Rüdiger zůstane, předpokládá Wahler

30.07.2015, 18:58
Aktuality
Antonio Rüdiger je prakticky celé léto spojován s odchodem ze Stuttgartu, dokonce už to vypadalo, že se Stuttgart s odchodem své opory smířil, nyní je ale všechno jinak. 22letý stoper by měl ve VfB setrvat...

Berlínský rodák už během své nedlouhé kariéry prošel celou řádkou klubů. Před příchodem do Švábska nastupoval mimo jiné i za Dortmund, do prvního týmu se však nedostal.

To se Rüdigerovi povedlo až ve Stuttgartu, kde za první mužstvo nastupuje poslední tři sezóny, smlouvu s VfB pak má německý reprezentant ještě na dvě sezóny.

Také díky tomu se hlasitě spekuluje o jeho odchodu, mezi největší zájemce patří Wolfsburg a Chelsea, Rüdiger je však momentálně na marodce s kolenem a vedení švábského celku tak očekává, že minimálně pro příští sezónu zůstane. "Momentálně počítáme s tím, že Toni u nás zůstane," řekl stuttgartský prezident Bernd Wahler, jenž za Rüdigera na začátku tohoto přestupového období žádal 18 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stylovější fotku v profilu jen tak někdo nemá

Reagovat
ACSMan

Takhle se přímo tváří každý němec když má udělat pózu

Reagovat
VojtovaChelsea

"němec"

Reagovat
db18

Jeho otec je "čistý" Němec.

Reagovat
jv

Na tohle už snad ani nemá cenu reagovat.

Reagovat
db18

Taky fakt... ale obvykle je to obráceně, tak mi to nedalo.

Reagovat
VojtovaChelsea

no tak na to nereaguj

Reagovat
Murtago

a ostatní národy jsou špinavý?

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Otec Němec, rodák z Berlína

Reagovat
smazaný uživatel

Fresh Prince

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, vyslanec z ministerstva rrrrrrozkoše

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger je hrozně velký talent ve stuttgartu na něm stojí obrana už v tak mladém věku myslím si ať zůstane , ale budouctnost mu určitě patřit bude

Reagovat
stas87

Dolezite,strasne dolezite aby ostal.Schwaab je dobry nahradnik ale do zakladu by som uprednostnil jednoznacne Rüdigera.Jedine s cim moze byt proble,je utok.Tam je len Ginczek,Werner,dlho nic a potom ten Kiesewetter.Zaloha slusna a obrana taktiez.Uz by konecne nemuseli hrat od polky jesene do konca ligy o zachranu.

Btw.gerüchte o Zouovi je zasa koho vtip?Teraaz musime cakat,co Rapid.Ak vypadne,ziskat Berica nebude nerealne,ak postupi,je koniec a narychlo podpiseme Vedada.

Reagovat
db18

Je tam Kliment Ale bylo by hodně dobré, kdyby Werner konečně dostal šanci v útoku... Jinak tam může zahrát i Harnik... a pořád se ještě nezbavili Abdelaoueho

Reagovat
stas87

Sak Timo ma sancu,jedine ked sa Ginczek zrani.Ja si ho tiez prajem v utoku,ako niekde na kridle.Kliment sa musi najprv ukazat v 3.lige.Na BL snad dufam ani nemysli..zatial na to nema.Harnik je lepsi na kraji,ja v nom teda utocnika nevidim.Ta jeho koncovka je spatna,dost toho spali.Zaujem o Maxima opadol?Stale len PL a teraz ticho. Abdellaoue je uz mrtvy,asi sa uz vrati do Norska.

Reagovat
db18

To už by Kliment hrál proti Dynamu, místo toho ale trénuje s áčkem, takže bude nejspíš vedený jako 3. útočník a případná varianta do ofenzivní zálohy.

Reagovat
Rudnevs

Dal som to sem ja ale vazne ono to bolo na TM o tom Zouovi ale máte tam gerüchte o Zollerovi a Hennigsovi a ten Beric by bol taky pokus bud to bude najlepší hráč Werderu ktory bude jeden z najlepších strelcov BL alebo proste vyhori ako Akpala a ten švéd čo za váš chvilu hral alebo Beric dá tak 5 gólov za sezónu a rozbehne sa az neskor

O tom Stuttgarte by mohlo byt tých 10 miliónov od Wolfsburgu zaujimavych a za to by si mohli kúpiť Kloseho aj Santanu ktorých myslim chceli a ked niekam strelia Abdellaoeho a Ibisevica tak to by boli tiez nejake peniaze a to by si mohli kúpiť uz aj jedneho z dvojice Badstuber, Ginter ktorých tiez chcu momentálne je ale pre nich priorita Diagne

Reagovat
smazaný uživatel

Belgický reprezentant Kevin De Bruyne v službách VfL Wolfsburg asi nezasiahne do sobotňajšieho súboja o nemecký Superpohár proti Bayernu Mníchov. Vo štvrtok musel prerušiť tréning pre problémy s chrbtom a čakajú ho ďalšie vyšetrenia.

Kouč Wolfsburgu Dieter Hecking je v prípade sobotňajšieho nasadenia De Bruyneho skeptický. Pre agentúru DPA uviedol, že s určitosťou nebude hrať ani Luiz Gustavo. Niekdajší hráč Bayernu sa ešte stopercentne nezotavil po operácii kolena.

Hmm to by bola škoda ak by nehral KDB

Reagovat
blackhawk88

no to je skoda, ale verim, ze aj tak to bude zaujimavy zapas. Som zvedavy ako to Pep posklada.

Reagovat
blackhawk88

OT: vychadzaju opat spekulacie, ze Bayern by sa mal este posilnit v obrane a cislom 1 je vraj Otamendi a do utoku ako zaloha, namiesto Pizzara, by mal byt Breel Embolo. A spomina sa tiez zaujem o Andersona. Uvidime, co z toho bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Embolo by nebyla špatná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele