RONALDO ÚTOČÍ NA VEDENÍ REALU MADRID

26.04.2007, 14:28
Aktuality
Ani po více než třech měsících nevyprchala z Ronalda zloba na vedení Realu Madrid. Brazilský útočník po svém lednovém přestupu do AC Milán nemůže trenérovi Fabiu Capellovi, prezidentovi Ramonu Calderonovi a sportovnímu řediteli Predragu Mijatovičovi zapomenout jejich zacházení...

"Capello někdy ani nevěděl, co vlastně říká. Pravdou je, že jsem nechtěl a ani nechci nějaké kamarádství v mým bývalým trenérem," říká Ronaldo na adresu italského kouče, který hráče vinou jeho nadváhy a malé využitelnosti při bránění často přehlížel.

Ronaldo po přestupu na San Siro opět ožil, trenér Carlo Ancelotti mu věří a brazilský reprezentant mu jeho důvěru oplácí dobrými výkony a dává také branky.

V posledních dnech se daří také Realu Madrid. "Bílý balet" stáhl ztrátu na vedoucí Barcelonu na pouhé dva body a může si tak dělat laskominy na mistrovský titul. Ronaldo by byl rád, kdyby to tak skutečně dopadlo, ovšem ne kvůli celému Realu.

"Chtěl bych, aby Real Madrid vyhrál titul, ale jenom kvůli mým bývalým spoluhráčům. Ne kvůli těm, kteří celý klub řídí," nepřeje Ronaldo titul prezidentovi Calderonovi a sportovnímu řediteli Predragu Mijatovičovi. "Zacházeli se mnou hodně špatně a nebyli schopní vrátit Real Madrid na jeho bývalou úroveň."

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

Má pravdu. Vedení zatím spíš škodí než pomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že odešel, aspoň se pořád neřeší ty jeho "problémy" a můžeme hrát v klidu o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se neposral, když měl hrát tak nehrál a teď machruje...

Reagovat
HOST*Ach jaj

Ronalda obdivuji,ale take si myslim,ze by nemnel dokola mlet taketo zvasty.V poradku nelibilo se mu, jak s nim zaobchazel.Proto odesel a tak by se mnel soustredit na svou hru v Milanu ako na Real.Tito reci po odchodu mi pridou dost ubohy.Sam dobre vi, ze v Realu by nenasel motivaci, ani kdyby s nim zobchazely jako v bavlnce.A to ze ho Capello dal na lavicku mu absolutne nevicitam, lebo v Madridu hral Ronaldo poradni hovno.Ted to ale vyzera, ze nachazi motivaci a formu a taky ze mu to preju.Ale tyhle ubohy reci by chrlit ze sebe nemusel.

Reagovat
HOST*

To poradni hovno hral posledne dva roky. Do te doby udelal toho pro Madrid hodne za co mu je velky dik.

Reagovat
HOST*rb

...ja s tebou na 100% súhlasím...Ronaldo toho dokázal dosť ako futbalista, ale takéto naozaj úbohé vyjadrenia nemusel...

Reagovat
HOST*

Proč by neměl říct něco co je pravda.....proč by si hráči měli nechat všechno líbit?...není jedinej hráč kterej si stěžuje....kdyby jste měli ve vaší práci problém tak by jste byli zticha..? to vám přijde ubohý?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale to by v tom on nesměl mít taky kus viny, pokud by hrál dobře a dusili ho i tak, neřeknu ani slovo...

Reagovat
HOST*R9

To je ale vůl, co kecá pořád o Madridu a ještě takovým stylem do novin... Takový věci si má nechat pro sebe, tohle mě fakt štve...

Reagovat
HOST*

otázkou je co opravdu řekl a co si novináři přimyslej aby měli o čem psát......nebral bych to tak vážně..ale jestli věříš všemu co se píše.....

Reagovat
HOST*R9

Tak vzhledem k tomu že to není poprvé a kvůli stylu jakým z Realu odešel bych tomu aj věřil...nemám čas si teď momentálně hledat zdroj tohohle článku ale nemyslím si že by to byl kec...a to Ronalda (jak už poznáš z mého nicku) prosazuji kde můžu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele