Rozhodl nesoustředěný úvod a neproměněná penalta, shodli se hráči

07.02.2008, 08:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak muzou na penaltu postavit takove kopyto jako je koller,kdyz jsou tam mnohem lepsi hraci na zahravani techto situaci:matejovsky,plasil atd.proste kdyz se vsude bude srat koller tak to takhle dopadne.VSEHO MOC SKODI !!!!!!!!!

Reagovat
Kily

ty jsi spadl ze stromu? Když zkusíš zapátrat v paměti, tak se ti možná vybaví, že Koller penalty v nároďáku pravidelně kopal a taky proměňoval (tehdy se střídal s Jankulovskim). No a Matějovský na penaltu? Jestli z posledních pěti, co kopal za Bolku, dal dvě, tak je to moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale je určitě pravda, že Kollerova kopací technika není úplně nejvytříbenější

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že se schodli

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že o penáltu tak nešlo jako spíše o celé pojetí hry našeho mužstva.Bohužel za sebe mohu konstatovat,že tak ubohý fotbal z naší strany jsem dlouho neviděl.Jejich "profesorský" styl mě neustále šokuje.Koncovka absolutně žalostná.Myslím,že i ty největší "frajeři" v našem mužstvu se po zápase museli pěkně stydět,protože Poláci nehráli vůbec nic.Dostali jsme lekci z efektivity.Ale na jednu stranu jim to přeju,mají nad čím přemýšlet.Shrnutí:promarněné 2 hodiny u TV.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že se prostě všichni schodnem na tom že koller už do reprezentace nepatři stejně jako kulič a galásek.To je muj nazor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele