Rumunsko hledá nového trenéra, u týmu končí Piţurcă

17.10.2014, 09:51
Aktuality
S novým trenérem bude v kvalifikaci o postup na evropský šampionát v roce 2016 pokračovat rumunská reprezentace. U týmu už nebude pokračovat Victor Piţurcă, s tamním svazem se dohodl na rozvázání smlouvy a míří do Saúdské Arábie...

Pițurcă Rumunsko během své trenérské kariéry vedl již potřetí, dříve u týmu působil v letech 1998−1999 a 2004−2009 a dvakrát ho dovedl na mistrovství Evropy. V kvalifikacích o postup na ME se může pochlubit vynikající bilancí, když z 29 zápasů jeho tým prohrál jenom jediný.

Pițurcă celkem seděl na rumunské lavičce v 96 zápasech a připsal si 53 výher. Tu poslední zaznamenal tento týden ve Finsku, Rumuni na severu Evropy zvítězili 2:0 a potvrdili dobrý start do probíhající kvalifikace na turnaj do Francie.

V Rumunsku se bude dnes konat tisková konference, na té by měly být potvrzeny informace médií o Pițurcově chystaném odchodu do saúdskoarabského celku Ai-Ittihad.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
anarchochuligan

Že by Straka?

Reagovat
cink

jsi me predbehl. Rumunska Sparta:D

Reagovat
adalbertus

Bölöni

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

srdcar

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda beru

Reagovat
veikko

Holt pičurka

Reagovat
Posledni Kovboj

ten byl.

Reagovat
stas87

Cosmin Contra alebo este jeden trener co tiez trenuje na arabskom poloostrove ale nespomeniem si na meno

Reagovat
Milan.B

reghecampf?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele