RONALDO CHCE VYHRÁT PRO GIGGSE

03.03.2007, 11:58
Aktuality
Velšský fotbalista Ryan Giggs je blízko velkého jubilea. Dnes proti Liverpoolu oslaví svůj sedmistý start v Premier League. A jeho spoluhráč na kraji zálohy Cristiano Ronaldo má jasno. "Nejlepší dárek, jaký mu můžeme dát, je vítězství."

Giggs se může stát teprve druhým hráčem rudých ďáblů, který tuto magickou hranici překonal. Před ním se to povedlo jen Bobby Charltonovi. Je ale možné, že Ryan Giggs v budoucnu Charltona překoná, k dosažení prvenství mu totiž chybí šedesát startů.

Cristiano Ronaldo, který má od svého příchodu ze Sportingu Lisabon na kontě 172 startů, si neumí představit, že by v dresu Red Devils odehrál tolik utkání o to víc nachází superlativ pro Giggse. "Je to neuvěřitelný úspěch. Je těžké si představit, že bych se na tuto metu dostal, téměř nemožné. Je to skvělé pro Ryana. On je ohromný příklad pro všechny mladé hráče. Nejlepší dárek, jaký mu můžeme dát, je vítězství. Jestli se nám to podaří, měli bychom dvanáctibodový náskok. Mohlo by nás to posunout k dosažení našeho cíle a to je prvenství v Premier League," řekl portugalský křídelník pro MUTV.

Manchester se dnes od 13:45 představí na půdě nesmiřitelného Liverpoolu. K jubileu se mimochodem schyluje také na druhé straně, svůj čtyřstý start za liverpoolský klub může oslavit Steve Finnan..

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele