Rozhodnu se až po sezoně, říká Gilberto

17.03.2008, 09:45
Aktuality
Dny Gilberta Silvy v Arsenalu se podle všeho chýlí ke konci. Brazilský záložník není členem základní sestavy a v zimě se o něm hodně hlasitě spekulovalo v souvislosti s odchodem z Emirates Stadium. Nejinak tomu bude i v létě a sám Gilberto naznačil, že přestup je hodně reálný...

"Snažím se přizpůsobit současné situaci, ale přiznám se, že to není snadné. Miluji klub a Arsene je dobrý člověk a manažer, ale zbývají dva měsíce a já jsem toho zatím příliš neodehrál. Počkám do konce sezony a poté se rozhodnu. Pokud přijde dobrá nabídka, nevidím důvod, proč jí nepřijmout," prohlásil Gilberto.

31letý Brazilec má v Londýně smlouvu do léta 2009. Manažer Arsene Wenger s ním před letošní sezonou počítal do základní sestavy a hodlal mu dopřát dostatek času na odpočinek po Copa America. Toho využil Mathieu Flamini, francouzský záložník se usadil v základní sestavě a svého jihoamerického kolegu do ní již nepustil.

Vedle místa v sestavě přišel Gilberto i o kapitánskou pásku, kterou navlékal loni při častých absencích Thierryho Henryho. Funkci kapitána svěřil Wenger dalšímu ze svých krajanů, Williamu Gallasovi.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do Barci by mohl přijít Ale herně by si nepomohl, pač by byl alternativa za Toureho

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne. Viděl jsi ho poslední dobou? Průserová akce.

Nic proti tobě, ale tvoje tipy na naše budoucí posily mě nepřijdou dobrý - Bendtner? K čemu? Dle mě by nám nic moc nedal. Kdybych si měl vybrat důraznýho bijce do vápna z PL, tak jdu do Carewa, A. Johnsona, K. Daviese, Viduky. Jsou to hráči neperspektivní, ale kdyby měli plnit jen tu funkci rozrážeče a srážeče na ostatní, tak by to plnili líp než Bendtner

PS: pro rejpaly: nechi ty hráče kuovat, jen jsem udal tipy na hráče, kteří by mohli plnit funkci, kterou udával Jakub

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu Gilberto moc nehraje, takže jsem ho moc neviděl, ale loni hrál dobře a alternativu na DM potřebujem. Ale on stejně nepřijde, takže to nemá cenu řešit.

Bendtner? Já nepsal, že chci přímo jeho, já psal, že hráče jeho typu!

Reagovat
fantomas

možná mě budeš považovat za onoho rejpala, ale neni zbytečný kupovat Kevina Daviese, když mu je přes třicet?

Reagovat
M11

Jsou to hráči neperspektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

viz. příspěvek nade mnou

Reagovat
smazaný uživatel

Že tys dezertoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Kvůli Gilbertovi?

Reagovat
smazaný uživatel

no nie je nejaky dobry vidim to na nejaky podpriemerny klub

Reagovat
terry

No urcite pro nej bude tezke se nekde naplno prosadit. Uz totiz neni nejmladsi a kazdy svetovy klub ma na tento post minimalne jednoho kvalitniho hrace (spise vice), takze vyhodit ze sestavy perspektivni mladiky bude tezke - akorat by mohl byt jejich dobry ucitelem (viz Chelsea - Makelele -> Mikel)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo by mohl jít do AC, věk už na to má

Reagovat
terry

No to je sice pravda, ale pochybuju, ze by ho tam Pirlo (a dalsi) pustili do zakladu.. Kazdopadne to neni tak technicky typ.

Reagovat
smazaný uživatel

prej už pro něj maj smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi celkem vtipny, všichni se smějeme... Nech si ty tve rejpavé trapné poznámky jinam. Nevím zda sis vsiml ale AC dostatecne omlazuje kadr a i kdyz ma vekovy prumer pres 30 let, delaji to hraci spise ze stridacky viz Cafu, Serginho, Emerson...

Reagovat
fantomas

jen at de, je už moc starý a pomaly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele