Rozhodovat by mohly zkušenosti, upozorňuje Metzelder

27.06.2008, 20:32
Aktuality
Finále letošního evropského šampionátu proti sobě svede Německo a Španělsko. Zatímco reprezentace z Pyrenejského poloostrova se do finále naposledy probojovala před čtyřiadvaceti lety, Němci mají s podobnými zápasy velké zkušenosti a to by podle obránce Christopha Metzeldera mohlo sehrát velkou roli...

"Vím, že Španělé z nás mají velký respekt. Dostat se přes čtvrtfinále jim trvalo několik desetiletí a to by mohlo být důležitým faktorem. Bude to velký zápas a velké zápasy jsou vždy něčím zajímavé," prohlásil obránce Realu Madrid.

Španělsko se do finále naposledy dostalo v roce 1984, Německo k poslednímu zápasu velkého turnaje od této doby nastoupilo pětkrát. V roce 1990 vybojovalo titul mistra světa, o šest let později triumfovalo na evropském šampionátu v Anglii. Velká část současného týmu pak pamatuje finálovou porážku z MS před šesti lety.

"Viděli jsme všechny zápasy Španělska za poslední tři roky. Naši pozorovatelé pravidelně cestují do Španělska a my jim věříme. Pokud se mě někdo na něco zeptá, rád odpovím, ale zatím to nebylo potřeba," řekl dále Metzelder.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stejně vás Španělé roznesou na kopytech.

Reagovat
Logan

Kez by....doufam ze bude hrat Villa... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Pokud Němci zopakujou výkon ze zápasu s Portugalskem, bude to vypadat přesně opačně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Němci hráli za celý šampionát jeden dobrý zápas a hned jsou ve finále. To je umění a mám takové tušení, že ve finále předvedou druhý dobrý zápas. Otázka je zda to bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Espana

Reagovat
Logan

David Villa má stále naději, že by mohl zasáhnout do finále evropského šampionátu. Španělský útočník má trhlinu ve stehenním svalu a jeho start proti Německu je hodně nepravděpodobný, i po dnešním večerním vyšetření ovšem existuje malá naděje, že by se mohl objevit alespoň na lavičce.

Kez by,kez by,asi se zacnu modlit.... Vamos ESPANA

Reagovat
smazaný uživatel

Němci je roznesou 2:1

Reagovat
One-Real

Budu fandit Španělům už kvůli hráčům které mám rád .Torres,Villa,Ramos,Casillas,Fabregas,Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodnu individualne chyby.. Vsak Metze

Reagovat
smazaný uživatel

Nemci su na tomto turnaji chudaci.. pre mna ako taliani..ich hra je odporna pri vsetkych ich zapasoch som zaspaval... az na ten s portugalcami a chorvatmi lebo portugalcom a chorvatom som prial vitazstvo.. ale... podla mna si nemci finale zasluzia pretoze su to bojovnici a rozhodovali pri ich postupe skusenosti.. ale zostanu vo finale.. pretoze na vitazstvo NEMAJU... NA TOMTO TURNAJI JE LEN SUVERENNA ESPANA... A ZAJTRA FANDIME!!!!!!!! ESPANAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Arne

Více rozporuplný a trapný příspěvek jsem dlouho nečetl...

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Espaňa, ale do prdele, z níž není návratu !!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele