Rossi: Budu znovu tím hráčem, kterým jsem býval

03.10.2012, 21:18
Aktuality
Jenom z tribuny, případně pohodlí domova sleduje fotbal v posledním roce Giuseppe Rossi. Italský útočník si hned dvakrát vážně poranil koleno a v tomto kalendářním roce se na hřišti už neobjeví, fanoušky Villarrealu každopádně ujišťuje, že dlouhodobé zdravotní problémy se nepodepíší na jeho formě ve chvíli, kdy bude znovu fit...

Rossi se poprvé zranil před rokem v duelu na půdě Realu Madrid a po operaci následovala půlroční pauza. Po ní se chystal naskočit do ligového kolotoče a pomoci španělskému klubu v boji o záchranu, v dubnu si ovšem zranění obnovil.

"Budu znovu tím hráčem, kterým jsem býval. Budu muset překonat nějaký blok, ale po psychické stránce jsem silný a snad se vrátím už brzy. Nevím, kdy přesně budu znovu připraven, to bude záležet na stavu kolena. Nejdůležitější pak bude pokračovat bez nějaké bolesti v koleni a svou hrou dělat radost fanouškům. Stále jsem mladý a před sebou toho mám ještě dost. Chci se stoprocentně zotavit, fotbal je můj život," řekl Rossi.

25letý fotbalista loni sledoval marnou snahu spoluhráčů v boji o setrvání v Primera División, Villarreal spadl a ve druhé nejvyšší soutěži je aktuálně na druhém místě. Rossi byl v posledních letech pravidelně spojován s odchodem z El Madrigal, takové věci ovšem nyní neřeší už jenom kvůli tomu, že ho čeká ještě jedna operace.

"Bude to klíčový moment, jelikož se jedná o druhou operaci. Chci znovu vyběhnout na hřiště a až nyní pro mě všechno začíná zase od nuly. To zranění je dlouhodobé a čas se strašně vleče, ale to jsem čekal. Naopak se snažím být klidný a pozitivně naladěn, abych se mohl co nejlépe připravit na další měsíce. V tuto chvíli jsem v polovině regeneračního procesu a minulost nechávám minulostí, nechci myslet na to, co bylo. Raději myslím na tvrdou práci a odpočítávám dny do svého návratu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
homeles8

to dá rozum

Reagovat
ryzskej
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Super hráč, ať už je zase zdravej

Reagovat
Josifek

Reagovat
Benesse

Držím mu palce , kolená sú svine

Reagovat
Godwinson

To tedy jsou.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
luismiksak

akorát 2x ruplý vazy jsou pro fotbalistu likvidační, navíc po dvou letech chytit vrcholovou formu na úrovni evropských velkoklubů je šance pár procent... takže to vidím na plácání se v průměrných klubech. Rossi bude určitě těžit ze svého jména a zajímavý kontrakt určitě dostane, ale obávaný útočník to už asi nebude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vie, ako by mu to slo v jednom time s Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se uzdraví, mě už se to s kolenem nepodařilo.. Jinak tohle je další z hráčů, které Manchester United "projebal". Z fleku mě napadá třeba Piqué ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Forlan

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale Forlan byl United hroznej

Reagovat
Filipow

Hodně hráčů není stvořeno pro velkoklub.

Ale třeba Piqué byl fail no, i když já jsem za něj rád :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué ne. Pro něj nebylo prostě místo. V tý době byli Rio s Vidou nejlepší stoperskou dvojicí světa a Piquého by byla na lávce škoda.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, pamutuju si, že jsem na youtube koukal na stará videa, kdy v dresu Manchesteru dá Rossi gól a raduje se tam s Piquém.

Reagovat
JacoBee

To doufám :) to samé pro Necida

Reagovat
kmotor corleone

nemyslim si.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele