Rossi vyhlíží návrat, naplno trénovat by měl do dvou týdnů

24.03.2015, 12:53
Aktuality
Ke svému konci se blíží další hodně dlouhá doba, během níž byl bez fotbalu Giuseppe Rossi. Italského útočníka ve službách Fiorentiny v kariéře pravidelně brzdí vážné problémy s koleny a v letošní sezoně ještě neodehrál ani minutu. To by se mohlo brzy změnit, 28letý fotbalista totiž začne opět trénovat s týmem...

Rossi se dvěma operacím kolena podrobil už během angažmá ve Villarrealu, Viola ho koupila před dvěma a čtvrt roky ještě coby zraněného hráče a Rossi se jí následně v loňské sezoně odvděčil výbornými výkony. Na podzim dal čtrnáct ligových branek a útočil na cenu pro nejlepšího střelce Serie A, na začátku ledna se ovšem znovu ozvalo koleno a připravilo ho o takřka celý zbytek ligového ročníku.

Rossi se loni na trávník vrátil v květnu a stihl poslední tři zápasy ligového ročníku, nedostal se ale do nominace na MS a co hůře, v srpnu si opět poranil koleno. Od té doby se na hřišti neobjevil.

"Rossi je nejdůležitějším případem a vše jde velmi dobře. Každopádně je třeba ho zatěžovat postupně, krok po kroku. Všichni bychom byli rádi, pokud by mohl trénovat naplno už nyní, ovšem musíme respektovat to, jak vážné zranění prodělal," říká lékař Violy Paolo Manetti.

"Myslíme si, že bude schopen zapojit se do tréninku se zbytkem týmu během následujících dvou týdnů, ale trochu jsem se zhrozil, když jsem četl hypotézy o tom, že by mohl být hned nominován k zápasům a posazen na lavičku náhradníků. Nejdůležitější ze všeho je, že jsme jeho léčbu neuspěchali. Velmi brzy bude znovu s týmem a pak bude záležet na úsudku trenéra, který rozhodne, kdy hráče znovu postaví," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (98)

Přidat komentář
Pinturicchio

Neskutečný smolař a evidentně člověk s ohromně pevnou vůlí.

Vrať se co nejdřív, moje Fanta už tě potřebuje.

Reagovat
Mrvinho

1.

2.

Přál bych mu aby už měl klid, ale pochybuju

Reagovat
Pinturicchio

Já taky no, ale moc pravděpodobné to není.

Reagovat
Murtago

Můj příspěvek? Ne, to jen nějakej fanda milánskýho patoku.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si ještě posedí filuta, mám na tebe sice osm bodů náskok, ale to se dá snadno stáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Toho je mi lito.

Reagovat
Melchior

Je ho škoda... Přitom ve Villarealu se mu to tak nestávalo, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Dvakrát, přitom u takhle vážného zranění je jednou až, až.

Reagovat
Tomanatura

Od roku 2011 promarodil dohromady 2,5 roku, cili opravdu vic zraneny, nez pouzitelny. Bohuzel. Ale s tim do toho Viola sla, vedela, ze je vysoce nachylny ke zraneni.

Reagovat
Pipo123

Stefan de Vrij sice teprve před letošní sezónou zamířil do Lazia, brzy by se však mohl opět stěhovat. Podle anglických médií se o nizozemského zadáka zajímá Manchester United, jenž bude chtít během letní přestávky posílit kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

MU chcieť môže ale má smolu, Stefan nikde nejde a je to budúcnosť Lazia. Myslím si, že ani on sám nebude chcieť odchádzať hneď po prvej sezóne.

Reagovat
CubONE

No pokial by MU ponuklo dostatocne vela, tak by ste ho pustili sami.

Reagovat
Pipo123

Ak sa uhrá LM tak určite nepôjde, ale zasa ako píše CubOne, ak by nám dali sumu o ktorej sa špekuluje, 30 miliónov eur tak by asi išiel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
veikko

Ty jo, tohohle hráče jsem znal akorát podle jména a z FIFA World, kde ho mám na podhrotu. Zřejmě podle statistik hodně dobrý hráč.

Reagovat
aurelio

Tak ja si ho pamätám ešte aj z Manchesteru a to ani nie som nejako starý. Zvláštne, že si ho niekto zo súčastníkov nepamätá ani len z Villarrealu.

Reagovat
Pipo123

Lazio má v najbližšej dobe oznámiť nového sponzora ktorým bude Azerbajdžan, ten už sponzoruje napríklad Atletico Madrid. Dohoda má platiť 3 roky a Lazio na nej zarobí 45 miliónov eur

Reagovat
lucius6

Neni to ideální, ale ty peníze se nám hoděj a snad to nebude na dresu vypadat nejhůř a hlavně nakonec jsme stejně odolali hodně dlouho a bylo jasné, že s výkony přijdou i zajímavé nabídky a tahle zřejmě Lottita přesvědčila.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

seš si jistej, že bde mít Lazio nejlepší sponzorskou smlouvu v Itálii?

Reagovat
DelPiero137

Taku kompletnu tabulku sponzorskych zmluv Talianska voci ostatym ligam by som si pozrel. Viem ze tu nedavno bola PL kde United a CFC mali giganticke prijmy. Zaujimalo by ma ako je natom Calcio, PD a BL + PSG.

Reagovat
10
Reagovat
M11

Mapei slusne

Reagovat
10

Majitel Mapei je zároveň majitel Sassuola, takže to moc relevantní není.

Reagovat
M11

jo to mi nedoslo

Reagovat
Pipo123

Ale to je za jeden rok nie ? Čo som čítal aktuálne tak by sme mali len "15" mil ročne. To nie je nič prehnané

Reagovat
10

Ano, ale ty se musíš dívat na ten sloupec sponsor maglia, výrobce dresů je samostatná položka sponzoringu.

Reagovat
Pipo123

Jj, to by nebol nejaký obrovský rozdiel, Lotito musí využiť prípadnej kvalifikácie do LM čo najlepšie. Aj keď povedzme si pravdu, bol by to hnusný sponzor čo by kazil dresy, ale tie prachy by zato stáli. Každopádne tých možností môže byť ďaleko viac v prípade kvalifikácie do LM.

Reagovat
lucius6

Tak třeba na dresech Atletica to vypadá solidně, ikdyž žádné terno to rozhodně neni.

Reagovat
Pipo123

Moc do toho nevidím, ale má to byť rovnaké ako u Atletica, 15 mil na sezónu, ale na dresoch ten obrovský nápis Azerbajdžan bude vyzerať hnusne, čo som tak čítal tak sa rokuje od začiatku sezóny a údajne teraz prišlo ku zlomu a Lotito sa dohodol, navyše Lotito niečo rozprával že bez dobrého sponzor nemôžeme pomýšľať nad výstavbou štadióna. Každopádne 45 mil by bola výborná suma, keď to dokázali dať Atleticu tak by to možno aj dali Laziu. Uvidíme

Reagovat
Dejwa

Interisti, jakým směrem by se měl podle vás klub ubírat? Koho střelit a jak změnit příchodovou politiku? Všeobecně je názor,že hráči z ligy by byli předražení atd., ale já si to nemyslím.. nemusí to by zrovna Dybala nebo podobnej případ, kde bude cena vymrštěná, ale třeba hráči jako třeba Sau, Allan, Glik nebo Tonelli (jen příklady, určitě je těch zajimavých jmen víc) by určitě nějakej závratnej balík nestáli a nemluvilo by proti nim vůbec nic.. pokud půjdem furt stejnou cestou tak se podle mě moc daleko nedostanem, hráči z ciziny co nejsou zvyknutí na ligu, ve většině případů beztak ani neznaj jazyk a o to dýl se zapracovávaj.. takovej Shaqiri stál 15 mega a taky to neni žádný terno (dost možná ani nikdy nebude)..

Reagovat
andycek1

Allana dúfam že uidím od leta v Juve ako nástupcu za Evru. Inter by mal začať robiť to čo robia v Nemecku alebo v Španielsku dat šancu mlaýdm Puscas, Bonazzolli v phodoe maly na základ to iste Caldirola alebo Donati... V ITA vo veľkých kluboch sa nedáva šancu mladým ani AC, Inter a ani Juve. Si pozri Barcelonu alebo Bayern aké su to kluby a kolko mladých tam dostane často

Reagovat
10

co má Allan společnýho s Evrou?

Reagovat
andycek1

sorry to sem si pomýlil z druhým hráčem

Reagovat
Tomanatura

Ono to v techto tymech neni tak lehke. Pokud ti tym funguje jako stroj, vyhravas zapas za zapasem a vetsinu souperu porazis i v deseti, tak se dava sance mladikum lehce. Horsi to je, kdyz se nadres na kazdy bod, tam je enormni tlak na trenery a ti si to proste nedovoli.

Reagovat
Pipo123

Já to chápem, ale je vidieť že sa dajú zapracovať hráči postupne, či už napr Berardi, Babacar, Anderson, Cataldi atd, len to chce čas a dôverovať im. Nemôže nikto čakať že nastúpia a hned budú hrať skvele. V tomto je talánskom tak trochu za opicami ešte.

Reagovat
Tomanatura

jj

Reagovat
Pipo123

Inak keď si tu, čo vravíš na los Fiore v EL ? Spokojnosť ?

Reagovat
Tomanatura

Moc ne, radsi bych i ten Wolfsburg. Nechtel jsem Dynamo a uz vubec ne Sevillu, zbytek by mi byl fuk. Skoda, ale snad se postoupi a kdyby se treba dal dokopy Rossi, tak bych tomu teoreticky i zacal verit.

Reagovat
Pipo123

Musíte začať pracovať koncepčne, kupovať posily nie podla mena, ale podla toho či sa k vám hodí a čo vám môže ponúknuť. Určite ešte zapracovať vlastných hráčov, doteraz sa Inter vyhováral že na to nie je čas a priestor, budúcu sezónu ten priestor môže byť. Tie posledné prestupy boli len hurá prestupy, Hernanes 20, Shaqiri 15 atd. Rozumnejšie vedenie by stým naložilo určite lepšie

Reagovat
Dejwa

jo víceméně stejný co píšu.. jen k těm mladým, máte oba pravdu, ale zase na druhou stranu, kdo na ten A tým za poslední roky kromě Maria a Santona fakt měl.. Bonazzoli vypadá nadějně, píšu tu už jakou dobu že by hrát měl, kor když všichni vidí Podola.. Puscas si o šanci výkonama v primaveře taky řekl, ten pořádně šancu nedostal, ale jak dopadl Longo kterej měl podobný prognozy..

Reagovat
Pipo123

Tak nikto nemôže čakať že mladíci zahrajú hned úžasne a bude sa im dariť, to chce čas a opakovane im prejaviť dôveru, Inter v tomto troška zaspal dobu. Pritom Primaveru máte hodne dobrú, niekto za tie roky sa už mohol presadiť poriadne.

Reagovat
Dejwa

a uvidíme co Bonazzoli až bude v Sampě..

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, kupování hráčů z ligy je, pro začátek, velmi dobrá cesta - stačí kouknout na Juve, plus to doplnit někým zajímavým a kvalitním zvenku, třeba.

Základ je ale jasný, co nejkvalitnější trenér, což v Interu nebylo snad od doby, co odešel Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

Neviete niektomkde sa daju kupit listy na zapas Lazio - Roma? Ti retardi su taki neschopni ze si tam nevedia dat anglictinu

Reagovat
KillSwitch

*listky

Reagovat
olis

podla SKY sme sa pokusali pred par tyzdnami ziskat Simeoneho, samozrejme neuspesne, ale napoveda to tomu ze Benitez ais neostane, aj Di Marzio sa dnes vyjadril ze jeho buducnost sa od nas vzdaluje, zacina to vyzerat dobre

Reagovat
olis

vraj sme mu ponukali "smiesnych" 3,5 mega, kludne mohli ponuknut raz tolko, to by nad tym mozno aj zacal uvazovat

Reagovat
10

nakonec vás zachrání sám Rafa, až v létě odmítne prodloužit...to by byla celkem bizarní situace

Reagovat
olis

na to sa spolieham

Reagovat
olis

inak svoje rozhodnutie ma povedat cca takto za mesiac, april bude pre nas velmi tazky a budeme asi uplne v riti takze ak sa nebude chciet hrat na spasitela tak to vyzera nadejne

Reagovat
Pipo123

Já som zasa čítal že priorita na leto bude Mihajlovič

Reagovat
olis

no vyzera to tak ze sa bude vyberat z trojice: Montella, Mihajlovic, Spalleti

vsetky tri moznosti by mohla byt dobra volba, ja by som najviac bral Montellu

potom su tu take spekulacie ako Pellegrini, Bielsa ci nerealny Klopp

Reagovat
Ragazzo d'oro

Siniśa bude podle posledních zpráv prioritou i pro nás.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/64302/falcao-drops-juve-hint

Brali bychom ho jako náhradu za Carlita? Carlos je prej už domluvený s Bocou a dokonce se má snažit přesvědčit Juve, aby ho tam pustili už tohle léto. Falcao je pořád mega bomber, jen mu asi nesedla PL a potřeboval by hrát co nejpravidelněj, po tom zranění. Kdyby šel dolů s platem?

http://football-italia.net/64305/dybala-rejects-arsenal-juve

Tohle prostě vypadá tak hezky, že to nevyjde už jen kvůli tomu.

Reagovat
andycek1

Carlitos podla mna v leten eodejde mozno az na buduce leto... Falcao je drahý a bez formy a neverím mu to skôr vsadím na Moratu a Zazu

Reagovat
Pinturicchio

Morata samozřejmě, ale Simone na Juve nemá a mít nebude, přes Moratu by se do základu nepodíval a je škoda, aby v jeho věku vysedával na lavičce.

Reagovat
andycek1

Ja tiež neverím Simonemu on mi pripomína Immobileho.škoda teho Gabbiho jak napísal stuff ale tak Berardi má nato aj Rugani. Dúfam že bude cena za Falcaa nízka po tejto sezóne ale skúsil bych ho na hostovani s opciou

Reagovat
Pinturicchio

Jj, Berardi na to dle mě má určitě, to je podobná kvalitka, jako Gabbi. S Falcaem souhlas, to by bylo naprosto ideální.

Reagovat
andycek1

tak keď si zoebrem že Gabbimu je 23 a Domenicovi 20 a kde bol pred 3 rokmi Gabbi a kde je teraz Berardi je rozdiel...takže pre mna je vacsi talent Domenico strašne mi promína Robbena už dávno som o ňom povedal Nový Robben a keby sa z neho aj stal tak máme nového tahúna v tíme na pravom krídle

Reagovat
Pinturicchio

Ta univerzálnost je na něm právě fajn, zahraje pravé křídlo, second strikera i hrot.

Reagovat
stuff

ja by som falcaovi veril. A ak by siel dole s platom... To je, podla mna, ako s Di Mariom, ti hraci jednoducho kvalitu maju.

Carlosa tazko predvidat. Ak je pravda o tom vyjednavani tohorocneho odchodu, tak, zial, nieco take sme museli predpokladat.

Zazovi neverim, mna este furt mrzi ten Gabbi. Gabbi s Berardim by mi stacili

Reagovat
Pinturicchio

Já Falcaovi též věřím, to je pořád úplný top, i když se ted trápí. Při rozumné částce za přestup a výrazném snížení platu bych to asi zkusil.

Já už s odchodem Carlita tak nějak počítám, buď letos, pravděpodobněji ten příští rok, no.

Gabbi mrzí též, no, ale ted už nad tím nemá cenu "brečet".

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ta šance získat Falcaa bude dost vysoká, ten letní zájem byl potvrzený ze všech stran a Falcao po přestupu do MU napsal Beppemu SMS "Možná příště" (nebo něco podobného).

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je fajn hráč. Jen prostě nehrál a problémy se zraněním. Mohla by býti zabijácká dvojka s Berardim.

Dybala je talent, ale Palermo a Zampa budou hodně bohužel natahovat ručku

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, jak to s Dybalou dopadne, pokud se povede SF LM a snížit tu cenu nějakým hráčem, tak by to bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala je dobrý jen to, že se mu zatím daří první sezóna. Jasně cenu by to chce snížit 40 mega či kolik to Zampa vyhlašoval to bych nedal ani ve snu. Za ty peníze se dají přivést 2 podobní hráči.

Reagovat
Pinturicchio

Ale kteří? Navíc Dybala je adaptovanej na Calcio.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho obrovská výhoda. On je taková falešná 9 tj. podhrot, který rád zabíhá za hrota. Je pravda, že takový to typ hráče je dnes už vzácností. Pokud to má být do koncepce Maxe tak je asi jeden z nejvhodnějších.

Reagovat
Furia Ceca

Právě proto ho považuju za nejlepší náhradu za Carlita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Carlita určitě. Pokud odejde tak Dybala jako náhrada anebo by se muselo asi překopávat styl hry

Reagovat
Furia Ceca

Tak radši toho Dybalu. Vypadá to nadějně, chce do Juventusu, už odmítl Arsenal... Tak snad se to neposere jako tenkrát s Verrattim!

Reagovat
ED91

Kedy stihol odmietnuť arsenal? zachytil som len niečo, že sa o neho zaujímajú.

Reagovat
smazaný uživatel

S Verratim se podělalo, že tam vběhl PSG a prostě dal pořádnou nabídku. Ty jo ta představa útoku Dybala, Berardi, Morata a jako bonus Falcao nechává krásně snít

Reagovat
Furia Ceca

+ Tevez ještě na rok!

Reagovat
smazaný uživatel

To už by bylo jako v říši snů

Reagovat
andycek1

ale Verratti stal 15 mil a Dybala stojí 40 mil. a jedna sezóna nerobí všecko

Reagovat
Furia Ceca

Dybala nestojí 40 mega ani omylem. Že to říká Zamparini, ještě neznamená, že je to automaticky pravda. Jestli bude chtít Dybalu zpeněžit, má poslední příležitost v létě a 40 mega za hráče jemuž končí za rok smlouva nikdo nedá. Když Zamparinimu Juve dá 20 mega, nějakýho mladýho hráče + Comana na roční hostovačku, bude ještě skákat radostí. Samozřejmě se do toho někdo nasrat vždycky může, ale tady by nám mělo hodně pomoct, že sám Dybala upřednostňuje setrvání v Itálii.

Reagovat
Pettirosso

Marotta to nedávno řekl jasně. Bylo to o tom, jestli vzít Pogbu, nebo Verrattiho. Já bych rozhodně zpětně neměnil. Marco k nám pořád může jít časem

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Ta záloha by s Marcem nebyla tak vyrovnaná, jako s Paulem, navíc i z hlediska možného prodeje bychom za Verru dostali míň.

Reagovat
Pettirosso

hlavně velký plus bylo, že Paul byl zadarmo talent měli srovnatelný, ale už tehdy byl potenciálně Polpo komplexnější. Správný tah od vedení

Reagovat
Pinturicchio

Celkově si to Beppe a Para dávají jak páni, (zatím) i Iturbe nebo třeba Shaqiri, o příchodech ani nemluvě.

Reagovat
Furia Ceca

Já bych taky neměnil, ale tohle je od Marotty kec, protože jsme mohli mít oba... Co si tak pamatuju, tak Verratti byl už témeř dohodnutej za 8 mega, ale Pescara si pak najednou řekla o 12. Marotta ale váhal, a než se rozhoupal, tak těch 12 vyplázlo PSG, který v tý době kupovalo v Itálii jak splašený a bylo vymalováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta řekl, že tolik za tak mladého a neověřeného hráče nedá, v čemž měl pravdu. Nač jít s trhem? Zbytečné.

Reagovat
olis

no ja vam nwm, ja zase viem tak ze mal blizsie k nam, v podstate uz bolo vsetko dohodnute co potvrdil aj agent a Mazzari povedal ze ho nechce potom prislo PSG a uz nebola sanca

Reagovat
Pettirosso

chápeš, že v té době se PROSTOREM mohl vzít jen jeden? Muselo se jim slíbit herní vytížení a to by pro oba prostě nebyl prostor. Hotovo.

Reagovat
Pinturicchio

Mně by se třeba líbilo 4-3-2-1 - na hrotu Radamel a pod ním volně se pohybující Álvaro a Paulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne těn německý 4-2-3-1 (4-1-4-1) ovšem to by zatím vůbec nefungovalo.

Reagovat
Pinturicchio

A nenarvali bychom tak Pogbu, Pirla / Marchisia a Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho rád, je to správný kluk. Snad vydrží dlouho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele