky, z kterých dala většinu branek v této sezóně. Souboj dvou taktiků Kurbana Berdijeva a Jurije Krasnožana slibuje, že na fotbalovém trávníku se budou hrát spíše šachy.

S výjimkou zraněného gólmana Kozka nemá Rubin hráče se zdravotními potížemi. Jen stabilní člen obrany Roman Šaronov nenastoupí kvůli čtyřem žlutým kartám, ve středu obrany Kazaně bude operovat duo Popov – Tomas. Volno možná dostane klíčový hráč Turek Gökdeniz Karadeniz, který musel v posledním měsíci snést enormní zápasové zatížení. V minulém kole Rubin nestačil na FK Moskva, bylo to jakési varování, že titul může být dále, než se zdá. Mocně dotahující se CSKA Moskva bude chtít využít každého zaváhání aktuálního lídra.

Devátý Spartak Nalčik cestuje do Kazaně bez tří klíčových hráčů. Záložník Gogita Gogua kvůli zranění celý týden netrénoval, dobře to nevypadá se zdravotním stavem obránců Filatova a Geterijeva.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Salukvadze, Popov, Tomas, Kvirkvelija - Noboa, Sibaya, Semak, Rebrov - Kabze, Bucharov.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Chomič - Jatčenko, Džudovič, Amisulašvili, Kisenkov - Šjarnas, Samsonov, Mašukov, Siradze, Gošokov - Kalimullin.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.11 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Amkar Perm - Těrek Groznyj  (neděle 11:00)
Souboj čtvrtého s jedenáctým, tak by se dal nazvat zápas Amkaru s Těrekem, který bude chtít navázat na výhru z předchozího kola. Naopak Amkar v minulém kole jen remizoval a propadl se tak na čtvrté místo.

Jak již bylo zmíněno v úvodu domácí jsou čtvrtí, ačkoliv z posledních pěti zápasů získali deset bodů. V minulém kole však jen remizovali a v tabulce si o příčku pohoršili. Proti Těreku se budou snažit toto zaváhání odčinit, ale nečeká je nic lehkého. Chybět totiž budou hned dva zranění hráči, jmenovitě Vjačeslav Kalešnikov a Miklós Gaál.

V Permu se během týdne nejvíce mluvilo o trenéru domácích Božovičovi, který popřel že by měl na konci sezony odejít. ,,Pokud bude vedení chtít abych pokračoval, tak budu. Peníze pro mě nehrají velkou roli," řekl zkušený trenér pro Sports.ru.

Oproti tomu Těrek dokázal po dvou porážkách konečně zabrat a porazil neškodné Chimki. Hosté se tak stále drží daleko od sestupových vod. V tomto zápase by chtěli také uspět, i když budou postrádat obránce Dolgova a vykartovaného záložníka Essamého.

Minulý vzájemný zápas skončil výhrou Amkaru 1:0. Jestli tento výsledek domácí zopakují ,se dozvíme zítra. Zápas začíná v 13:00 SEČ.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin- Sirakov, Čerenčikov, Milovanović, Fedorin- Peev, Drinčić, Dujmovič, Grišin- Gillés, Kušev
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Lika- Zabavník, Džabrajlov, Iliev,Omeljančuk-Bendz, Kulik, Margaritescu, Kuzmičov- Bouli, Serdjukov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.30 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Chimki - CSKA Moskva  (neděle 13:15)
Sestupem ohrožené Chimki přivítají druhé CSKA, které v minulém kole dokázalo porazit Zenit a stále si uchovává naději na vítězství v lize.

Oproti vítěznému tažení CSKA Chimki v minulém kole venku prohráli a nedokázaly tak navázat na výhru proti Saturnu. Domácí tedy budou mít příležitost k reparátu na novém domácím stadionu, kde odehrají teprve druhý zápas. Avšak nebudou to mít nijak lehké, chybět jim totiž budou obránci Jovanovič, Radkov a Stepanov.

V Chimkách se však nejvíce nemluví o trojici zraněných fotbalistů, ale o záložníkovi Jegoru Titovovi. A to kvůli výroku sportovního ředitele Spartaku Moskva Karpinovi, který nevyloučil možný návrat bývalé ikony klubu. "Záleží však na tom, zda ho nový trenér bude chtít v týmu a zda chce Jegor hrát opět za Spartak," řekl pro Radio Majak.

Tuto možnost však vyloučil samotný Titov, který by se podle svých slov jednou rád vrátil a Spartaku pomohl. ,,Jsem rád, že jsem dostal tuto nabídku, ale teď jsem hráčem Chimek a neodejdu uprostřed rozehrané sezony. Také jsem si vědom, že mám ve smlouvě bod, podle kterého můžu odejít, kdy budu chtít. Ale tuto sezonu to nebude," uklidnil domácí fanoušky Titov.

V diametrálně odlišné situaci je CSKA, moskevský klub zachraňuje nepovedenou sezonu na poslední chvíli. Díky čtyřem výhrám v řadě se vyhoupl na druhé místo, na vedoucí Kazaň však stále ztrácí sedm bodů. Navíc v tomto duelu bude trenér Gazzajev, který po sezoně odejde, postrádat talentovaného mladíčka Dzagojeva, který nehraje kvůli kartám.

I přes tuto výraznou absenci si trenér Chimek Juran nemyslí, že jeho tým čeká lehký zápas. ,,Zápas s CSKA je vždy těžký i kdyby jim chybělo mnohem více hráčů. Budeme se muset soustředit na obranu a snažit se ubránit hráče jako Žirkov, Love nebo Krasič," prorokuje cestu k úspěchu kouč domácích.

Nový stadion tedy zažije další derby, tentokrát se však Chimki utkají s mnohem lepším protivníkem, který dokázal projít do základních skupin Poháru UEFA. Dokáží domácí vrátit porážku 3:4 z minulého zápasu CSKA?
FK Chimki - pravděpodobná sestava:
Čičkin-Trivunovič, Kudrjašov,Gabriel, Soava-Sabitov, Pilipčuk, Titov, Dinejev- Antipenko, Jakubko
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev- Berezuckij, Šemberas, Ignaševič, Berezuckij- Krasič, Aldonin, Mamejev, Rahimič, Žirkov- Love
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 3.80 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Spartak Moskva - Křídla Sovětů Samara  (neděle 14:00)
Ve šlágru 24.kola ruské Premier Ligy se utká Spartak Moskva s Křídly Sovětů Samara. Pro českého fanouška bude utkání zvlášť zajímavé, barvy obou týmů hájí čtyři čeští legionáři.

Samara nedokázala porazit Spartak od roku 2000. V současném kádru Křídel na poslední vítězství pamatují jen Denis Kovba a Anton Bober. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 1:1, za Samaru se trefil Escobar, krátce před odchodem do šaten srovnal Argentinec Maidana.

Speciální utkání bude hrát 37letý velezkušený záložník Andrej Tichonov, osm let totiž hájil barvy Spartaku, teď se postaví proti svým. Čeká se, že fanoušci mu přichystají velkolepé přivítání. Možná na úkor domácích fotbalistů, kteří své fanoušky v Poháru UEFA proti Baníku moc nenadchli. "Šanci na vítězství budou mít oba týmy stejnou. Musíme hrát dobře a vydat ze sebe to nejlepší. Vše bude záviset na tom, jak přistoupíme k zápasu. Oba týmy budou hrát v neděli na vítězství. Všichni dobře chápou, co to je Spartak a proto se nějak motivovat na něj není potřeba. Budeme hrát na tři body," zdůraznil Tichonov.

Vlna kritiky se snesla na Spartak po odvetném utkání Poháru UEFA proti Baníku. Ostravské mužstvo moskevského giganta povětšinu zápasu přehrávalo a nastřelilo tři břevna, Spartak může děkovat štěstěně, že postupovou remízu 1:1 nakonec uhájil. Trenér Michael Laudrup měl na tiskové konferenci od spokojenosti daleko. Jinak se dá říct, že se hra Spartaku příchodem dánského kormidelníka zlepšila a přišly i výsledky. Spartak předtím dvakrát porazil Šinnik 2:1, jednou si přes něj zajistil postup v domácím poháru, podruhé v lize. V tabulce je nyní pátý, dva body před pronásledovatelem ze Samary.

Před utkáním proti Křídlům má Spartak problémy se složením obrany. Kvůli zranění je mimo hru rakouský reprezentant Martin Stranzl a český fotbalista Martin Jiránek, který stále ještě nedoléčil poraněný stehenní sval. Dále bude červenobílým chybět mladíček Sovětkin a dlouhodobě zraněný útočník Welliton, který se ale pomalu vrací na fotbalové trávníky. Až v průběhu utkání s Baníkem se dostal do hry krajní záložník Vladimír Bystrov, kterého v posledních dnech trápilo zranění. "Pokud bude potřeba, odehraji celé utkání," prohlásil Bystrov.

Samara ve 23.kole sehrála nádherný duel s Dinamem Moskva, o výhru přišla až v nastaveném čase kvůli spornému penaltovému zákroku. Hvězdou utkání byl bezpochyby obrovitý kanonýr Jan Koller, který vsítil dvě branky a očividně se po krátké aklimatizaci dostal do formy. Vstřelil čtvrtou branku v posledních čtyřech utkáních. V útoku mu bude chybět jeho parťák Jevgenij Savin, který se o důležité utkání připravil kvůli červené kartě. Dalším distancovaným je Korejec Oh Bum Suk. Na marodce je Kalačev.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Šiškin, Dědura, Filipenko, Fathi - Sajenko, Mozart, Maidana, Rodriguez - Baženov, Prudnikov.
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Budylin, Booth, Belozerov, Leilton - R. Adžindžal, Bober, Oleg Ivanov, Jarošík, Tichonov - Koller.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zenit Petrohrad - Luč-Energija Vladivostok  (neděle 16:00)
Duel giganta a trpaslíka. Tak by se dalo nazvat utkání mezi Zenitem Petrohrad a Luč-Energijí Vladivostok. Zatímco domácí mají jen ty nejvyšší cíle, Vladivostok každým rokem bojuje o holé přežití v nejvyšší ruské soutěži.

Zenit je jasným favoritem a čeká se, že úlohu potvrdí s noblesou, jinými slovy si proti outsiderovi zastřílí. Ale vše nemusí být tak lehké, jak se na první pohled zdá. V Petrohradu mají ještě čerstvé vzpomínky na domácí blamáž s Šinnikem Jaroslavl, který je v tabulce ještě pod Vladivostokem. Uvidíme, jak se na Zenitu podepíše nedávná fáma ve španělském tisku, kde se objevilo, že měl podplatit v loňském Poháru UEFA funkcionáře a hráče Bayernu Mnichov a Rangers FC. "Nechápu, jak se to mohlo objevit v písemné formě. Psali to ti, kteří nám závidí naše úspěchy z posledních dvou letech," řekl nizozemský trenér Dick Advocaat. Zopakoval také, že momentálně hlavním cílem Zenitu je proniknout do první trojky.

Advocaat se může spolehnout na kompletní kádr, vrací se i Križanac, který nebyl nominován k utkání Ligy mistrů proti Realu Madrid. V sestavě by měl nahradit Slováka Hubočana, který proti španělskému mužstvu vyhořel. Pavel Pogrebňak měl na tréninku problém se stehenním svalem, ale utkání by mu nemělo uniknout. Žluté karty vyřadily ze hry Igora Denisova, který se probojoval do ruského národního týmu. V sestavě ho nahradí jeden z dvojice Fajzulin – Domínguez.

Vladivostok může jen překvapit, od svěřenců Zorana Vuliče se v Petrohradu body nečekají a důležité pro ně budou nadcházející zápasy proti Tomsku nebo Chimkám. Luč má pouhou jednu ztrátu, Nenad Begovič je kvůli zranění kolena mimo hru do konce sezóny.

V červencové dohrávce 10.kola se ve Vladivostoku zrodila překvapivá remíza, hrálo se doslova vodní pólo a technicky vybavený Zenit se s katastrofálním terénem nedokázal vypořádat. "Chtěl bych vyjádřit úctu k mým hráčům, kteří podstoupili složité utkání. Ale tak se hrát fotbal nemůže. Soupeř slavil úspěch, ale nepozastavil se nad spravedlivostí výsledku. Každopádně chci říct, že je to prostě ostuda! Bohužel týmy na stadionu ve Vladivostoku nemohly nic předvést, protože povětrnostní podmínky jim to zkrátka nepovolily. Dění na hřišti připomínalo více box na vodě. K fotbalu patří přihrávky, ale na povrchu zatopeném vodou to možné nebylo," prohlásil bezprostředně po utkání Dick Advocaat.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, Križanac, Puygrenier, Šírl - Zyrjanov, Tymoščuk, Fajzulin - Danny, Aršavin - Pogrebňak.
Luč-Energ. - pravděpodobná sestava:
Stojkič - D.N Smirnov, Leandro, Pavljuček, Kristič - Vujovič, Damjanovič, Gvazava, Dancev - Bulyga, Igor Ševčenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Moskva - Šinnik Jaroslavl  (neděle 17:00)
Nedělní utkání FK Moskva – Šinnik Jaroslavl bude důležité a možná i existenční pro hostující mužstvo. Šinnik se krčí na posledním místě a jeho ztráta na nesestupové pozice se pomalu zvětšuje.

Pro domácí mužstvo je stadion Eduarda Strelcova.zakletý. Vyhráli tam pouhé dva zápasy. Jak se jim bude dařit proti Šinniku? Po čtvrtečním vyřazení z Poháru UEFA Kodaní už se můžou soustředit jen na domácí soutěž. Ve formě je útočník Hector Bracamonte. Argentinec zařídil vítězství nad Spartakem Moskva a Rubinem Kazaň, jednu branku přidal při remíza 1:1 proti Kodani. Není proto divu, že mu vedení FK Moskva nabízí prodloužení kontraktu. Jeho krajan Maxi López je v úplně odlišné situaci, v zimě se možná bude stěhovat jinam. "Vzhledem k tomu, že s Blochinem nemáme v podstatě žádné vztahy, raději o něm nebudu mluvit. Jsou trenéři, kteří navazují kontakt s hráčem a kteří naopak nenavazují. V klubu jsem rok, s předcházejícím trenérem jsem často mluvil, od začátku letošního roku se všechno změnilo. Kontakt není," řekl Maxi. Ukrajinský kormidelník Oleg Blochin nemůže počítat se zraněným duem Kalešin a Čížek, karty vyřadily ze hry Akése Da Costu.

Hostující celek uzavírá tabulku ruské ligy, s patnácti uhranými body už má na nesestupové příčky čtyřbodovou ztrátu. Šinnik bude muset udělat vše proto, aby bodoval. Vzhledem k tomu, že ve zbytku soutěže má těžký los, nic jiného mu ani nezbývá. Zranění klíčového hráče Denisa Bojarinceva není tak vážné, jak se na první pohled čekalo. Ve 25. kole by měl nastoupit, o nedělní utkání proti "měšťanům" přijde kvůli karetnímu trestu.

Šinnik má FK Moskva co oplácet. Jejich první vzájemné měření sil skončilo výhrou FK Moskva 1:0, o tři body se postaral záložník Petr Bystrov.
FK Moskva - pravděpodobná sestava:
Ževnov - Kuzmin, Šešukov, Yop, Nabakin - P. Bystrov, Samedov, Krunič, A. Ivanov, Česnauskis - Bracamonte
Šinnik Jaroslavl - pravděpodobná sestava:
Pesjakov - Semočko, Djordjevič, Vještica, Polovinčuk - Gorawski, Laizans, Kudrjašov, Ušenin - Buznikin, Chazov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.35 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň23146332:1648
2.CSKA Moskva23118436:1841
3.Dinamo Moskva23117532:2440
4.Amkar Perm23116624:1639
5.Spartak Moskva2399536:3136
6.Křídla Sovětů Samara23810534:2134
7.Zenit Petrohrad2297640:2834
8.Lokomotiv Moskva2287727:2631
9.FK Moskva2378824:2629
Spartak Nalčik23851024:2629
11.Těrek Groznyj23841120:3328
12.Saturn Moskevská oblast2267920:2325
13.Tom Tomsk23741220:3225
14.Luč-Energija Vladivostok233101020:3419
15.FK Chimki23381224:4517
16.Šinnik Jaroslavl22361321:3515

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zenit by si proti Luči mohl zastřílet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele