ROSICKÉHO ČEKÁ ŠÁLEK ČAJE S KRÁLOVNOU

15.02.2007, 15:09
Aktuality
Jedinečný zážitek čeká všechny, kteří se podílejí na fungování londýnského Arsenalu. Anglická královna Alžběta II. totiž hráče a vedení anglického klubu pozvala na čaj do Buckinghamského paláce...

Alžběta II. se tímto způsobem chce omluvit, že se v říjnu kvůli potížím se zády nemohla zůčastnit slavnostního otevření nového Emirates Stadium.

"Královna byla zklamaná, že nemohla být při oficiální otevření Emirates stadium kvůli nataženému zádovému svalu, zvláště když se o její účast usilovala spousta lidí," objasnil důvod tohoto rozhodnutí mluvčí Buckinghamského paláce. "Její veličenstvo se tak rozhodlo pozvat všechny na čaj, aby všem poděkovalo za tvrdou práci."

Sváteční okamžik čeká i na Tomáše Rosického. Kapitán národního týmu se stane dvanáctým českým fotbalistou, který se setká s anglickou královnou. Poprvé a zatím naposledy k takovému okamžiku došlo před deseti a půl lety, kdy Alžběta II. před finálovým duelem ME 1996 proti Německu potřásla rukou všem jedenácti členům základní sestavy našeho týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Proč chudáci?

Reagovat
HOST*

Já bych teda nechtěl být s královnou Alžbětou

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych na čaj do Buckinghamského paláce zašel rád

Reagovat
HOST*Alžběta II.

Tebe by taky nikdo nezval trotle...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozastavím se o popisu obrázku. Klub "Arsenal Londýn" neexistuje.

Reagovat
HOST*Zak

Tak tak, fans Arsenalu jsou na to řádné hákliví :).

Reagovat
PJ

Abyste se nepo***

Reagovat
HOST*Kohoutek

lol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele