RONALDO: NEJSEM GALACTICO

21.03.2007, 12:52
Aktuality
Šance Realu Madrid na angažování Cristiana Ronalda se v současné době pohybují okolo bodu mrazu. Manchester United svou hvězdu nehodlá uvolnit a zájem přestoupit na Santiago Bernabeu nemá ani samotný fotbalista...

"Považuji se za fotbalistu United, který hraje dobře a snaží se pomoci týmu. Pokud věci půjdou dobře, tak chci zůstat tady. Nejsem Galactico," odmítá portugalský reprezentant spekulace médií.

Ronaldovo jméno je již několik měsíc hlasitě spojováno s Barcelonou a Realem Madrid. K těmto přesunům ale minimálně v nejbližší době nedojde. 22letý fotbalista má totiž na Old Trafford smlouvu ještě na tři roky, v současnosti navíc s vedením klubu jedná o jejím prodloužení až do léta 2012.

"Přemýšlím jenom o United a chci tady zůstat ještě dva roky. Chci v této éře zanechat svou stopu, vyhrát tituly a stát se osobností historie tohoto klubu," vytyčil si Ronaldo cíle do budoucnosti.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

Ať zůstane v Manchestru. Real už není to co býval. To by byl krok zpátky. Ale ať hlavně přestane simulovat!

Reagovat
HOST*G!G!

jj mel by zustat MAUTD hraje dobre az n to jeho tragicky filmovani..kdyby aspon nepadal tak okate..

Reagovat
Marv

Neni Galactico.....ale brzo bude

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

...C.Ronaldo vie čo hovorí...jeho štatistiky v tejto sezóne hovoria za všetko, ak takto bude pokračovať može byť naozaj osobnosťou histórie Manchestru...

Reagovat
HOST*

na historiu manchestru každy s**e, kdyby jim tentrat nespadlo letadlo, tak ani historiu nemajou

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Galactico simulant

Reagovat
HOST*

Ronaldo

Reagovat
Marv

Reagovat
Marv

Reagovat
HOST*

Neví tady někdo kolik už kopal C. Ronaldo penalt??

Reagovat
smazaný uživatel

V lize letos tuším dvě, v Lize mistrů bych řekl jednu, v FA Cupu taky jednu. Zdrojem je moje hlava, takže na to neber moc ohled.

Reagovat
HOST*

poslední dobou kope pořád jen penalty

Reagovat
HOST*R9

Na tréninku??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele