Ronaldo zachovává chladnou hlavu

24.09.2007, 20:45
Aktuality
Trochu smutné 31. narozeniny oslavil v sobotu Ronaldo. Brazilský útočník má stále zdravotní problémy a ani on sám neví, kdy se vlastně bude moci vrátit na zelené trávníky. Fotbalista AC Milán se v těchto dnech pokouší hlavně zachovat klid...

"Jestli budu připraven naskočit příští měsíc? Doufám v to. Snažím se zůstat v klidu. Mám smůlu, že jsem se dostal do této situace, ale je třeba zachovat klid," prohlásil Ronaldo v rozhovoru pro Sky Sports Italia.

Ronaldo je mimo hru už od konce loňské sezony, a to vinou svalových potíží. Na úvod ¨letošního ročníku měl být původně připraven, lékaři však špatně odhadli vážnost zranění a Brazilec se na hřišti objeví nejdříve za tři týdny. AC Milán by přitom jeho klid v koncovce hodně potřeboval. Rossoneri v domácí soutěži již třikrát v řadě remizovali 1:1, za což velkou měrou může především špatná koncovka.

"Sezona teprve začala a před námi je ještě spousta času. Snad budu moci týmu přispět co nejdříve," vyhlíží Ronaldo trpělivě svůj návrat.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

uz aby se vratil... gila je z formy uplne totalne a pippo nic moc...

Reagovat
HOST*

hold smůla

Reagovat
smazaný uživatel

gilardino je z formy od tý doby co je v ACM,a inzaghi uz pomalu hledá obchod s berlema a hospic.

Ronaldo ma este par let pred sebou uvidime jak je vyuzije,stejne zase Berlusconi rozbije prasátko a koupi nejakeho "utocnika svetovych kvalit".Vubec bych se nezlobil kdyby to byl gilardino no.2-s tim by totiz moc daleko nedokraceli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele