RONALDO: DERBY JSEM SI UŽIL

12.03.2007, 08:52
Aktuality
Ronaldo se včera při milánském derby poprvé postavil na červenočernou stranu. Brazilský útočník dříve hrával za Inter, teď hájí barvy AC. Fanoušci Nerazzurri mu zradu neodpustili, přesto si bývalý fotbalista Realu Madrid utkání užil...

"Cítil jsem dnes překrásné mrazení. Vždycky je příjemné zahrát si v derby, jako je tohle," prohlásil po utkání Ronaldo, jehož tým nakonec podlehl 1:2. "Prohráli jsme se skvělým týmem, který je v tabulce Serie A zaslouženě před námi, jsou zkrátka neporazitelní," dodal Ronaldo.

AC Milán přitom měl blízko k ukončení série neporazitelnosti svého městského rivala. Tým trenéra Carla Ancelottiho vedl od 40. minuty, v níž se trefil právě Ronaldo. Včera domácí Inter však po změně stran skóre díky brankám Cruze a Ibrahimoviče otočil a připsal si další tři body.

Ronaldo neměl vůbec snadnou úlohu. Fanoušci Interu mu totiž nemohou zapomenout přestup do konkurenšního tábora a svou nelibost mu dali patřičně najevo. Při každém jeho kontaktu s míčem pískali, v hledišti pak byly k vidění transparenty s nápisy jako "Lepší jeden den jako Recoba, než 100 jako Ronaldo" nebo "Odešel jsi jako králík, vrátil jsi se jako prase".

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Milan

Rnaldo si splnil úlohu,dal gól. Keby Dida a Jankulovsky nevyrobili hlúpe chyby,tak neporaziteľnosť Interu by bola minulosťou. Škoda.

Reagovat
Jajinek

No kdyby, kdyby Crespo promeni laspon jednu tutovku nemuselo zustat u jednobrankoveho rozdilu...proste na kdyby se nehraje, v tom zapase jsme byli lehce lepsi a proto v celku zaslouzene vyhrali a udrzeli neporazitelnost, i kdyz AC nam bylo dustojnym souperem. Pekne derby a pekny zapas. FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

zcela souhlasim, na kdyby se nehraje a letos sme na vás zkrátka neměli.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*

HA HA HA HA TO STYM PRASETEM je pravda

Reagovat
HOST*

je vidět že jsi skutečnej blb....jěště k tomu ,,PRASE,, se přece říká tobě !!!!

Reagovat
HOST*PD

Ronaldo je pořád špička !!!!!!

Reagovat
HOST*juventus

vy blbci ronaldo je náhodou dobrej fotbalista!!!!kokoti interácký počkejte na juventus ten vám dá na prdel!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele