RONALDO: MOJE BUDOUCNOST JE NEJISTÁ

07.02.2007, 10:37
Aktuality
Cristiano Ronaldo sice má ještě na tři a půl roku smlouvu v Manchesteru United, už s předstihem se o něho však přetahují Real Madrid a Barcelona a ani sám portugalský záložník v tuto chvíli neví, kde bude hrát v příští sezóně...

"V tuto chvíli myslím jenom na každodenní dobrý trénink. Nevím, kde budu v rozmezí příštích šesti měsíců," přiznal 22letý Ronaldo, který si je nyní jistý jenom jedním: "Jediná věc, o níž mám v tuto chvíli jasno, je, že chci pokračovat na stejné úrovni, které jsem dosáhl a pokusit se ji ještě zlepšit."

Ronaldo letos zažívá skvělou sezónu, v lize nastřílel již patnáct branek a je to především on, kdo táhne Manchester United k zisku titulu. Barcelona a Real Madrid se o něho zajímaly již v létě. Hráčův agent v lednu prozradil, že o půl roku dříve svého klienta nabídl Barceloně. V souvislosti s Realem Madrid byl zase klíčovou postavou kandidát na prezidenta Juan Miguel Villar Mir, který Ronalda použil jako trumfové eso ve své předvolební kampani.

22letý záložník včera pochopitelně nechyběl na hřišti během přátelského utkání mezi Portugalskem a Brazílií (2:0). V hledišti londýnského Emirates Stadium, domovského stánku Arsenalu, byl údajně i sportovní ředitel Barcelony Txiki Begiristain. Ten se po zápase údajěn sešel s hráčovým zástupcem Jorgem Mendesem a hovořil s ním na téma hráčova možného stěhování na Nou Camp. Ronaldova současná cena se pohybuje okolo čtyřiceti milionů liber a katalánský klub by jí v případě nabídky na přestup mohl částečně kompenzovat záložníkem Xavim, o něhož má manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson již delší dobu zájem.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (114)

Přidat komentář
HOST*Zak

Miluju stránky a servery, které se v těchto ****zprávách vyžívají :).

Reagovat
HOST*-Kopy-

Debile si je nečti

Reagovat
HOST*Zak

Věř, že jsem jí nečetl. A pro příště zvol jiné oslovení .

Reagovat
HOST*darbrai

ja nemam rad hulvaty jako jsi ty...

a tohle jsou zase jen a jen spekulace... v tom ma Zak pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

A co nejsou spekulace?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ja nejsem hulvát ale todle je opravdu debilní příspěvěk...

Reagovat
HOST*sterda

Systém reakcí - říká ti to něco?

Reagovat
smazaný uživatel

To co už je jistý.

Reagovat
HOST*sterda

Kdyby se mělo psát o tom, co už je jistý, tak tady budou společně s názory hráčů a trenérů tak dva články denně.

Reagovat
smazaný uživatel

65% Man Utd, 30% Barca, 5% Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*sterda

Asi se směješ tomu Realu, co? Já vím, nejdříve jsem mu nechtěl dát žádné procento, pak jsem to teda změnil na teoretických 5%.

Reagovat
smazaný uživatel

Směju se vám, nemáte ho kam dát, takový balík za něho nevysázíte a Xaviho už vůbec ne .

Já ho k nám taky nechci, aby bylo jasno, místo této primadony by se mi mnohem víc líbil Ribéry.

Reagovat
HOST*sterda

Když bude potřeba, tak peníze na něho máme, navíc by se nám po nedlouhé době díky marketingu spojeném s jeho osobou vrátily. Proč primadona?

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry je mediální módní bublina. Vsadím se s tebou, že o něm za dva roky neuslyšíme

Reagovat
HOST*sterda

Neříkal bych to tak natvrdo, ale je pravda, že ještě bude muset odehrát hodně těžkých zápasů, aby se mohl srovnávat s těmi nejlepšími...

Reagovat
smazaný uživatel

rominho - nemusíte kupovat jen z největších klubů, berte hvězdy, ale třeba z Porta, Brém atd.

doktor - nemusíte kupovat jen přeplácené hvězdy, důležité je složit ten správný tým

Jak vidíš, na tomto se shodnout nedá. C.Ronaldo už je prověřený (pro mě primadona, poněvadž hraje dost na sebe, dělá zbytečné parádičky, které mu dost nevychází a často jsou neefektivní pro tým, špatný charakter - třeba kauza z MS, simulování, předvádění se) a je z velkého klubu, proti němu stojí Ribéry - motorová myš, která za každé situace pracuje pro tým. Nevýhody: častá zranění a málo gólů.

Ronaldo na sebe zkrátka strhává až moc pozornosti - když se nám zase nebude dařit, tak nám ho každý omlátí o hlavu, bo ho jednak půlka fans nenávidí a taky by stál spoustu peněz. Začíná se mi líbit ta rominhova teorie o neprověřených hvězdičkách z menších klubů, kromě Ribéryho by mohl být tím pravým i Diego, kterého jsem začal sledovat a je to fakt "kus"!

Btw., když chcete Ronalda, koho teda prodáte? Messiho nebo Ronaldinha?

Reagovat
HOST*sterda

Já bych byl pro odchod Ronaldinha, kterýho to evidentně nebaví a letos až na pár výjimek se mi z jeho výkonů dělá špatně. Chodí přes něj většina akcí a skoro všechno to zadrbe. Je možné, že s návratem Sammyho půjde dost nahoru, ale jestli bude pokračovat v současné "formě", nebál bych se ho prodat, AC by jistě nabídlo ranec. S takovým přístupem, co letos předvádí, nemá v Barce co dělat.

Reagovat
HOST*Tavo

Vážně? A co ty tři sezóny před tim? Taky mě sere s tim svym přístupem, ale odchod nepřipadá v úvahu. Pořád je to náš klíčovej hráč a já věřim tomu, že se zas zvedne. Jak říkal Zambrotta - naše problémy jsou jenom v psychice. Takže s návratem Messiho, Eto'a se snad zvedne nálada a před Liverpoolem snad bude i motivace. Věřim v lepší zítřky. Věř v ně i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Aniž bych se jakkoli vyjadřoval k něčemu jinému, už loni to bylo od Roanldinha slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc teda ne, když se podívám na celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál ani zdaleka jak ty dvě sezony předtím, měl plno skvělých momentů, které zakryly ty slabší záúpasy, které se dříve skoro nevyskytovaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád hrál skvěle. Je možné, že hůř, než v minulé dvě sezony, ale s klubem vybojoval La Ligu i Ligu Mistrů...Nemůžeš se stále držet na vrcholu, Ronaldo je na vrcholu sotva půlrok a už o něm všichni básní a já se ptám proč tolik povyku pro nic...(Ronalda).

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříká, jn si myslím, že jeho forma stále klesající tendenci, užletos je to tragédie, čeho se dočkáme příští rok? Prostě si mylsím, že mu trochu chybí motivace. Ale to teď mluvím čistě o Ronaldinhovi, Ronalda nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. Uvidíme.

Reagovat
HOST*vazquez

Ja len pripomínam, to čo som spomenul asi pred rokom, že Ronaldinho ako malý chlapec chcel hrať vždy v Reale. Možno je čas.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
smazaný uživatel

B.

Reagovat
smazaný uživatel

Originální.

Reagovat
HOST*R9

Diega jsem sledoval už před sezónou a pořád tomu něco chybělo, tuto sezónu už je to hodně dobrý, přesně typ fotbalisty kterýho potřebujem...jenže podle mě to tupce nahoře stejně ani nenapadne...

Reagovat
smazaný uživatel

A co labil Navas?

Reagovat
HOST*

100% Manchester United

Reagovat
HOST*jiri - fcb

No tak Cristana bych u nás viděl moc a moc rád (to je známá věc), ALE dát za něj Xaviho a ještě doplatek? Co to je za kravinu?

Reagovat
HOST*kofi

podle me by to byl super obchod a barca by na tom jenom vydelala.Ronaldo je ted v nejlepsi forme ze vsechn hracu v anglicky lize a Xavi nehraje pravidelne v zakladu a Iniesta se uz pomalu dostal na jeho uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je právě tím, že Xavi nehraje pravidelně...kdyby víc hrál tak myslím že by byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevydělala. Ronaldo je zbytečný nákup.

Reagovat
HOST*Saraaco

Nejradši bych aby zůstal v Manchesteru do Realu už odešlo tolik dobrých fotbalistů a jak dopadly. Například Beckham, jakej to byl záložník.

Reagovat
Shevchenko

Jéééjda ti ho zase včera vypískali ale zasloužil si to

Reagovat
HOST*Tavo

Tentokrát nesouhlasím téměř se všema compaňeros ve zbrani. Musim vzdorovat i "svaté čtveřici" Laporta-Beguiristain-Rijkaard-Cruyff. Ronaldo nesmí přijít. Sice z jeho hry oči přecházejí, ale tím to tak končí. Jestli ho chtějí kvůli jeho skvělý hře, tak ať na Nou Campu vysílají zápasy Manchesteru.

Pro nás je absolutně nepoužitelnej. V sestavě pro něj není místo. Messi a Ronaldinho to prostě mají jistý a spíš by se mělo dělat místečko pro Dos Santose. Dát za něj 40 milionů liber je nemyslitelný nebo vyměnit ho za Xaviho a ještě to kompenzovat dalšíma milionoma je fakt dost děsný.

Navíc herně je Ronaldo dost sobeckej. Jeho nahrávky a zvlášť finální nahrávky nejsou na tak vyskoký úrovni. Střelu, poziční

hru, techniku a rychlost má naprosto jedinečnou, ale my doopravdy nepotřebujeme exhibicionistickýho sobce.

Ronalda chci jen v jediném případěm který snad nenastane - a to při odchodu Ronaldinha.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připadá rozumný, Ronaldinho i Messi (tam je to ale otázka zdraví) jsou lepší.

Reagovat
HOST*Tavo

Teprve teď mě napadlo, že ta šaškárna kolem Ronalda je možná jenom divadlo, aby vedení zacpalo huby nespokojenym fanouškům a v médiích se o nás psalo v jiný souvislosti, než že hrajeme mizerně.

Reagovat
RMCF

A nebo divadlo, aby našponovali cenu v případě zájmu Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě vyzrálá úvaha...

Reagovat
RMCF

S tím se nedá než souhlasit pro Barcelonu by to nebyl nejlepší kup, tři křídla z TOP5 na světě(Ronaldinho i Ronaldo tam bezesporu patří a Messi možná taky nebýt zranění tak určitě) a ještě tím zazdít Dos Santose ktereho furt vychvalujete, to by byl tah hodný vedení Realu Madrid... Se současným kádrem nepotřebujete kupovat nějaké superhvězdy, když už zkušenější posilu tak stopera nebo DM(Thuram nic moc a brzo bude končit), ale spíš zkusit nějakou potencialní hvězdu na křídlo v podstatě nemáte co ztratit, ten útok pokud je kompletní tak je skvělý a když by nebyl nikdo zraněný a některé hvězdy měli sedět tak by to nedělalo dobrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Thuram nic moc? To si snad děláš legraci, ne náhodou je každý jeho doty ks míčem bouřlivě oslavován na Nou Campu...

Reagovat
RMCF

No tak není to jak Cannavaro, ale taky za svými výkony z Juventusu dost zaostává...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*vazquez

Ja si práveže myslím opak. Sú už dlho pokope, súperi ich začínajú mať prečítaných, ešte stále sú skvelí, ale bez zmien príde strata motivácie a pokles výkonov je zrejmý už teraz. Takže Barca potrebuje čerstvú krv. Navyše lídri sú už unavení, hlavne "génius".

Reagovat
HOST*sterda

Celkem souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Je trochu předčasné mluvit o změnách, když ještě neskončila sezona, nemyslíš? Každý klub má někdy hluché období, uvidíme na konci sezony, jak úspěšná sezona nakonec byla a jak nakonec dopadl "génius" a další lídři.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi múdra reč, ktorá konieckoncov platí i pre nás v Madride.

Reagovat
HOST*sterda

Tak jasně, že do konce sezony ještě každý změní názor, ať už lehce nebo hodně, ale bez takovýchto spekulací by to tady zkrátka nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...Ronaldo hrajicí v životní formě sotva půlrok by měl být naši velkolepou čtyřicetimilionovou posilou...Kdyby bylo po mém, nechám si zajít chuť. Messi a Ronaldinho jsou na tyto dva posty naprosto idealní. A kdybychom dokonce kvůli Ronaldovi překopali systém, to by byl konec.

Nejvíc se vyplatí kupovat hráče z menších klubu, ne takové hvězdy a manekýny typu Ronalda. Rodrigo Palácio je ideálnější řešení.

Reagovat
HOST*sterda

Ten Palacio, za kterého Macri chce nejméně 20 mio, vskutku ideální hráč na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo by byl na lavičku o hodně dražší!

Reagovat
smazaný uživatel

To tak ale brát nemůžeš, chce to kvalitní lavku, nicméně spíše bezhvědnou. Palacio je hráč, který může začít na lavce a může se klidně probít do základu, Ronaldo naopak hráčna lavku není v žádném případě a nejde o cenu jeho nákupu.

Reagovat
HOST*sterda

Já bych chtěl Ronalda místo Ronaldinha, tudíž by na lavičku nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě by to ale PAlacia stejně chtělo...

Reagovat
HOST*sterda

Rozhodně ale ne za tolik, kolik za něj chce Boca, to je prostě nehoráznost.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu podporuješ přeplacený nákup C.Ronalda a pak obracíš každou korunu pro nákup srovnatelně kvalitního fotbalisty Palacia...

Reagovat
smazaný uživatel

Jste paka, oba srovnáváte hrušky z jabkama. Palacio je útočník, Ronaldo křídlo, můžete mít oba. Laporta může jít šlapat na Ramblas...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno Palacio může LW, centra a možná i pravou, Ronaldo zase obě křídla. Můžou mít oba, ale jde o to, že by to bylo úplně zbytečný. A hlavně dva takové nákupy rozhodně neudělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, yarda nám zaperlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to, co může hrát, ale co hraje nejčastějí, pochopili?

Reagovat
HOST*sterda

Srovnatelně kvalitního? Pro mě osobně je Palacio neprověřený hráč, v reprezentaci zatím nic nedokázal a argentinská liga se nedá brát jako nějaké velké měřítko. Ronaldo je prověřený, zářil na ME i na MS, od letoška začal naplno využívat svůj neskutečný potenciál i v Premier League. Když to vezmu ještě z ekonomického hlediska, tak je Ronaldo navíc hráčem, o kterého je mediální zájem, takže by si na sebe dokázal v pohodě vydělat. Poslední bod je, že i kdyby se (náhodou) neprosadil, je mu teprve dvaadvacet, v pohodě ho můžeme za velkou částku prodat komukoliv v Evropě, zájem o něj bude jistě velký... Když se Palacio neprosadí, nikdo nám za něj víc než 10 mio nedá. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Že není prověřený neznamená, že není stejně kvalitní. Faktem ej, že Ronaldovi se vyloženě daří jen půk rok, předtí msice nehrál špatně, ale rozhodně ne na základ Barcy. Navíc nakupovat podle toho, jak je mediálně známý, to už tady (lépe řečeno poblíž) jednou bylo...

Reagovat
HOST*sterda

To s tou mediální známostí je jenom odpověď na to, kolik peněz by stál. Stál by sice cca 50 mio, ale netrvalo by to dlouho a ty peníze by se nám vrátily. Dávat za hráče argentinské ligy, který ani v reprezentaci nehraje významnější roli, a který se vůbec nemusí adaptovat, přes 20 mio, s tím teda vůbec nesouhlasím. Nic ve zlém, jenom se chci zeptat: Kolikrát si viděl Palacia v průběhu celého zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

A koliíkrát ty? Neviděl jsem ho tolikrát, abych mohl dělat velké soudy, ale pokud Cruijff řekne, že by k nám dobře padl a Rosell, že by Cristiana Ronalda nekupoval, tak to má pro mě větší váhu než třicet shlédnutých zápasů. Barca je ten klub, který často kupoval neprověřené hráče a udělal z nich ty prověřené.

Kolik sezón měl Crisitano dobrých, že je prověřený? Půlku? Kolik šampionátů mu tak vyšlo, že se tím můžeš ohánět? Jelikož většinou nedržíme mediální práva skoro na žádného hráče, tak i to, že by se nám to vrátilo, je snepravděpodobné..

Reagovat
HOST*sterda

Málokrát na to, abych neváhal za něj vyhodit přes 20 mio. Cruijffa jsem četl, o Rosellovi nevím. Ronaldo zazářil jak na ME, kde spolu s Decem dotáhli Portugalce až do finále, tak i na MS, kde ještě "akorát" předvedl několik parádiček, které mu nevyšly a škodil tak týmu, ale na podzim už se toho vyvaroval. Je nejlepším hráčem v nejlepší lize světa, hraje stabilně Ligu mistrů, zazářil na dvou šampionátech, jak víc by mohl být prověřený?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna sezóna v rozjetém klubu nic neřeší, ani není celá. Já netrvám an prověřenosti, ale když ty jo, tak pak se divím...

Reagovat
HOST*sterda

U hráčů, za které by jsme měli nabízet tolik peněz, na ní trvám, jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mistrovství Světa se mi C.Ronaldo moc moc nelíbil, na EURU jsem byl z něj příjemně překvapný, to je pravda.

Palácio byl vyhlášen jedním z nejlepších hráčů argentinské ligy, cena, za kterou ho chce Marci, je trochu větší než jsem očekával, jenže to jen ukazuje jako výborný je to fotbalista. V akci jsem ho viděl jednou, nebo dvakrát, v sestřihu mnohokrát a na videu také. A vůbec nemám obavy, že by se Argentinec neprosadil v PD.

Reagovat
HOST*sterda

Vzhledem k tomu, že si ho viděl hodně málo, je od tebe hodně troufalé tvrdit, že je minimálně stejně dobrý jako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych Palácia než C. Ronalda. Toť můj názor.

Reagovat
HOST*sterda

To ti samozřejmě neberu, jen reaguju na to, že si řekl, že Palacio je lepší než Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Palácio se mi jeví jako lepší volba a Barce podle mě má hodně co dát i jako náhradník. Je rychlý, golový, technicky vybavený útočník...S adaptací podle mě nebude mít problém. By ses divil jak je argentinská liga kvalitní, mnohdy jsou tam k shlédnutí kvalitnější zápasy než v PD. V našem týmu je hodně argentinců, ti mu s rychlou adaptací hodně pomohou.

Etoo

Ronaldinho Messi

Deco

Snad Ronaldinho s příchodem Etoa pookřeje. Pokud ne, náhradu vidím třeba v méně hvězdných hráčích z menších klubů C Ronaldo je na můj vkus velký frajer, chrt a hvězda. To nedělá dobrotu. TAkhle Barca nenakupuje, tak věřím, že to v létě nestane...

Reagovat
HOST*sterda

Čistě úvaha: Kdyby mělo dojít na to, že Ronaldinho bude hrát nadále hovno a v létě by měl odejít, koho by si jako jeho náhradu navrhoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*sterda

Čemu konkrétně se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že manekýn, drahý nákup a sotva půlroku hrajicí fotbalista ve formě má někoho vyřadit ze základní sestavě Barcy.

Reagovat
HOST*vazquez

Ty asi moc nesleduješ teraz futbal, že? Man U hraje jednoznačne naj futbal teraz. Cristiano hraje skvele už dlhšie. Ty jako fanda Barcy máš asi ten typický katalánsky problém : bod 1 . my sme najlepší, vždy a stále

bod 2 . platí bod 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ses asi stále nevyrovnal s tím, že to tak je, viz loňský nejcenější double, který jste nikdy nezískali...A z těch nejlepších lig už docela dlouho nikdo...

Stejně je prdel, jak se ukazuje, že jsme my barcelonisté měli snad ve všem, o čem jsme e hádali tady kdy na EF pravdu... Zvláště tobě snad ještě nikdy ni nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

..ty pravdomluvče. Samozrejme , že tentoraz pravdu nemáte a neoháňaj sa už tým minulý rokom, už to neni ono.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych se jím neměl ohánět? NA to mse přece nic nemění dokud nebudou korunováni nioví králové, dá se ředpokládat, že v LM to bdue někdo jiný, ale momentálně to je tak jak to je. Jsme nejlepší tým na světě a nevidím důvod proč o tom nemluvit.

Smáli hjste se před sezonou 04/05, tvrdili jste že máte lepší tým před sezonou 05/06, smáli jste se, když jsme říkali, že máme nejlepší tým, smáli jste se, že je Messi lepší než Robinho, smáli jste se když jsem tvrdil, že je pro nás Thuram minimálně stejně dobrý jak Cannavaro pro vás atd.

Myslím, že madristi by se měli po tom všem držet zpátky nebo alespoň nekritizovat to, že my jsme hrdí na svůj tým, protože zatím jste tady vždy ujeli vy, historie nám dává za pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš historie = 2 roky?

No ale to je jedno, ja som predsa do diskusie išiel teraz preto, lebo španhel jakoby nerešpektoval kvality Cristiana, aspoň sa tak vyjadruje. No a moja poznámka v tých dvoch bodoch sa týkala toho jeho výroku : " ... Cristiano .. má niekoho vyradiť zo základnej zostavy Barcy."

Takže za tým si stojím. Cristiano v terajšej forme vyradí z vašej zostavy kohokoľvek okrem brankára.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se hádáme o dvouletém období, tak ano, historie dva roky. Když se bavíme o nadcházející sezóně, tak nám rozřešení přžines jen následující sezóna, takže tvá poznámak je zcestná. Jako ostatně u madristů vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz rozmýšľam, kam si zaviedol túto debatu...Hm, no nič.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, nic jiného než "no nič" ti ani nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale áno, napr.: alebo

no idem pozerať ten váš hokej, lebo ma zblbneš.

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím Rijkaardem sji dokázal, že blbý jseš dost i bez mé pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

"Debil debilem zůstává" je výrok, čo ťa vystihuje asi najviac. A hoď ešte niečo, nech mám po tebe stovku

Reagovat
smazaný uživatel

To "přísloví" už ti určitě někdo řekl, co...

Reagovat
smazaný uživatel

100.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík. Doktore, máš to marné, mňa nevytočíš. A ten Rijkaard je trochu inak než sa to javí v tvojej hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytočit tě nechci, neboj, já už se teď ti můžu jen smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kebych ťa nepoznal.

Reagovat
HOST*spanhel

Messi a Ronaldinho jsou lepší. To je holý fakt. Určitě to bude chít změnu, pokud Ronaldinho nebude namotivovaný i nadále a jeho výkonnost bude mít pořád sestupnou tendenci.

Myslím si, že C Ronaldo je drahá hvězda a hvězdy z velkoklubů kupuje například Real Madrid a v jejich stopách jít nechci. Není lepší koupit neokoukaného hráče z menšího klubu? Cena bude několikanásobně nižší, avšak výsledek možná i lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá veta - prvá chyba. A tým pádom sa nezhodneme.

Messi - hral dobre, ale nie zas až tak dlho a nie vždy. Zranil sa a už dlhšie nehrá.

Ronaldinho - génius, to je jasné, ale momentálna forma? Už najmenej pol roka sú to len záblesky. Kdeže je ten starý Ronaldinho, už je to veľakrát len zotrvačnosť.

Cristiano Ronaldo - ďalší génius, minimálne pol roka už baví všetkých divákov, ktorí si to chcú priznať.

Takže?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bych si nebyl jist, zda Ronaldovi vydrží forma a nebude se plácat jako nyní Ronaldinho. Je to riskantně moc peněz za náladového hráče, který do letošní sezony střídal výkony jako roční období...Nechci ho. Messi a Ronaldinho jsou lepší.

Reagovat
HOST*vazquez

Rozumel bych tomu, keby ste boli chudobní, ale veď ste po nás druhí najbohatší. A že je Cristiano dobrý, tiež uznáš. No ale v pohode, každý má svoj názor. To ja bych si ho zobral, najlepšie aj s vašim géniusom. U nás by už motiváciu našli.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte více peněz, tak snad souboj o Ronalda vyhrajete vy. On chytne ty vaše hvězdné manýry a zešedne jako Robinho. Zatímco my ziskáme nadějnou posilu z menšího klubu za třikrát menší peníze a výsledek bude jako vždy lepší pro nás...

Ohraná písnička.....

Reagovat
HOST*vazquez

Sa ti teraz machruje, keď vám to dva roky vyšlo. Ale že predtým to isté zase dobre šlapalo nám, to si zabudol. A je tam aj iný rozdiel : každý to tu prehliada - ide o to, že sme nekupovali hviezdy, ale vždy 1 najlepšieho hráča planéty / Figo, Zidane, Ronaldo / , ale teraz je to už úplne o niečom inom. Taký výrazne dobrí hráči sú len traja a pod zmluvou / génius, C. Ronaldo, Kaká /.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane, Figo a Ronaldo beru. To ostatní? Absolutní shit, hlavně posily do obrany mělo vaše vedení opravdu zmáknuté.

Víte co, kupte si všechny ty Káka, Ronaldy a Ronaldinhy, když nebude pracovat dobře celý tým, všichni tři dohromady vám můžou být k hovnu, což platí ted ve vašem případě.

Reagovat
smazaný uživatel

No, presne, ja tiež beriem prvú trojku, lebo potom od toho momentu sme už prestali byť galacticos, lebo už sme nekupovali 1 naj hráča planéty. To by sme totiž museli vtedy kúpiť " génia "

Teraz už je to úplne inak, jak aj naznačuješ, ale jeden z nich by bodol.

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*Zak

Dá se předpokládat, že Ronaldo nakonec jednou v Madridu či Barce skončí, přeci jen, z různých prohlášení je znát, že jej to tam táhne, no v dohledné době bych tomu přílišnou šanci nedával. V United má platnou smlouvu - brzy možná dojde k jejímu prodloužení a vylepšení... A navíc, jaký by byl důvod jej, i za nějakých těch 40 mil. liber, prodávat.

Reagovat
HOST*Johnny

Podle me by bylo bobry ho koupit a vymenit za xaviho

1.vyvine se tlak na ronaldinha a messiho a ty budou muset poradne makat(ale Ribery by byl lepsi..)

2.kdybychom prisli o Xaviho moh by se za 8 mega koupit lampard a ten by zapad podle me naprosto dokonale

Reagovat
HOST*sterda

Xavi nesmí odejít.

Reagovat
HOST*vazquez

1. Ronaldinho sa pomaly dostáva do situécie Luisa Figa v Reale asi spred dvoch rokov. Figo bol tri roky líder , tvorca hry - alebo spolutvorca - ale prišla vyhratosť na jednom mieste, únava, strata motivácie. Vtedy ho bolo treba vymeniť resp. podporiť. Barca bude mať ten istý problém, záleží, či si trúfne odstaviť svojho " génia ".

2. Lampard je líder tímu v strede poľa, už teraz s Ballackom to nie je ideál, čo potom s Decom?

Reagovat
smazaný uživatel

Figo hrál u nás dobře rok a něco, po té dvouměsíční pauze se do toho už zpátky nedostal, ale tam to, na rozdíl od Dinha, bylo dáno hlavně věkem. Techniku měl pořád výbornou, ale ztratil rychlost, nedostal se před obránce, nebo ho úspěšně zdvojili.

Pořád se říkalo, že se mu už nechce makat, že nemá motivaci, ale jemu se vůbec nedařilo ani v repre, která tak moc chtěla konečně něco vyhrát.

U Ronaldinha se není čemu divit, plejer je to famózní, ale který hráč se v posledních patnácti letech dokázal čtyři roky udržet na absolutním vrcholu?

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Casillas.

Inak Figo bol vždy trochu kontroverzný. Ja sa prikláňam skôr k tomu názoru, že on bol tvorcom našej hry a Zidane mužom finálnej prihrávky. Pravda je, že Figo ťahal kvantum útokov a tým si vlastne vynútil zdvojovanie , pravda je, že behal aj za iných, aj keď väčšinou dopredu.

Reagovat
HOST*Nesta

Ja by som vedel kde sa mohol podujať. čo takto ac milan.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele