Roofe má za faul na Koláře trest na čtyři zápasy, Rangers dostali pokutu

14.04.2021, 14:40
Aktuality
Kemar Roofe dostává červenou kartu (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (256)

Přidat komentář
caapone

Výsměch

Reagovat
Martin10

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kilobyte

Kweuke dostal 12 zápasů a to šel na nohu. Roofe by měl dostat aspoň těch 12.

Reagovat
dondinho

přesně tak...ty parametry a okolnosti těch faulů jsou podobný, akorát že díky velkýmu štěstí Kolář s tou prošláplou hlavou možná dopadl o něco "líp" než ten s tou proskočenou nohou od 100 kilovýho maníka.

Reagovat
Bucky

Právě tady je vidět ten zásadní rozdíl, kdy Kweuke se celou dobu díval před sebe a věděl přesně kde je protihráč a už při odrazu moc dobře věděl, že protihráč do toho souboje půjde taky, že tam nebude výrazně dřív než on a skočil nekontrolovaně oběma nohama napřed. Roofe se sice dopustil také strašné prasárny, která naštěstí neměla takové důsledky, ale pořád je tam rozdíl v tom úmyslu. U Kweukeho o něm nemohl být pochyb, u Roofa to vypadá, že o žádný úmysl nešlo a když šel do vzduchu, neměl vůbec Koláře v zorném poli. Trest na 4 zápasy za velice vážný, ale neúmyslný, zákrok je adekvátní. V rámci trestů v evropských pohárech to je pořád dost výjimečný trest (popravdě si nevybavuji za faul žádný podobně dlouhý). A pokud srovnáváme, tak spíš s Ibrahimovičem (faul na Ruffiera) nebo Maném (faul na Edersona), kde jeden dostal 3 zápasy, druhý 2 s tím, že v prvním případě šlo "jen" o zákrok na hrudník, ale plnou silou a v druhém případě šlo zase o zákrok mimo vápno, kde chtěl brankář míč hlavičkovat, ale zase ho měl Mané v zorném poli. V kontextu těchhle dvou zákroků je taky trest zcela adekvátní.

Reagovat
veikko

Zase se ani v nejmenším nepokusil srážce vyhnout + jestli si vůbec nezkontroloval postavení brankáře, tak je vůl. Nepřišlo mi, že by vůbec nevěděl, že Kolář vybíhá. Navíc jako přítěž by se mu mělo přičíst to nechutné chování po incidentu, kdy se ani neobtěžoval nějakou omluvou. Pokud to srovnáváme s tím Kweukeho zákrokem (což moc nejde, protože to hodnotí dvě různé organizace a jde o jinou situaci), tak by úplně nejnižší sazba měla být tak 6 zápasů. Čtyři zápasy mi přijdou jako úplně směšný trest.

Reagovat
Mr.Mike

I ta pokuta mi prijde do nizka.. O stopce pro Roofa ani nemluve

Reagovat
naheCZ

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kovi81

Reagovat
dave100

Reagovat
smazaný uživatel

Bych je vyřadil ze soutěží UEFA, alespoň na 5 let, sráče. Stejně jsou to kopyta

Reagovat
Bucky

Reagovat
ttopi

Rozumím tomu správně že to absolutní selhání pořadatelské služby bude stát Rangers jen peníze?

Doufám že to chápu špatně.

Reagovat
naheCZ

Tohle je trest jen za dění na hřišti, konkrétně za to, že tým měl potrestaný kartou 5 a více hráčů.

Reagovat
Bakary3

I tak je to dost nízká pokuta za to, co předváděli, ale to hlavní SNAD přijde...

Reagovat
kilobyte

Z článku to vypadá na trest za zákroky a nesportovní chování v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Roofe za posimrani hlavy brankare 4 zapasy stopka a Kudela dostane za brutalni slovicko 10 zapasu, ne?

CIRKUS UEFA

Reagovat
kilobyte

To by mu museli to slovíčko dokázat.

Reagovat
PP

dostal 1 zápas, navíc na ten, ve kterém se avizovalo, že ani nepojede.. Takže takový trest - netrest. To mě spíš serou ty 4 zápasy za sakra nebezpečnou věc.

Reagovat
Bucky

Jasně, proč si nezanadávat na UEFA za to, co se ti v noci zdálo. Vždycky, když je kritizována UEFA právem, tak to zanikne kvůli takovým dementíkům jako jsi ty, kteří potřebují nadávat vždy a pořád na věci, které se ani nestaly.

Reagovat
smazaný uživatel

A ono to tak i nakonec skoncilo, jak jsem napsal v nadsazce, ze blbecku?

A jako bonus ubohy, ufnukany, ukrivdeny cernousek, co se stydi za svou barvu pleti, co napadne protihrace, dostal pouze 3 zapasy.

CIRKUS UEFA

Reagovat
Bucky

Pardon, to se zcela upřímně omlouvám, v životě by mě nenapadlo, že by to takhle skončit mohlo. Pokud nepředloží nějaký jasný důkaz (jiný než, že to jeden hráč říkal a jeho spoluhráč potvrdil), tak je to totální bullshit a šílená ostuda fotbalu. Byl jsem si naprosto jistý (i podle toho, že Slavia psala, že vyšetřovatel žádný důkaz neodhalil, pokud tedy Tvrdík říkal pravdu), že to skončí u toho jednoho zápasu za to, že se přiznal k vulgární nadávce. Tohle je fakt šílenost a ještě jednou se omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se omlouvam za prehnanou rekaci v prvni vete.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem i ta moje reakce presne doklada to, jak clovek dokaze mnohdy i hloupe reagovat v emocich...

Reagovat
Bucky

Popravdě se nemáš za co omlouvat. V tomhle případě jsem fakt za blbečka, nic jiného a plně jsem si to zasloužil.

Často diskutuju jak tady, tak na FB o dost kontroverzních tématech a někdy si říkám, proč se na to nevyseru. Ale pak se najdou i momenty, kdy si třeba hned na začátku s někým vjedeme do vlasů, ale následuje dlouhá diskuze, kde se shodneme, že 90% názorů sdílíme a při správném vysvětlením jsme schopní a ochotní pochopit postoj toho druhého i u zbylých 10%. Kdyby tohle fungovalo vždy a v každé diskuzi, tak jsme dnes jako společnost úplně někde jinde. Bohužel to kolikrát na těch emocích skončí a je po diskuzi.

Reagovat
Front hell

Pěkně řečeno. za sebekritiku

Reagovat
smazaný uživatel

9k € Takové drobáky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad za tu potycku pri zakryti kamer to nebude takova smesna castka. To by melo byt tak 500k € alespon

Reagovat
Anacron

To je výsměch i když to bylo dopředu jasný, že bude UEFA posraná strachy jim napálit odpovídající tresty.

Reagovat
Bucky

A co je podle Tebe odpovídající trest? A dolož ho něčím, co je v pravidlech, ne nějakými chujovinami o 5 sezónách bez pohárů pro Rangers nebo náhodným počtem zápasů pro Roofa, které označuje strop, do kolika umíš počítat.

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Tak UEFA se hlavně bojí, že kdyby ten trest napálila, tak že by se musela vyšetřovat taky z rasismu a sám sebe vyšetřovat prostě nechceš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohost. Zajímal by mě verdikt, kdyby to bylo v opačném gardu...

Jsem zvědavý, jak rozhodnou v Kauze Kedel vs Bubák, tam je to celkem jasné, když Suarez dostal tuším 6 měsíců za kousanec, tak očekávám podobně dlouhý trest.

A celkem nebezpečné rozhodnutí, stačí poslat tak v 80té minutě nějakého hráče širšího kádru na plac, ať v prvním zápase zrakví třeba Neymara, Messiho, Ronalda..ten v odvetě nenastoupí, borec dostane 4 zápasy a jede se dál

Reagovat
dondinho

jestli dostal 6 měsíců Suarez tak fuckinguy za tu pěst musí dostat nejmíň stejně

Reagovat
PP

Suarez je recidivista.. dostal 9 zápasů za ten druhý kousanec..

Reagovat
smazaný uživatel

9 zápasů za reprezentaci, dostal navíc 4 měsíce, které se vztahovaly i na klub. Do Barcelony přestoupil v létě a nemohl několik měsíců hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tech "nekolik" mesicu jsou mesice dva. Barcelona zacinala ligu 24. sprna proti Elche a skoro presne na den o dva mesice pozdeji uz Suarez hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele hádat se nechci, dostal 4 měsíce, tím, že bylo léto to byly fakticky dva, jak píšeš. Ze začátku nemohl ani trénovat s týmem, což později zrušili. Pointa ale byla v tom, že když on dostal takhle přísný trest za v podstatě banalitu tak bych očekával daleko větší tresty pro Roofa a Kamaru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kostomlat

Čekal jsem pro roofa 6 zápasu stopku

Reagovat
hodjohn

Reagovat
stas87

Veď to je tak polka trestov z toho komediálneho zápasu. UEFA nie je hlúpa, ide o ostrovný celok a bude k ním mierna. Tipnem si nejakú pokutku a podmienku k tomu. Výška trestu by mala byt jednoznačne vyššia pre Kamaru, pretože ten evidentne súpera napadol fyzicky. Kudelovi nemajú ako dokázať, že mu vynadal do opíc. A dúfam teda, že sa všetky tie ostrovné sracky chytí za drzku a prestanú obviňovať za každú kokotinu. Nikto v Európe nie je zvedavý na to, že im stačí len podozrenie a už by človeka najradšej poslali na šibenicu.

Reagovat
KingMaster13

A doufám že s tím budou něco dělat i sociální sítě, protože aby Kolářovi psal někdo že Roofe mu tu hlavu měl ukopnout a měl tam chcípnout mi přijde totálně ubohé, stejně tak slávistické fanoušky co psali podobné sračky Kamarovi apod

Reagovat
smazaný uživatel

Amen bratře z východu

Reagovat
JacoBee

Málo

Reagovat
Losinho

Roofe

Reagovat
krisa

zřejmě nemají na základě čeho osolit Kúdelu. Vědí, že kvůli tomu bude kvikotu a kdyby ještě Rangers dostali adekvátní tresty, no jeje..

Reagovat
oli9

4 zápasy absolutně mimo.... 8-10, zápasů by tu odpovídalo

Reagovat
dondinho

Být Kolářem tak už připravuju žalobu na odškodnění za trvalé následky...a k těm 9k € bych připsal ještě 2 nuly, Gerrard by Roofovi pak mohl přispět když ho na něj poslal

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro představu. Když Slavia hrála v roce 2018 s Dynamem Kyjev, přišly sešívaným hned dvě pokuty. První za hanlivé pokřiky (66 000€) a druhá za kritiku sudích (10 000€).

Obrázek si udělejte sami...

Reagovat
letitfly

Reagovat
Bucky

Jen pro představu, tahle pokuta se netýká dění mimo hřiště. Tohle bude běžná pokuta za větší počet žlutých karet.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to ve srovnání s tím naprosto směšné.

Reagovat
fenixLFC

takze nemas pravdu ale budes si to dalej tvrdit...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to jedno tvl.. tady jde o tu sumu, která je pro Rangers naprosto směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc tady v tom případě jde o mnohem horší porušení než čeho se dopustila Slavie..

Reagovat
fenixLFC

tvrda hra je bezna a ok. to ze dostali vela kariet je ina vec a bola po zasluhe potrestana. co im mali dat stop na dalsi zapas kvoli vela zltym kartam? vzdy mas za to pokutu, nie je to nic neobvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale mě tam chybí trest a pokuta za ty další věci, co Rangers provedli. Zakrytí kamer, nevpuštění po zápase hráče Slavie do kabin apod.. Ale jsem naivní chtít po UEFĚ spravedlnost.

Reagovat
GjøvikFF

Adekvátní trest by bylo aspoň 8 zápasů. I s přihlédnutím k tomu, že Roofe nebyl schopný vyjádřit lítost a za tohle svinstvo se omluvit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
icefish

Je to absolutně mimo. Tohle byl jeden z nejhorších zdokumentovaných zákroků na brankáře za posledních 20 let. Měl napřaženou nohu strašně vysoko a věděl, že ho může trefit do oblasti hlavy a krku. Mohl mu zlomit vaz, přerazit hrtan, vyrazit oko... prostě cokoliv s těžkými trvalými následky. Adekvátní by byl půrloční distanc, který byl dal jasně najevo, že hráči NIKDY NESMÍ jít do takových soubojů a že ochranu zdraví hráčů někdo bere vážně. Tohle je naprostý výsměch a i když jsem to trochu očekával, je mi z toho na zvracení...

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
GjøvikFF

Jsou to naprostí komedianti. Kedelovi teď našijí 5 zápasů stejně jako Kamarovi a dílo bude dokonáno. Můžou si to slovo respect narvat rovnou do prdele.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JackDaniels.

Ako som už pisal inde...

To, že sa neospravedlnil považujem za ešte väčší škandál ako samotný zákrok.

Keď sa niekomu nedokážeš ospravedlniť za hrubé ublíženie na zdravý znamená to, že ti to nieje ľúto. Tým pádom akoby vyvrátil teóriu, že to nebol úmysel a dalo by sa to považovať za úmysel.

To je jednoducho sila. Takýto postoj k ublíženiu na zdravý bez známky oľutovania by mala vyšetrovať nejaká etická komisia...

Reagovat
Salfovic

Trest pro Roofea i pro Rangers naprostej výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers mě neskutečně zklamali. Svou absolutně nechutnou a nemoderní doslova kopanou, svým chováním před zápasy, během a hlavně po..Přitom stačilo alespoň napsat: Omlouváme se. Nic takového, naopak. Kdykoliv na livescore uvidím, že hrají Rangers, tak budu fandit soupeři, i kdyby hráli proti výběru wehrmachtu. Zklamal mě i Gerrard, ani nevím proč, ale považoval jsem ho za gentlemana a sympaťáka..

Reagovat
Martin10

Jinak fanoušci Rangers to považujou na nepřiměřený trest a chtějí, aby se klub odvolal k CAS.

Reagovat
VersaceChain

Savic dostal stejny trest jako Roofe

kurvy

Reagovat
Luc-Luc

co to je za smesne tresty ? Uefa mafia

Reagovat
Martin10

Kúdela 10, Kamara 3.... to snad ne ty vole

Reagovat
Anacron

To je neuvěřitelně debilní svět

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
John Obi Mikel

To se mi nějak nezdá. To není fejk?

Reagovat
bartlu

ted jsem to chtel psat....prece neni mozne bez dukazu nekoho usvedcit...naopak bubak jen 3 zapasy, kdyz pred x lidma nekoho napadne? WTF?

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
mistr129

Reagovat
hodjohn

Reagovat
mistr129

Jinak, víte někdo, zda je možný odvolání k CAS?

Reagovat
hodjohn

Ten poměr 10x3 vypadá hrůzostrašně.

Reagovat
veikko

To není pravda, ne? Nemůže být!

Reagovat
dave100

Reagovat
Strojmír

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

ty seš strašnej idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

strašná piča

Reagovat
smazaný uživatel

čo ty máš v hlave???

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snaha UEFA je, aby to rozhodl CAS a ne oni.

UEFA vybrusli se z toho, protoze oni rasisti nejsou, oni takto rozhodli.

CAS jsou ale soudci, takze jsou mnohem kvalifikovanejsi instanci.

Vypada to aspon dobre pred sponzori, ze UEFA tresta i naznak rasismus.

Vsak jde vzdy o prachy od reklamy a dalsi vlivnejsi sponzori atd.

Prachy nesmrdi ....

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný svět tohle...

Reagovat
emanuel habasko

Takže ještě trest za nevpuštění do kabin a útok na Kedela. To jsem tedy zvědav, jak to udělají...aby z toho nebyl riot v Glasgow...

Reagovat
John Obi Mikel

Je to málo, měl dostat dvojnásobek.

Reagovat
Bucky

Zajímalo by mě, kdo z lidových soudců tady má svůj názor opřený aspoň o pravidla. Vypadá to totiž, že si tu většina lidí tahá ta čísla z prdele. Celá "diskuze" jen náhodné vykřikování čísel, která lidem přijdou dostatečně vysoká, ačkoliv neznají precedens jiných trestů, neznají co o tom říkají pravidla, nic. Ale chápu, tady si chtějí lidi jen zanadávat, o spravedlnost tu nikomu nejde.

Reagovat
VersaceChain

jediny, co me zajima je to, ze Savic za loket do bricha v zavaru dostane stejny co roofe za tuhle brutalitu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
xjert02

Reagovat
off-olda

Ja teda nevim, ale mně to přijde docela OK.

Reagovat
off-olda

*trest pro Roofa

Reagovat
svaca

Tak Kudela stop na 10 zápasů i na mezinárodní úrovni, takže bez Eura

Reagovat
michalbarca

no to snad ne

Reagovat
EAG le grand amour

UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Kedel 10

Reagovat
VersaceChain

No tak snad bude Kudela v nominaci na vsechny repre pratelaky co budou mozny, fuck off UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda slušnej nepoměr, za neprokázanou slovní urážku 10 zápasů stop, za úder pěstí hodinu po zápase před svědky 3 zápasy, západní svět jde do hajzlu rychlejším tempem, než jsem myslel.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bude hrát Zima za repre

Reagovat
EAG le grand amour

Co je to za svět, kde zmrzačí brankáře, dají pěstí dalšímu hráči, hrají jako zvěř a dostanou 4+3 zápasy, oproti tomu neprokázaná rasistická urážka je 10, navíc s repre zápasy (které teda u Kamary nevidím).

Dá se proti tomu nějak odvolat?

Reagovat
Whitemedia

Kedel 10 a Kamara 3?

Reagovat
michalbarca

WTF???? 10 zápasů? hrabe jim??

Reagovat
Sudsybarley

Tak 10 zápasů je nejnižší možný trest v případě prokázaného rasismu, spíš by mě zajímalo, jak ho prokázali

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si kopou slušně hlubokej hrob. Hamáček hadr

Reagovat
Bucky

Na rovinu - u koho? Na západě se všechna rozhodnutí kolem Slavie přijmou s potleskem a že je nějaké Česko proti, to je bude každému ukradené.

Reagovat
Busby babes

Kamara mel dostat taky 10, Roofe asi ok. i kdyz chapu, ze to fanousky slavie stve. Jsem zvedavej na podrobnejsi vysvetleni.

Reagovat
mistr129

Roofe mě neštve, štve mě Kúdela. Pokud se neukáže tedy, že měli nějaký důkaz, i když i tak je 10 zápasů směšných

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej na podrobnejsi vysvetleni nebo prubeh vysetrovani. Nevim, jestli to UEFA bezne zverejnuje. Vzhledem k vysledku tipuju, ze meli svedectvi spoluhrace Kamary, ktere bylo verohodne.

Reagovat
mistr129

Tak jestli věří "věrohodnému" svědectví, když se 3 týdny upravovali výpovědi... Každopádně by v žádným případě neměl nikdo, kdo něco řekne, dostat menší trest, než kdo někoho napadne. Čímž teď nemyslím Roofeho, tam mu asi holt neprokázali úmysl, takže ať si o tom myslím cokoliv, nedá se nic dělat.

Reagovat
vitasrp

Jako napadnout někoho v útrobách stadiónu pěstí (pokud je to pravda) a dostat za to 3 zápasy, to je naprosto směšný, však tohle by mělo být taky exemplárně potrestáno.

A doufám, že existuje nějaký důkaz (nemusí být neprolomitelný jako u soudu, spíš aby prostě mimořádně pravděpodobný, že to udělal - jako v případě Terryho), v kauze Suareze to tak bylo, v kauze Terryho taky. Ale pokud je to jenom na základě tvrzení postižený strany, tak mi to přijde dost nebezpečný.

Reagovat
Busby babes

souhlasim. ja bych mu dal 10 zapasu uz jen za to, ze mu ji nenapalil hned behem zapasu. To byla promarnena prilezitost, dostal by cervenou a odesel s hlavou nahore.

Reagovat
Heisenberg

Roofe je přesně typ zákroku, kde by se pro účely ochrany brankářů do budoucna měl dávat exemplární trest. Hráči často běží k míči naproti brankáři, ale skoro nikdy se nestane, že je útočník takovej kokot, že tam jde s takhle vytaženou nohou do hlavy.

Půlroku stopka by byla za mě účinná pro předcházení těmhle retardům.

Reagovat
Busby babes

hele takovejhle souboj vidim v PL kazdej vikend, jen to vetsinou dopadne dobre, tesne se vyhnou nebo tak.

A teda zas uplne nechapu tuhle ochranu golmanu. Kteri do tech souboju taky chodi po hlave, casto vyskok, koleno dopredu abys sroloval cokoliv pred tebou a nikdo to neresi.

Bohuzel je fotbal uz moc rychlej a rozhoduji zlomky vterin. tady ty zlomky byly smolne na spatne strane.

Reagovat
vitasrp

No, každej víkend. Já si naposledy vybavím Maného, když dostal červenou na Etihadu v září 2017. Tady je hrozný hlavně ten způsob, jak ten útočník vůbec nebral v potaz přítomnost dalšího hráče - brankáře.

Vidět ho přece periferně musel úplně stoprocentně, často v takový situaci vidím, že

útočník na delší nohu kopne do míče, nohu pak okamžitě stáhne, aby zamezil extrémně nebezpečný srážce. Naopak protáhnout ten pohyb do natažený nohy proti běžícímu protihráči, to se vidí málokdy a přijde mi to jako fakt hodně moc bezohledný chování.

Reagovat
Busby babes

jasne, je to mirna nadsazka. no pamatujes si Maneho, protoze tam se taky srazili. ale ty souboje, kde se tesne vyhnuli, tak ty si nepamatujes. pritom staci fakt zlomek a dopadne to blbe.

Reagovat
Busby babes

jinak souhlasim, od Roofeho je to bezohledne a dostal trest, za me ok. teda ne ok ten zakrok, ale ze se to proste potrestalo. Mel si byt vedomej, co se muze stat a chovat se jinak, souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno.....je to proste utok na hlavu, utok jeho nohou za kterou je plne zodpovednej...rychlost fotbalu s tim nema nic spolecnyho. V nhl by dostal pul roku distanc, tam uz si davno uvedomili, ze utok na palici se musi tvrde trestat. V tomhle je uefa za opicema.

Reagovat
smazaný uživatel

mimo jine teda....za opicema je uz ocividne i fyzicky. A fotbal ze je rychlej? a NHL je potom co teda, kde jsou hraci plne zodpovedni za svoje telo+hokejku a to se bavime o 5 levlu rychlejsi sport.

Reagovat
Busby babes

viz vejs, tam pisu to same. ja jen rozporuju jedine a to to, ze je to vyjimecna situace. No podle me neni, deje se to casto, jen v 90 procentech pripadu to skonci dobre, protoze se tesne minou.

Reagovat
Lembju

Tvl co to je za argumentaci? Jako že jezdit na červenou je teda taky cajk, protože v 90% případů nikoho nesestřelej?

Každopádně ti evidentně vůbec nic neřiká odpovědnost za následek a příčinná souvislost (což se mimochodem ukazuje i vedle u těch výroků se svéprávností/nesvéprávností, "skálopevnym vlastním rozhodnutím" neovlivnitelným vnějšíma okolnostma a jakousi neurčitou "odpovědností").

Reagovat
Busby babes

nejsem si jisty, jestli umis cist. kde tam ctes to, ze je to ok. Doslova pisu, ze to byl od Roofeho bezohledny pristup a ma dostat trest. cekal jsem 5-6 zapasu, takze nejakej extra problem se 4 nemam.

Reaguju na kecy, ze je to vyjimecna situace. Vyjimecny je nasledek, ale ta situace se deje pomerne bezne, kdy utocnik bezi naplno na balon, kterej je 50:50. Ve vetsine pripadu se hracum podari vyhnout a nic se nestane, pripadne se i srazi ale nema to takove nasledky.

Reagovat
Lembju

Jasně, neřikáš, že to je ok, ale omlouváš to četností podobnejch situací.

Výjimečná situace to je, protože se tohle běžně nestává. Že se to někde stane málem je fakt absurdní, to že se jindy jinde vyhnou má evidentně nějakej racionální důvod (tj. aspoň za nehet ohleduplnosti), když se to děje každej tejden (a navíc jen v PL). Koneckonců, kdyby ten trest odpovídal nebezpečnosti hry a měl odstrašující efekt, možná by se odnaučili i ostatní chodit tam jak úplný bezmozci.

Reagovat
Busby babes

neomlouvam. Reaguju na reci, ze je to vyjimecna situace ve fobale. Neni. Myslis, ze to napotreti zvladnes precist nebo ti to budu muset napsat jeste vickrat?

neomlouvam. Reaguju na reci, ze je to vyjimecna situace ve fobale. Neni.

neomlouvam. Reaguju na reci, ze je to vyjimecna situace ve fobale. Neni.

neomlouvam. Reaguju na reci, ze je to vyjimecna situace ve fobale. Neni.

neomlouvam. Reaguju na reci, ze je to vyjimecna situace ve fobale. Neni.

neomlouvam. Reaguju na reci, ze je to vyjimecna situace ve fobale. Neni.

uz?

A proto,ze Roofe byl bezohlednej tak dostal trest. 4 zapasy nejsou malo. Treba ten hrac, co tenkrat srazil Cecha nedostal trest zadny. Tak si to treba muzes porovnat s tim.

Reagovat
Lembju

Hoši Ta situace výjimečná JE, protože se běžně neděje. Co to je za konstrukci, že existujou desítky podobnejch soubojů s úplně odlišným výsledkem. Když někoho málem zabiju, tak to nemá vliv na posuzování a už vůbec ne výiimečnost dokonanejch vražd; když odpálím na tenise míč v nasrání do plotu a nikoho netrefim (častý), nemá to vliv na ten samej případ se sestřelenim rozhodčího (výjimečný); když budu kruháč v noci objíždět zleva a nikdo tam nebude, tak to asi neslíznu, jako když tam sešrotuju cyklistu atd. atd.

Ty prostě nechápeš příčinnou souvislost a následek. A o tom přesně je původní příspěvek Heisenberga, má bejt odstrašující trest (výše je na zvážení, ale argumentace, že se to děje každej tejden už víc mimo bejt nemůže).

Reagovat
Busby babes

to neni zadna konstrukce. jde o situace, kde rozhoduji zlomky vteriny. ted to dopadlo blbe, vetsinou to dopadne lip. ale situace jako takova to nijak vyjimecna nebyla. Utocnici i golmani do tehle souboju chodi po hlave porad...

Reagovat
Lembju

Tak výjimečná byla tím následkem a za to by měl bejt ten exemplární trest, v tom souhlasim s původním příspěvkem. Naštěstí takovejch magorů, jako je Roofe, neni zas až taková hromada.

Reagovat
Busby babes

no vsak za to exemplarni trest padl. 4 zapasy jsou hodne.

Reagovat
Busby babes

"Z pohledu brankáře musím říct, že těch situací na hraně je během sezony spousta. Je to bohužel úděl brankáře, že může nastat chvíle, kdy je míč mezi dvěma protihráči a jeden z nich udělá v plném běhu špatné rozhodnutí. Myslím, že v tomto případě ztratil hráč trochu orientaci, byl příliš zahleděný na míč a pak si toho druhého ani nevšiml," uvedl Čech.

Zdroj: https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/evropska-liga/o-hracich-slavie-se-mluvi-na-konci-sezony-bude-mit-cela-rada-z-nich-nabidku-rekl-cech/607982cdd60dfef4a487228b?fbclid=IwAR07Aialuj20YjJgBSL3rKf56P9XRMzyczv3y9oj4rVmHCWrsoJYe7m5gFc

ale tak je to jen Petr Cech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt curak.

Reagovat
madridfan

Reagovat
16Dave

To jsou čůráci, prostě jdou na ruku Britům, zmrdi..

Reagovat
ZB 07

UEFA totální výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zmrdi zkurveni, vždyť není důkaz, tvrzení proti tvrzení

Reagovat
ZB 07

Mohla by se proti tomu Slavia nějak ozvat zítra, 3 zápasy pro Kamaru za fyzický napadení po zápase, to se můžou mlátit klidně furt, když za to budou takhle směšný tresty ne?

Reagovat
KingMaster13

Příště mu raději ukopnout hlavu no

Reagovat
off-olda

Počkat, tech 10 zapasu je realita???

Reagovat
Aker22

Řekl bych, že vznikl najednou krásný precedens prostě stačí začít řvát “racist, racist”, sehrát potom trochu divadélko a hned můžeš vyřadit z pohárů/ligy a dokonce i reprezentace hráče na 10 zápasů. Těším se na konzistentnost posuzování až někdo bude “chytrý” a použije to třeba na Ronalda nebo na Haalanda, no nedejbože kdyby to zkusil někdo třeba na Neymara

A k trestu pro Kamaru se asi vůbec nemá cenu vyjadřovat, prostě si někoho najdi v tunelu a dej mu tečku, jako chlap, ono to za to vlastně stojí

Reagovat
Error

Vim, ze se radi nasirate, tak prosim

UEFA are a fucking disgrace. They’ll ban Kamara who was racially abused for 3 games for ‘assaulting another player’, presumably the player who was racist towards him while Kudela, the racist gets a 10 game ban ??? Makes no sense at all. He shouldn’t be allowed to play again.

Kudela should be banned for more games. Kamara shouldn't be banned.

Kudela gets 10 for being a racist piece of shit.

Kamara gets 3 for standing up to a racist.

Utterly detest UEFA. Once again, they give a perfect example of how they just do not care a jot about racism in the game.

3 match ban for kamara is an absolute fucking disgrace.

UEFA are a bunch of fucking twats, giving Kamara a 3 game ban for standing up for himself while being racially abused and only a 10 game ban to kudela, knobheads the lot of em

10 matches ?!?! Should be way more than that.... And a fucking suspension for Kamara? What a joke

A ten match ban for ‘racist behaviour’ is a joke. It will never stop without suitable punishment; Kudela should never play professional football again.

Reagovat
Busby babes

ano, v Anglii se povazuje 10 zapasu za rasismus jako malo. Trippier dostal 12 za to, ze rekl kamaradovi, ze jde do Atletika, napriklad. proto to povazuji casto za malo...

Reagovat
Error

Mi jde hlavne o porovnani, ze 3 pro Kamaru je moc... naopak by zaslouzil medaili

Reagovat
Busby babes

protoze to proste berou tak, ze rasisticky urazenej hrac napalil utocnikovi pesti.

Reagovat
chavi.27

Wtf dyt to melo primou souvislost se sazkarskym podvodem...

Reagovat
Busby babes

takze rikame, ze to, ze obrovsky bohata spolecnost, ktera vydelava na zavislostech jinych a jeji mirne "poskozeni" je horsi nez rasismus?

Btw z toho, co se o tom vi, tak Trippier nemel vubec poneti o tom, ze jeho kamos na to hodla vsadit. A je podle me naprosta demence trestat fotbalistu za to, ze se svym kamaradem resi to, jestli bude dal hrat v anglii nebo se bude stehovat do jine zeme.

Reagovat
hodjohn

To jsou podobné výblitky typu - vyřadit Rangers z pohárů na 5let.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ani tento smajlík dokonale nevyjadřuje moje pocity.

Reagovat
Aker22

A plus teda, jestli v té zprávě od komisaře, který to prošetřoval bylo, že se rasismus neprokázal a najednou je prý prokázaný, tak se těším na doložení důkazů. Čekám, že tohle si Jarda ani Slavia líbit nenechají a půjde to k civilnímu soudu. A ono už je možná na čase, aby si UEFA dělala co se jí zachce taky není v pořádku.

Reagovat
mistr129

Reagovat
GabrielBatistuta

Taky chci znát ten důkaz. Pokud ho mají, tak OK. Trest pro Kamaru je směšnej. Strašně si přeju, ať to Slavia žene dál a držím jí palce

Reagovat
John Obi Mikel

Teď hlavně rychle sklidnit Tvrdíka, abychom nějak tu UEFU nebojkotovali a ve čtvrtek normálně nastoupili.

Reagovat
John Obi Mikel

Naopak to v klidu poslat k soudu a UEFU čeká problém.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lampas

Jsem absolutně znechucený, klepu se, je mi do breku skoro. Nechutný západní svět v plné parádě. Zajímalo by mě jak mu ten "rasismus" dokázali? I kdyby jeho mámu nazval černým hovnem, jak je možné, že za urážky je mnohonásobně vyšší trest, než za kriminální faul, který mohl Kolářovi ukončit život pomalu a za fyzické napadení Kúdely následně? Jako, jestli je cílem UEFY v zemích bývalého východního bloku vypěstovat silnou averzi vůči černochům a celkově rasismu, udělala proto maximum co mohla Tohle opravdu nemá obdoby a zcela vážně uvažuji, že přestanu sledovat fotbal po tomhle. Možná by fakt nebylo od zvážení, zda by naše reprezentace neměla bojkotovat následující EURO.

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
lampas

-celkově boji proti rasismu jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Mám to hodně podobně Asi až na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico já jsem tak nasranej, že se musím smat. Ale ani ne tak na UEFU ale na ten současného zkurvenej svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nevolte Piraty, at se podobny sracky nedostanou ve velkym i do Ceska...

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se smejes? Staci volit Piraty, Topky a dalsi progresivni woke strany a za chvili to bude i tady u nas. Ze se bude odsuzovat bez dukazu a jen na zaklade tvrzeni jedne strany.

Reagovat
smazaný uživatel

coz vlastne Pirati delaji uz ted, ze odsuzuji bez dukazu...

Reagovat
exse

Hele sám jsem pravičák a tenhle západní woke shit a cancel culture nenávidím, ale tyhle věci nešíří politika, ale kultura sama o sobě a politika je pak jen reflektuje. Takže rozhodně volením Pirátům nic nepřitáhneš a bohužel prostě v současné politice jsou jediná volitelná strana u které je alespoň trochu šance, že ten bordel dá do pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Však piráti jsou definici tyhle moderní woke cancel culture.

Reagovat
exse

A to v čem prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Joe.Cole

Ty vole, ty seš pravičák jak poleno. Volit stranu, která slibuje zvýšení daní .

Reagovat
exse

Tak zaprvé u nás vždy zvyšovala daně spíše pravice protože musela řešit sračky způsobené levicí. Za druhé samotný pojem daně je nic neříkající, je to vždy o tom které daně a zrovna ty co zmiňoval Bartoš dávají smysl zvednout.

Reagovat
Joe.Cole

Z programu Pirátů:

"Podpoříme sektorovou daň pro banky, telekomunikace, vodárny a jiné trhy, kde je malá konkurence a vytvořený zisk jde zpravidla do zahraničí."

Kdo si myslíš, že ty daně nakonec asi zaplatí? Ty chceš vyšší poplatky v bankách a vyšší cenu za vodu a telefon? Vždyť to zase dopadne nejvíc na lidi - zákazníky. A tyhle služby platí doslova každý.

Reagovat
mistr129

Reagovat
pedroLFC

Daně se budou muset zvyšovat tak jako tak, díky téhle skvělé vládě, která zadlužila i naše vnoučata.

Reagovat
Joe.Cole

Ale houby. Stačí propustit těch asi 30.000 úředníků co Babiš nabral a zrušit další zbytečnou agendu státu. Navíc jestli mluvíš o oddlužení, tak to není otázka jednoho ani dvou volebních období. To bude tak minimálně na dalších 20 let a jestli to budeme zase řešit zvyšováním daní, tak nás čeká dlouhá krize.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou všechno jen bezobsažný fráze, sám musíš dobře vědět že úředníky se nikdy nikomu propustit nepodaří

Reagovat
Joe.Cole

Já tomu samozřejmě nevěřím, když vidím, že pod každou vládou stát neustále narůstá. Ale cesta to je. Realističtější je samozřejmě říct, že se dluh vyřeší bankrotem státu jako se to stalo třeba v Lotyšsku.

Reagovat
fenixLFC

tento vecny pocit ze na to ab bol vyrovnany rozpocet staci prepustit uradnikov, nekradnut a v najvtipnejsom pripade znizovat platy poslancom iba ukazuje totalnu neznalost toho, o akych sumach sa jedna

Reagovat
Joe.Cole

To je hezké, že kritizuješ to , co jsem vůbec nenapsal, ale co čekat od idiota tvého typu.

Reagovat
valloire

no ty vole

Reagovat
Heisenberg

Wenger out

Reagovat
Gedofrey

Třeba Ferjenčík se hned proti tomu vyjádřil. Tohle nemá nic společného.

Reagovat
lampas

Já to vidím stejně Ten rozsudek není o fotbale...

Reagovat
ttopi

Seedorf by za mluvení se zakrytými ústy dával karty

Nezbláznil se?

Reagovat
madridfan

Ne. Chrání to obě strany, je to docela logický řešení. Samozřejmě by byla blbost to zakazovat mezi spoluhráčema, ale mezi protivníkama to je rozumný

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisti. Protoze, proc by si jinak zakryvali rukou pusu, kdyz by nerikali rasisticky slova, ze?

Aneb logika UEFA

Reagovat
madridfan

Co je tohle za argument? Foden to přece v tý situaci udělat nemusel. Mohl mu to normálně říct bez ruky. Pokud by Kůdela řekl něco rasistickýho, bez ruky by se to vědělo a přišel by trest. Pokud by mu jenom nadával, taky by se to vědělo. A nemusíme řešit tuhle situaci. Pokud je to pravidlo předem stanovený, je to správně

Reagovat
ttopi

To není žádnej argument, to je na odlehčení.

Reagovat
soukup

Reagovat
Spalovač šancí

UEFA se toho nebála a to je dobře

Reagovat
John Obi Mikel

A jsem zvědav, kolik dalších hráčů takhle někoho křivě obviní.

Reagovat
smazaný uživatel

Za kopacku kolikama do hlavy, ktera mohla brakari ukoncit nejen karieru, ale dost mozna i zivot = 4 zapasy stop.

Za napadeni v utrobach stadionu = 3 zapasy stop.

Za skarede slovicko, ktere ani nebylo dokazano = 10 zapasu stop.

UEFA CIRKUS a hanba vsem pokryteckym "bojovnikum" proti rasismu, co tyto sracky podporuji.

Kamara je jen ufnukany, ukrivdeny cernousek, co se stydi za svou barvu pleti. Odpornej clovek, co by mel vyhledat psychiatrickou lecbu, kdyz ho dokaze k nepricetnosti rozhodit jedno slovicko, ktere diky sve pomatene hlave dost mozna slysel jen on sam.

Reagovat
fenixLFC

jojo ta kopacka bby mu zivot a vyvrazdila celu rodinu rovno

Reagovat
smazaný uživatel

Takze kdyz dostanes ranu na hlavu, tak nemuzes umrit?

Najdi si kolik zemrelo uz treba boxeru nebo MMA zapasniku...

Reagovat
fenixLFC

jo a kazdy osobny suboj na ihrisku by mal byt trestany stopom na niekolko zapasov pretoze mohol skoncit vaznym zranenim. videl si kolko beznych subojov skoncilo vaznym zranenim?

Reagovat
GabrielBatistuta

To nebyl běžný souboj.

Reagovat
janinho

s nim sa o comkolvek budes bavit uplne zbytocne. zabudas, ze Stevie G. a Kenny D. maju svoj jasny nazor na ten zapas.

Reagovat
valloire

zatímco slovo opice Kamaru rovnou pohřbí na hřbitově ty levicovej vykriplenče

Reagovat
valloire

Reagovat
fenixLFC

trest pre roofa v pohode, tu sa zas z toho robi planovana vrazda pomaly. za podobny zakrok 4-5 zapasov v klidu

u kudelu zas budu vsetci vraviet ze neboli dokazy ale aj pocas predchadzajuceho obdobia sa o niekolkych hovorilo. to, nakolko su presne neviem, ale evidentne dostatocne presvedcive. takze ten trest v pohode

ked dokazali kamarovi ze mu vrazil tak mal dostat aspon 5, tri je malo, takze jedine v tomto pochybenie

UEFA

Reagovat
mario23

Kamaru měli zavřít za bráchama do ZOO.

Takže v dnešní době je rasismus horší, než proražená lebka Koláře a napadení pěstmi od bubáka Kamary dohromady... Už to doopravdy chce novýho Hitlera, aby to tady trochu protřídil a narovnal ten pokřivenej svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zase uklidníme

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi na tom je, ze jde o neprokazany "rasismus" - a to je to nejhorsi. Kdyby bylo jasne zretelny, ze mu rekl opico, tak dejme tomu, ale i kdyby to bylo jasne prokazany, takze proste slovo nikdy nemuze byt horsi nez fyzicka ujma...

Reagovat
fenixLFC

cesi v diskusiach- rasizmu neexistuje

alsi cesi v diskusiach- Kamaru měli zavřít za bráchama do ZOO.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre zes to zminil. Tak schvalne, co v cesich vzbudilo tyto rasisticke projevy? Proste jim nepadl Kamara do oka, nebo lhani, napadani a nasledne breceni do medii a delani ze sebe chudinky?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bastaron

ok čobole

Reagovat
8lampard8

Takze kampan Rangers a jejich podporovatelu pres media, vetsinou bulvarni, ma uspech a takhle se to dela

Reagovat
fenixLFC

okej ale seriozne. ked sa vravi ze bez dokazov- ved dokazom moze byt aj to samotne napadnutie vnutri stadionu. alebo hocikto z vas veri ze mu kamara vrazil len tak pre nic za nic? plus teda to, ze delegati uefa iniciovali to stretnutie aby ich uzmierili celkom dokazuje, ze sa na ihrisku muselo stat nieco viac ako ze mu pvoedal fucking guy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nejsou dukazy, tak si je vyrobime

Nastup totality jako vysitej...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel ses pacient, kterej ma zatemnenej mozek BLM a podobnyma propagandama

Za komousu bys byl jiste skvelej STBak.

Reagovat
fenixLFC

dobre konzerva

Reagovat
vceradnesazitra

Drž hubu, STBáku

Reagovat
Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by te mel nekdo poradne zmlatit, protoze evidentne vubec nevnimas slova, co pises. Duvod si pak uz kazdej muze vymyslet sam. Prece by te nikdo nenapadl jen tak, ze ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

jojo roof bol pokus o vrazdu a kamara vlastne poriadne zmlatenie...tu sa prehana vo velkom. len chudinka slavia a kudela su nevinni

Reagovat
smazaný uživatel

Ja o Roofovi ani Kamarovi nic nepsal. Resim jen 10 zapasovej trest pro Kudelu, bez dukazu. A je uplne jedno, jestli a co Kudela rekl, ale pokud pro to nejsou dukazy, tak nemuze prijit trest. Jinak je to hrani si s ohnem. Protoze zitra vyhrajou Woke strany u vas volby, nekdo si postezuje, zes ho urazil, nebo mu neco ukradl a bez jedineho dukazu te zavrou. Budes to pak taky obhajovat, az ti budou v krimu piglovat prdel? Nemyslim si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
vitasrp

Čili v případě Mikel vs Clattenburg v roce 2012 bylo důkazem rasismu chovaní Obi Mikela, který byl vytočen k nepřítomnosti a po utkání se pokusil násilně proniknout do kabiny rozhodčích? Jasně, byla to o trochu jiná situace, ale uvažovat takhle, tak máme “důkaz” o rasismu.

Jako já si nemyslím, že je nějak nepravděpodobný, že mu Kúdela jako naprostej idiot něco rasistickýho řekl, ale bylo by nebezpečný, pokud by byl potrestán bez ucházejících důkazů.

Reagovat
fenixLFC

hej, ja si nemyslim ze bol potrestany bez dokazov, to ze proste miestne osadenstvo ich neuzna alebo povazuje za nicotne, pripadne nepozna, nie je argument pre tvrdenie ze dokazy neboli. zaroven netvrdim ze ho potrestlai na zaklade vyssie uvedeneho, ale ze je to dalsi nepriamy dokaz ze na ihrisku muselo prebehnut nieco viac nez fucking guy. a uz vobec tym neospravedlnujem to napadnutie od kamary, riesim to skrz trest pre kudelu

Reagovat
Kapřík

Nesmysl. Vyšetřovatel řekl, že je to tvrzení proti tvrzení a neprokazatelny. Omlouvas neomluvitelné.

Reagovat
Front hell

Takže napadení člověka může být důkaz rasismu. takové hovna tady píše vesměs jen Sonny,ale ten trolli. A ještě napíšeš seriózně

Reagovat
Minister

Počkaj, to myslíš vážne?

Reagovat
janinho

bohuzial mysli. on je vymlety kokot od ktoreho som tu za tie roky nevidel snad jediny rozumny prispevok

Reagovat
Kily

tenhle příspěvek je pomalu ještě směšnější než celé rozhodnutí UEFA

Reagovat
Ted Clubber Lang

Reagovat
mistr129

Reagovat
off-olda

Ty jsi hloupej. Ale roztomile hloupej.

Reagovat
valloire

Vůbec ne ni roztomilej, je to debil.

Reagovat
valloire

idiote

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tohle je krystalicka demence. Tebe by meli vystavovat jako ukazkovyho debila.

Reagovat
Igner Farnsworth

To vážně UEFA odsoudí člověka z rasismu jen proto že je bilej? Co to kurva

Reagovat
montaigne33

Naivně si mnoho obyvatel ČR namlouvá, že patříme na Západ/ v horším případě, že nás na Západě považují za STŘEDOEVROPSKOU ZEMI... Ne, jsme pro ně "pakáž" z Východu, komunisti- rasisti atd. Na základě "takové náhledu" dostal hráč RFC za skorozabití Koláře stop na 4zápasy... a Kúdela za (neprokázaný) rasismus stop na 10zápasů... HNUS- ale je to dlouhodobá realita...

Reagovat
mario23

Měl se Kudela omluvit krabicí s banánama.

UEFA MAFIA. Tvrdík se bál, že by je zařízli tak, jako zařízli Kyjev.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela opožděné apríl už byl.....

Reagovat
Radin

Myslel sem, že prioritou je chránit hráče, obzvlášť gólmany.. Teď by se měli domluvit nejlepší gólmani světa a podat protest. Vždyť tohle je proti zdraví každého gólmana..

Reagovat
Keeper117

Kde sme sa to dostali keď za v normálnom živote ťažké ublíženie na zdraví a fyzické napadnutie sú 4 resp 3 zápasy a za niečo čo vlastne nikto nepočul okrem tých prepnutých bláznov ktorý boli tak mimo v tej chvíli že by počuli rasizmus aj v slove haha je 10 zápasov.... svet začína byť stratený a nečudujem sa že tu máme covid atď keď nám tak drbe

Reagovat
Skalda29

Míč byl vysoko, proto jsem tam šel nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přece jen je tu vidět urcitej pokrok, Hunt za to koleno do Čecha nedostal nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele