RONALDO NEPOJEDE NA COPA AMERICA

01.05.2007, 11:59
Aktuality
Ani dobré výkony po přestupu z Realu Madrid do AC Milán nepomohou útočníkovi Ronaldovi k nominaci na letní Copa America. Trenér brazilského národního týmu Dunga o jeho kvalitách totiž moc dobře ví a chce dát šanci jiným...

"Během turnaje budu pozorovat jiné útočníky. Už víme, čeho je Ronaldo schopen, je to typ hráče, na kterého se můžete vždycky spolehnout kdykoliv, kdy je zapotřebí," zdůvodnil Dunga své rozhodnutí v rozhovoru pro televizní stanici Globo TV.

Ronaldo se od nástupu Dungy do funkce trenéra v brazilské reprezentaci ještě neobjevil, jeho střelecká potence je přitom vynikající. V Miláně v dvanácti zápasech skóroval sedmkrát, je nejlepším střelcem historie světových šampionátů a v národním týmu dal ve 104 utkáních 67 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

škoda, že nepojede, ale Dunga má pravdu ,musí zkoušet jiný hráče .Ronaldův čas ale ještě přijde, je to pořád super útočník

Reagovat
HOST*

problem je v tom,že on přehlíží i ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som len a len rad.

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*Jakub

Ten Dunga se po.sral! Vynechat nejlepšího brazilského útočníka!

Reagovat
HOST*R9

On vysvětlil proč...

Reagovat
PJ

To sice vysvětlil, ale je to pěkná kravina. To je jako kdyby Brückner řek, že ví jak je Koller dobrej a že ho nepotřebuje zkoušet a nevzal ho na Euro...

Reagovat
Shevchenko

jj, Copa America je v Jižní Americe populární jako v Euro v Evropě

Reagovat
HOST*juris99

jj je to totalni kravina že ho tam nevzal!!!

Reagovat
HOST*R9

to ti nevyvracím, ale řekl svůj důvod...teď jde o to jestli to ten důvod opravdu je nebo je v tom něco jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tu copa americu bere jako přípravu na dalsí MS

Reagovat
smazaný uživatel

možno

Reagovat
HOST*Diego 10

Na příštím MS bude Ronaldovi už 33let a sám řekl,že už se ho nezúčastní. Takže když ho Dunga nezařadil do nominace na COPU znamená to faktický konec v reprezentaci.

Reagovat
HOST*PD

doufám že ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele