Ronaldo: Do konce je stále daleko, ale přiblížili jsme se k titulu

12.04.2012, 13:46
Aktuality
Dvě společné věci mají ve Španělsku boj o titul a souboj o nejlepšího střelce Primera Division - v obou případech jsou ve hře jenom dva kandidáti a v obou má v tuto chvíli navrch Real Madrid. Ten si po včerejšku udržel svůj čtyřbodový náskok na Barcelonu a velký podíl na tom znovu má Cristiano Ronaldo...

Portugalský kanonýr loni nasázel čtyřicet branek a vytvořil ligový rekord, letos už tento počin dokázal vyrovnat. Další tři branky si na své konto připsal ve včerejším derby na půdě Atlética, celkem jich má už čtyřicet a na čele pořadí střelců znovu vystřídal Lionela Messiho.

"Do konce je stále daleko, ale přiblížili jsme se k titulu, slovo jako porážka nemám ve svém slovníku. Barcelona svůj zápas vyhrála a na nás tak vytvořila tlak, ale stále máme náskok čtyři body," pochvaloval si po utkání Ronaldo.

Portugalský reprezentant v první půli otevřel skóre přesnou ranou z trestného kopu, po vyrovnání Falcaa pak dal vítěznou branku v 68. minutě další povedenou střelou. V 83. minutě dokonal hattrick, konečnou podobu výsledku na 4:1 pak dal dvě minuty před koncem střídající Callejon, jemuž asistoval právě Ronaldo.

"Mám velkou radost z toho, že jsem dal góly a na jeden přihrál, ale bez spoluhráčů by se mi to nepovedlo. Věděli jsme, že to bude těžký zápas, ale dobře jsme k němu přistoupili," hodnotil Ronaldo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (455)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele