Rugani nikdy nebyl na prodej, zůstane v Juve, říká jeho agent

03.01.2019, 15:04
Aktuality
Mladý italský obránce Daniele Rugani nikdy nebyl umístěn Juventusem na přestupovou listinu a je zcela bez diskuse, že v lednu v týmu italského mistra také zůstane. Prohlásil to jeho agent Davide Torchia v rozhovoru pro RMC Radio. Londýnská Chelsea, o které se v souvislosti s Ruganim hojně spekulovalo, si tak musí nechat zajít chuť.

Talentovaný stoper byl svého času s londýnským klubem spojován skutečně intenzivně. V Chelsea by se znovu setkal s manažerem Mauriziem Sarrim, který ho kdysi vedl v Empoli. Spekulace médií pak potenciální přestupovou částku vyšroubovaly až na 50 milionů liber.

"Rugani ale nikdy nebyl Juventusem umístěn na trh," upozornil Torchia v rozhovoru pro rozhlasovou stanici RMC Radio, že italský mistr o tom, že by pustil Ruganiho do Anglie, nikdy ani neuvažoval.

"Je zcela nepochybné, že i v lednu zůstane v Juve. Rugani je v tomhle směru možná trochu staromódní hráč, který je ale své práci plně oddán a především má neustále chuť se zlepšovat," řekl Torchia.

"Je to spolehlivý hráč, který je neustále připraven. Juventusu určitě stojí za to, aby si ho nechal. V tomto klubu žádný hráč nezůstane čtyři roky, aniž by si to zasloužil," dodal Ruganiho agent.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (71)

Přidat komentář
LesyJePan

Forza MILAN!!!

Reagovat
travis joe

Na co?

Reagovat
Kovalsky

Tento by Arsenalu dost pomohol...

Reagovat
gunner123

Reagovat
Seydou Doumbia

Aby mu mohl pomoci museli by příjít tak minimálně další tři další stopeři a tu sebranku tam celou povyházet. Sám by nic nezmohl.

Reagovat
Kovalsky

V zime ale tazko kupis dovch kvalitnych stoperov...

Ale suhlasim, ze Arsenal musi aspon 2 TOP stoperov, ak chce tu obranu zlepsit.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak hodně záleží na tom co chce ten Emery vlastně hrát. Bud bez křídel na tři stopery a nebo bude hrát na křídla a dva stopery. Každopádně Arsenalu chybí jak pořádné křídlo tak i ti stopeři. V zimě by se určitě Rugani hodil to určitě.

Reagovat
Cechino

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli bych o skoro pětadvacetiletým hráči psal, že je mladý

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Tak my mame o dost starsich stoperov ale vek 25 je v pohode a da sa oznacit za mladeho. Ale no Rugani uz je isto jednou nohou v truhle ked tak citam

Reagovat
Kovalsky

Vies ho trochu opisat? Silne/slabe stranky? Je nejaka sanca na prestup, ci uz v zime, alebo v lete?

Reagovat
Frantszek

Blonďák, 188cm, 78kg. 25 let.

+Je hodný a má rád děti.

- Má je rád až moc.

Reagovat
Nuno čomes

Ale nikdy tam nehrál pravidelně. Ale asi mu to stačí.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

A co je mladý? 10 let? a starý? 20?

Reagovat
smazaný uživatel

už by to měl zabalit

Reagovat
Zark

tobě bude tak 16

Reagovat
Frantszek

Škoda že AS nemá svého Ruganiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcos byl i v mladším věku na jeho úrovni, ale musel odejít, tam se nedalo nic dělat. Druhý takový mladý stoper ala Rugani v Itálii nebyl, a kdyby byl, koupí ho Juventus. Romagnoli podle mě na ten nejvyšší level nedosáhne, i když by se teď hodil.

Mladí nedorostou kvalitou, Elio Capradossi byl velká naděje, v 18 působil jako dospělý stoper a měl výbornou hru s míčem oběma nohama, v U-21 repre stabilní člen. Bohužel ty hostovačky nevyšly a on se zasekl ve vývoji, do toho urvané vazy předloni. Možná se ale blýská na lepší časy, ve Spezii pod Marinem odehrál základ v posledních 10 zápasech, plných 90 minut, zlepšili obranu výsledky mají solidní, drží se na hranici play-off. Úplně konkurenci tam nemá, pokud nebude výrazně chybovat, mohl by mít na konci sezony 30 plných mačů a snad i boje o postup do A, aspoň jedno kolo. V létě bude určitě v naší přípravě, snad se ukáže. Na jaře mu bude 23, má poslední šanci. Nevím, jestli nahradí Fazia, to asi ne, i když vzhledem k jeho formě letos to nebude až tak těžké, a JJ je JJ..

Reagovat
Frantszek

Tak jasné, tam jde jen o Fazia. Juana nahradí i bába se síťovkou plnou pomerančů.

Tak snad se zadaří s Capradossim. Už by to chtělo nějakou stabilní stoperskou sestavičku na víc jak 1-2 roky. Hrozně se to točí.

Reagovat
Whitemedia

Je asi fajn mít v týmu mladého talentovaného hráče, kterému nevadí sezení na lavičce

Reagovat
mastakillah

Dřív či později odejde ... snad si Juventusem nenechá zkazit celou keriéru. Dost na tom, že už takhle pár let brzdí jeho Juve vývoj ..

Reagovat
mastakillah

*brzdí Juve jeho vývoj

Reagovat
Dufan

Nemyslím že odejde. V Juve má svoji budoucnost a ví to jak klub, tak hráč. Letos toho mohl odehrát víc, ale jeho čas přijde. Barzagli brzo skončí, Chiellini už taky má nějaký roky. Bude z něj hlavní stoper na další dekádu. A aspoň nevyhoří že by hrál pořád. Že rotuji je dobře a tím že občas hrajeme i na tři stopery je rozhodně potřeba.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky si myslím že budoucnost v Juve má. A pokud vydržel do ted tak nevěřím že odejde.

Reagovat
mastakillah

Budoucnost možná má, ale prostě by měl pravidelně hrát už teď. Ne jen čekat na budoucnost. Věk na to prostě už má. Tohle čekání na šanci pro něj není vůbec dobré... občas hraje to ano, ale takový hráč musí hrát častěji ... roční hostování někde, kde bude hrát pravidelně i poháry by mu rozhodně prospělo, když už má v Turíně zůstat

Reagovat
svkmd

Reagovat
Pinturicchio

"Věk na to prostě už má. Tohle čekání na šanci pro něj není vůbec dobré... občas hraje to ano, ale takový hráč musí hrát častěji ... roční hostování někde, kde bude hrát pravidelně i poháry by mu rozhodně prospělo, když už má v Turíně zůstat"

Tak to je hodně velký mind-fuck.

Reagovat
mastakillah

Co přesně se ti na tom nezdá? Podle mě by i vám prospělo, kdyby víc hrál a nádledně se vrátil rozehranější ...

Reagovat
Pinturicchio

Tak na jednu stranu píšeš, že má věk na pravidelné hraní a pak že by měl jít hostovat ... hostování pro něj nic neřeší, tím by si naopak ublížil - když už, tak přestup, hostovačkou by to zabil víc než setrváním a ne tak častým hraním.

Reagovat
mastakillah

Jde o to kam by šel hostovat ... myslím, že roční hostování v kvalitním týmu, kde by hrál i ligu mistrů by pro nej bylo fajn. Takhle si u vás zahraje dost málo, přičemž když by se vrátil rozehranej z kvalitního hostování, tak by mu to mohlo prospět... tu budoucnost by u vás mít mohl ... jen potřebuje důvěru trenéra no.. to nevím jestli se u Allegriho někdy dočká

Reagovat
Pinturicchio

Mohl by jít třeba do Barcelony, pokud ale vidí svou budoucnost v Juve, tak mu to uškodí. Allegri je v tomhle občas pomalejší, ale nakonec mu to docvakne.

Reagovat
mastakillah

když tam mohl jít Murillo, tak by se tam uchytil určitě i Rugani

Reagovat
Melchior

Už teď je vlastně třetí volbou za Chiellinim a Bonuccim, časem by měl i Giogria nahradit (i když se děsím dne, až se tak stane). Barzagli už je nejspíš nadobro odepsaný a Benatia kromě pár světlých chvilek nepředvedl nic světoborného.

Reagovat
The Krupy

Zidane mu dá budúci rok šancí dosť.

Reagovat
CHONG

ZZ k vám, Max k nám a budu víc než spokojený.

Reagovat
The Krupy

Píše sa o tom čoraz častejšie, Max má vraj odísť bez ohľadu na výsledok v LM a vedenie sa už dohodlo so Zidaneom. Osobne by som takú možnosť privítal, bolo by to symbolické.

Reagovat
CHONG

To by bylo super, Max je pro mě jednička už od odchodu ZZ a ten by se mi zase líbil v Juve, win-win.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pipo123

Caceres ide do Parmy, škoda že sa u nás nepresadil, veľmi som mu veril, no tie jeho výkony neboli nič extra. V Parme by sa mu mohlo dariť, na odchode je aj Dušan Basta, má ísť do Bologne. Patric by zase mohol do Besiktasu, dúfam že tieto odchody robia priestor pre nového obrancu, snad príde Darmian, Zappacosta alebo Lazzari, všetci traja by boli posun v pred

Reagovat
Votas

Do Ranocchii nepůjdete?

Reagovat
Nuno čomes

Ho nezaplatí prosímtě.

Reagovat
Votas

má poslední půlrok smlouvy. Kdyby ho vzali už na ten půlrok, tak za něj nic platit nebudou a možná jim i na plat přihodíme. Jestli nebude hrát, tak to v létě bude mít dost těžky, po dvou letech kdy no-stop seděl. Teď by měl právě půl roku na ukázání, že je menší vemeno, než ve skutečnosti je, a pak by byl v létě žádanější.

Bere 2,4m a dost pochybuju, že by mu za takové konstelace někdo zaplatil i třeba polovinu, přitom Caceres měl v Laziu 1,1m.

Reagovat
Nuno čomes

Logické to je, ale pochybuju. Raději si to doklepe na lavičce za 2,4 a v létě proste uvidi.

Reagovat
Pipo123

Stopér asi nepride. Acerbi hral vyborne. Radu je milacik Inzaghiho a na pravo vyzera slusne Ramos. Potom tam je este Wallace (Dufam ze ho predaju) a Bastos.

Reagovat
LesyJePan

BENVENUTO PAQUETA !!! Dúfam, že pozdvihne tu nasu nekreativnu zálohu, očakávania sú veľké, snáď ten tlak zvládne. FORZA MILAN!

Reagovat
Rybinho85

Ve Football Manageru je to dělo

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevim.

Hraju druhou sezonu za AC, moc nehravam, tak třeba 2-3 hodky tydně. V prvni sezonš titul, ale Paqueta u mě nic moc, na jaře po přichodu se zranil na nějaky dva měsice, teď mam odehrany prvni kolo LM + asi dva zapasy v lize, takže cca konec září a je zraněny zase.

Reagovat
Rybinho85

Hele, u mě hraje na CM to falešné křídlo - útok ve 4-3-3 a je skvělej. Vedle něj Kessie a za nimi Tonali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hraju v druhe sezone 2 rozestavení

1) 41221

Conti - Caldara - Musacchio - Laxalt

---------------Biglia-------------------------

----Kessie-------Bonaventura----------

Calhanoglu-------------------E.Forsberg

-------------------Cutrone----------------

s tim že do hry hodně zasahuji založnici Bakayoko, Paqueta, Castillejo a Franco Vazquez, do obrany se střída R.Rodriguez a do utoku Adrien Silva

2) 4222

Conti - Caldara - Musacchio - Laxalt

------Kessie ------- Bonaventura------

Calhanoglu----------------------Forsberg

--------Cutrone --------------- A.Silva

stejně střídající hrači

po prvni sezoně ze zakladu zmizl vlastně Pipita a prodal sem Romagnoliho do United.

Reagovat
Rybinho85

Já jsem v půlce druhé, v první taky titul. Stačí hledat nespokojené hráče a dá se sestavit pecka tým. Já mám:

Donna

Calabria - Caldara - Romagnoli - RR

Tonali

Kessie - Paqueta

Chiesa - Cutrone - Joao Felix

Vysekal jsem pryč Bakayoka, Contiho, Musacchia, Reinu, Higuaina, Laxalta, Bigliu, Susa, Striniče, Hakana, Castilleja i André Silvu.

Ale dlouho jsem to nehrál, ani nevím koho mám jako náhradníky. jen do brány Plizzariho, toho si pamatuju. Jo a na DM Marcos Llorente.

Reagovat
smazaný uživatel

Před prvni sezonou jsem prodal taky Susa, misto nej jsem chtel Chiesu, jenze Violka byla nenazrana, tak sem vzal Forsberga z Lipska a Vazqueza zpatky do Calcia ze Sevilly a z Dinama Zagreb mladyho talenta, ale rok sem ho nechal byt v Dinamu a ted to je raketa, paradni staty ma.

Ja dostal v letě nabidky od United na Romagnoliho i Caldaru, jednoho jsem pustil a druhyho ne a okamžitě uraženej, zadost o prestup a tak sem ho prodal az po terminu a pude az v zime, za oba jsem dostal skoro 3mld. Takze jsem koupil nejakyho Francouze myslim z Belgie, ale hned se zranil a pak ze sevilly Gnagnona, ten přijde v zimě. Tak uvidime, no, dnes si asi zahraju večer, jak o tom mluvime

tak ať se ti daří, forza

Reagovat
Rybinho85

Tobě taky Já ještě mám uložený hry za Spurs, Leverkusen a Valencii, ale nemám čas ani na jedno :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hraju jen jedno - AC, toho času taky nemam.

Reagovat
El-Pistolero-68

Romagnoli asi sedí, Laxalt v základu, Bonaventura ve dvojčlenné záloze, Calhanoglu na RW... To se ani moc nedivím, že se ti nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nedaří, v prvni sezoně titul, čtvrtfinale EL i CI. Teď mam cca měsíc druhe sezony. Romagnoli šel pryč za nejakych 1,6 mld. Bonaventura je tam v pohodě, dava docela goly a Laxalt byl na beku vybornej, lepši jak RR, v druhe sezoně už je lepši RR a Hakan nejlepší asistent v AC v prvni sezoně.

Ale snažim se tam cpat Paquetu misto Jacka, ale jak řikam, kosi ho zraneni. Obcas, kdyz vidim vysledky AC v realite, tak si rikam, pritom je to tak jednoduchy Gennaro

Reagovat
El-Pistolero-68

Já četl "moc nevyhrávám", sorry. Na lavičku místo Gennara s tebou, takové výsledky bych bral.

Reagovat
Kaka14

Leonardo vraj pracuje na Carrascovi a Barelovi..... tak keby aspoň jeden vyšiel to ba bol upgrade AC

Reagovat
Rybinho85

Podle mě ani jeden nedorazí, prostě nejsou prachy.

Reagovat
GEGE

Carrasco wtf takovy odpadlík ať si zůstane v Číně...

Reagovat
Deki

kvůli nedostatku času koukám na mercato jen tak jedním očkem. ale jsou to teda zatím snad jen špatný fóry. odpadlíci Young, Valencia a Filipe Luis? český špílmachr Jankto? pak spousta "prověřených" talentů a navrch se vrací Gabigol

Reagovat
The Krupy

Marotta je náš záškodník

Reagovat
Nuno čomes

Tomu snad ani nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

to len nukaju agenti. nebal by som sa toho. Ale taky Valencia podla mna nie je zly

Reagovat
jany kozak

to uz skor ten Filipe Luis

Reagovat
Votas

no Godín už zní trochu líp

Reagovat
sinter

Robben do zbierky

Reagovat
Melchior

OT: Lord Bendtner dostal 50 dní domácího vězení za napadení taxikáře

https://www.football-italia.net/132834/bendtner-under-house-arrest

Reagovat
pistacik11

Veď to už pár mesiacov dozadu nie? Či napadol zase niekoho?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele