Ronaldo sní o Španělsku

17.12.2007, 21:43
Aktuality
Cristiano Ronaldo by jednou rád hrál ve Španělsku. Tato zpráva určitě bodá do srdce nejen skalní fanoušky Manchesteru United, ale i celou Premier League. Ronaldo sice už několikrát odbyl představitele Realu Madrid se slovy, že je na Old Trafford spokojený, nicméně jeho sen zahrát si ve Španělsku setrvává.

"Jednou bych chtěl hrát za španělský klub. Nevím, jestli je to možné, ale je to můj sen," prohlásil Ronaldo v Curychu, kde přebral cenu pro třetího nejlepšího hráče v anketě FIFA.

Ronaldo by se možná se svým technickým pojetím hry hodil do španělské ligy více než do důraznější anglické. Postoj samotného hráče vůči oběma soutěžím je však téměř neutrální. "Je to fantastická liga, kde se hraje překrásný fotbal, ale jsem přesvědčený, že anglická liga je ve všech aspektech vyrovnanější," řekl a vzápětí ujistil všechny fandy Rudých Ďáblů, že z klubu neutíká.

"V Anglii se cítím skvěle a pokud tady zůstanu, bude to pro mě výborné. Miluji klub, miluji fanoušky a budu nadšený, když tu zůstanu několik let. Ale jen bůhví ví, co se stane. Jednou bych rád oblékl dres nějakého španělského klubu a vyzkoušel si tuto změnu," dodal Ronaldo.

Autor: Tomáš Daníček / sportinglife.com

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

necudujem sa mu ved zachvilu bude byvat dlhodobo zraneny z anglickeho stylu hry

Reagovat
smazaný uživatel

Neutikej ...

Reagovat
-Kopy-

"řekl a vzápětí ujistil všechny fandy Rudých Ďáblů, že z klubu NEUTÍKÁ."

Reagovat
smazaný uživatel

penalty jsou uz dost okate,nema to zapotrebi jen mu to kazi reputaci,a to spanelsko by mu sedelo-OLE

Reagovat
smazaný uživatel

Jjo do Realu s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz by mohl jit rovnout do sparty...a vubec proc by chodildo horsiho tymu???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real rozhodně horší než M.UTD není!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze kdyz porovnam posledni sezonu a letosni tak real trochu zaostava...

Reagovat
sansiro

Poslední skvělý player a technik v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu od věci, ale viděli jste v sobotu tu Zidaneovku, co udělal Puyol na Helgueru? . Helguera teda Carlese zastavil, ale potřeboval k tomu brutální skluz .

Je fantastický, že Carles jako obránce je techničtější a dokáže s míčem fantastičtější věci, než kdejakej útočník ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bylo fantastický, Carles ale vždycky uměl dobře s míčem, ovšem tím, že pak hrál na stoperu, to nemohl tak prokazovat.

Jinak si myslím, že v Barce umí téměř všichni fantastický věci s míčem, snad jen Oleguer ne. I Thuram už mi pár krát taky překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že největší dřevo je v pomhle Oleguer, ale i jeho už jsem na pravý beku viděl dělat technický věci

Reagovat
smazaný uživatel

na MS udělal něco podobnýho v zápase s Ukrajinou..

Reagovat
smazaný uživatel

Thuram je z nich v tomhle směru nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu jak Puyol udělal zidanovku,když jsem ten tvůj příspěvěk četl,tak jsem přemýšel,jakou zidanovku myslíš.Protože jsem zvyklej,že kámoši řikaj zidanovce tomu,jak dal Zidane na MS tu hlavu Materazzimu.Teď už vim co myslíš,tu "pravou zidanovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je výbornej hráč, ale v těžších zápasech bejvá neviditelnej, v zápase s Liverpoolem působil chvílema až trapně . Nevím, byly doby, kdy bych ho do Barci bral místo Ronaldinha všema deseti, teď už si tak jistej nejsem, ale kdyby se hlasovalo, dám přesto hlas PRO nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak C.Ronalda nikdy! Fakt je mi děsně nesympatickej. On umí, ale hlasoval bych PROTI

Reagovat
M11

ve spanelsku by vynikal i v tezkych zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší někoho neprověřeného a zároveň kvalitního, něco na způsob nákupu Yaya Tourého - moc lidí ho před příchodem do Barcy neznalo a kvalitami se řadí mezi nejlepší středopolaře v Evropě. Tohle není žádné umění koupit Ronalda, vypadá to jak...

Reagovat
Devil

Ve Spanelsku by mel Ronaldo daleko vice prostoru a volnosti co by mu jen prospivalo v jeho solech , kdyz ma prostor a je v plnem behu tak je mu obtizne sebrat mic z nohy . A asi by mu tam to jeho simulovani tolerovali jeste o neco vic , protoze tam se piska kazda blbost . V Anglii tolik prostoru a casu nema hned uz u nej vetsinou stoji hrac jeste nez si stihne zpracovat balon a nekdy ho i obranci zdvojuji ! Ale stejne doufam ze jeste nejakej rok zustane v nejlepsi lize na Old Traffort a bude stale zarit v barvach rudych dablu !

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronalda mám moc rád jako hráče, ale jediná věc, která mi na něm vadí je jeho simulování, což si myslím že vůbec nemá zapotřebí, protože je to skvělý hráč. K přestupu bych nic nenamítal ale když zůstane v Man.Utd. nebude mi to vadit.;)

Reagovat
smazaný uživatel

je dobry ale do Realu ho nechcem ani nvm preco ale nie..

ak by sme ho chceli od MU kupit bola by to nekrestanska suma a ak nie ze pockame kym sa vyviaze tak uz bude pomerne stary ked mu este nepredlzia kontrakt a pri type hraca ako je Ronaldo svoj vrchol dosiahne podla mna v 23-26 rokoch potom to pojde dole lebo bez svojej rychlosti a vybusnosti bude len polovicny a bude mu uz chybat aj motivacia a skonci ako jeho menovec

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý názor.. s tým bych souhlasil..

Reagovat
jtbs

suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

tak Real se docela často chová jako nekřesťanský tým

Reagovat
smazaný uživatel

no spíše klub, protože někdy dokážou utratit neskutečné peníze. Ale když to tak vezmu, tak k porušení "nezabiješ" má třeba takový Ramos někdy hodně blízko. ne, dělám si srandu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je podleme uplnej nesmysl...ronaldo je technicky na takovy urovni ze i kdyby nahodou v budoucnu ztratil svou rychlost tak to pro nej nebude problem...podivejte se na giggse kolik mu je a jak brazdi podel lajny...si myslim ze c.ronaldo az bude starsi tak kolem 28-30 bude na vrcholu...aby sel v 26.letech do kopru je uplna kkotina...peace

Reagovat
smazaný uživatel

C. Ronaldo neni jako Zidan, ktery od boha nedostal takovou rychlost, jako prave Ronaldo nebo Henry, ale genialni fotbalove mysleni, ale to zas nema Cristiano, takze bych souhlasil, ze az ztrati rychlost, bude rozhodne hure prosazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně máš naprostou pravdu. já bych ho do realu taky nechtěl,máme Robbena,který když není zraněný je výborný hráč a nahoru půjde ještě Sneijder a Higuain.Nového Carlosa už máme,ted jenom sehnat nahradu za Cannavara,který si chce nakonci kariéry zahrál s bratrem v Neapolu, a za Raula s Ruudem , přeci jen už mají věk.Já bych si představoval utok Soldado, Higuain tak za dva roky,pokud Soldado neodejde zase.

Reagovat
smazaný uživatel

At se na me nikdo nezlobi, ale Marcelo pro me neni regulerni nahrada za Carlose. Technicky na tom jsou zhruba stejne, ale Carlos byl daleko rychlejsi a porovnavat kopaci techniku tech dvou je sand zbytecne. Carlos ma jednu z nejlepsich levacek planety. A mas pravdu, ze kdyz uz mame Robbena, ktery samozrejme nenahrava a Ronaldo k tomu nema daleko, by hrat neslo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Carlos má hodně síly v levém noze,ale nadruhou stranu se mi líbí víc Marcelo než Heinze na levém beku.Co říkáte na Metzeldra? já sem od něj hodně očekával,jenže má silnou konkurenci a na záčatku sezony jeho hra nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Metzelder pomohl ve vzajemnem zapase ceske repre na Euro, takze spokojenost ale v Realu katastrofa. A Marceloje je samozrejme utocnejsi nez Heinze, ten je taky mozna spis na stopera, i kdyz v tech poslednich minutach proti Osasune tam mel taky nejake utocne akce.

Reagovat
smazaný uživatel

pred zidanem ani po zidanovi nebylo a nebude lepsiho hrace s fotbalovym myslenim...zidan byl sam o sobe genius sveho oboru...ja ale jen rikam ze je blbost aby c.ronaldo zacal svou rychlost ztracet v 26.letech kdyz jeho vrchol prijde mezi 28-31 lety...peace

Reagovat
smazaný uživatel

To sem taky netvrdil ja, ze ji zacne ztracet tak brzo a oprvadu je to asi blbost. Ale jeho vrchol rozhodne neprijde mezi 28-31 rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze bude v 28.letech zacina fotbalista dosahovat vrcholu a v tech 31. letech bejvaj nejlepsi...i kdyz je mozny ze tu formu co nasadil loni a letos jen potvrzuje si udrzi dyl nez dve sezony jako ronaldinho (i kdyz ten si za to muze sam protoze mu to vlezlo do palice)...peace

Reagovat
smazaný uživatel

vrchol-vtedy bude naj a bude to medzi 23-26 rokom.. neskor to nebude len strata rychlosti ta prichadza pomaly ale iste ale pridu zranenia a strata motivacie preto hovorim ze potom pojde nizsie.. samozrejme zeby bol polovicny to som prehnal ale ked sa pozriem na Ronaldinha mozno to nie je az tak daleko od pravdy..

velmi zalezi na jeho psychike co s nim spravi ked mozno raz vyhra ankety o naj hraca a ked pridu ozaj obrovske peniaze a dovolim si tvrdit ze nie je sanca aby vrchol dosiahol v 30 toto nie je hokej a u Ronalda to je vylucene nehovorim ze nemoze byt vtedy dobry ale proste nebude naj.. zalezi ako sa potom prisposobi tomu co stratil typicky priklad Raul.. bol na tom zle ba velmi zle a dokazal sa s tym vyrovnat po 3rokoch..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď odcházet z M.U. by byla chyba. Nebýt toho jeho simulování,tak nemá chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel si to neuvedomuje - v klubu mu do toho nekecaj, pže za jeho divadlo maji terstňáky a penalty

Reagovat
irik

jen si bez ty devko nevdecna aspon vam zas jednou nakopem ... GO Live !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID do plynu manchester je nejj ... cristiano ronaldo je protste anglicka liga a ne spanelska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele