Ronaldo si na šampionátu klubů nezahraje

12.12.2007, 12:43
Aktuality
Letošní světový šampionát klubů skončil pro Brazilce Ronalda ještě dříve, než vůbec začal. Útočník AC Milán sice odcestoval do Japonska s týmem, kvůli problémům s lýtkem ale bude snažení svých spoluhráčů sledovat pouze z tribuny...

"Ronaldo cítí, že na neděli nebude připraven. Sešel jsem se s ním a Ancelottim v jeho pokoji a společně jsme dospěli k rozhodnutí, že nebude na seznamu hráčů, kteří si tady zahrají. Jeho místo zaujme Giuseppe Favalli," sdělil vice-prezident AC Milán Adriano Galliani.

Ronalda v posledních měsících pronásledují svalové problémy, kvůli nimž už více jak půl roku nehraje. Na konci loňské sezony ho ze hry vyřadil poraněný stehenní sval, před několika týdny si zase během rozcvičování před utkáním Ligy mistrů s Befikou Lisabon poranil lýtko.

AC Milán se v semifinále šampionátu střetne s japonským celkem Urawa Red Diamonds a pokud uspěje, rozdá si to o primát pro nejlepší klub světa s lepším z dvojice Boca Juniors - Etoile du Sahel.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je mi z toho smutno . Ty jeho zdravotní problémy jsou dlouhotrvající a už přestávám věřit, že se někdy dá do pořádku. Přál bych mu to, pač je to jeden z nejlepších fotbalistů historie a pořád by měl na to dávat hodně gólů, ale... .

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle jeho svalove problemy jsou zpusobeny nadvahou...uz sem ho dlouho nevidel takze nevim jak je na tom svahou ted...ale driv byl kulatej jak prase a ted mu to telo vraci...ze hral s nadvahou takovou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom možná bude, před časem se podobné debaty vedly o Adrianovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslim, že to bude problém profesionality hráčů - kluby na ně kolikrát vytvářejí až enomrmní tlak ohledně rychlosti zotavení..no a jak se jednou něco podcení, tak z toho může mít chudák problémy věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky možnost, víme jak to s těmy návraty bývalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to prease měli asi utratit nes se da do kupy tak mu bude tak 70

Reagovat
Kapřík

Proč o sobě mluvíš ve třetí osobě?

Reagovat
Antijuve

Nás tvé problémy nezajímají a příště piš v češtině.Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ,,CatKiller,,vychodil tak tři třídy bulharský základní školy a to ještě z protekce...

Jinak se těším na Ronaldův návrat...doufám, že to bude co nejdříve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele