Rosický si nezahraje minimálně dva týdny

20.09.2007, 15:54
Aktuality
Tomáše Rosického nepřestávají pronásledovat svalové problémy. Záložník londýnského Arsenalu musel kvůli nataženímu stehennímu svalu předčasně odstoupit ze včerejšího utkání se Sevillou a podle manažera Arseneho Wengera se na hřišti neobjeví minimálně dva týdny...

"Ohledně Tomáše máme špatné zprávy, protože je to hráč, kterého mám rád ve svém týmu a on si znovu poranil stehenní sval. Ještě nevím, jak je to vážné. Budeme muset počkat ještě 48 hodin, ale mimo hru bude minimálně dva týdny," sdělil Wenger.

Rosický tak určitě nestihne ligové duely proti Derby a West Hamu a nebude hrát ani v utkání druhého kola základních skupin Ligy mistrů na hřišti Steauy Bukurešř. Radost ze zprávy o Rosického zranění jistě nemá ani trenér českého národního týmu Karel Brückner, pro kvalifikační zápas o postup na ME 2008 proti Německu by však reprezentační kapitán již měl být fit.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Rekso_Onek

Reagovat
HOST*mysman

Proc musi mit Rosicky takovou smulu.Je zraneny skoro porad.Od ceho ty doktori studujou kdyz nedokazou zjistit proc je tak casto zranenej a neco proti tomu delat.

Reagovat
Kily

mohl by si zajet do Valencie, Vicente povídal, že tam maj úžasný doktory, kvůli kterým sedí pořád u televize

Reagovat
HOST*mrazik

ty vole...jasny,muzou za to doktori... rosicky ma holt spatnou stavbu dela,co nevydrzi takovej zaprah no...budou se muset smirit,ze odehraje dva zapasy a pak dva tydny zas marod...

Reagovat
HOST*GEGE

Rosa ma na to neuveritelnou smulu kdy uz se mu ty zraneni zacnou konecne vyhybat?!

Reagovat
HOST*Kouba

Vždyt je jak papírák, tak proč se divíte? mít takovou figurku tak by každej takhle skuhral při tak náročném temou jako je v anglii!

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda,chudák kluk,ale nějak je toho poslední dobou moc.ten luhový měl asi trošičku pravdu,že je ted tomaš nějak často na marodce.měl by si dát rok oraz,jako to udělal henry.tělo potřebuje regeneraci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele