RONALDINHO BY SI PŘÁL LAMPARDA

17.11.2006, 19:31
Aktuality
Spekulace ohledně příchodu Franka Lamparda do Barcy neutichají a kromě médií se k možné transakci vyjadřují i někteří hráči úřadujícího španělského mistra. Tím posledním byl Ronaldinho, který se na adresu záložníka Chelsea vyjadřoval jen v superlativech.

Lampard je s Barcelonou spojován již nějaký ten čas. A je to logické. Přece jenom mít manželku z Katalánska, obdivovat tamější klub a mít skvělé vztahy s jeho hvězdami a vedením, to už musí něco znamenat. Ale anglická hvězda je zatím spokojená v klubu miliardáře Abramoviče. Snad i proto se do hry zapojil Ronaldinho, který veřejně vyjádřil svou touhu hrát s Lampardem po jednom boku v Barceloně...

"Frank je opravdu vynikající hráč. Měl jsem tu čest se s ním několikrát setkat jak na hřišti, tak při různých jiných příležitostech. Je to můj přítel a vždy mě svou hrou učaruje. Bylo by skvělé, vidět ho hrát právě v Barce."

Lampard se možná začervenal, ale jistě by i on rád věděl, jak si to vlastně brazilský fotbalový mág představuje na hřišti. Lampardovy posty jsou pevně obsazené Xavim s Decem. Sice se často zmiňuje výměna právě s posledně jmenovaným, avšak tu byl Ronaldinho jistě neschválil, jelikož Deco je jeho velkým přítelem a oba si skvěle rozumí i na hřišti.

Nabízí se možnost, že by trenér Rijkaard vynechal v sestavě klasického defenzivního záložníka. Otázkou však zůstává, zda by byl trenér Barcy této docela razantní změně nakloněn. Vzhledem k faktu, že za jeho působení se podobně složená záloha objevovala jen v ojedinělých případech, se v tuto variantu příliš věřit nedá.

Příchod Lamparda by také ohrozil pozici stále se lepšícího Iniesty, který si svými výkony říká o základ a který je v letech, kdy potřebuje co nejvíce hrát. Což by byl v případě přibytí tak kvalitní konkurence jistě problém...

Uvidíme, jak celý příběh nakonec dopadne. Nám nezbývá než spekulovat a doufat, že se Lampardova budoucnost brzy vyjasní. Ať už by to znamenalo prodloužení smlouvy u Chelsea nebo přestup do Katalánska...

Autor: Petr Kilian

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*Honzao

Pěkný Ronnie, ještě že jenom hraješ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Franka mám docela rád, o Barce vždycky mluvil pozitivně, ale kam bysme ho dali? Místo Deca? Blbost... Místo Xaviho či Iniesty? Taky blbost... Nebo snad hrát riskantně bez DM? To raději taky ne... Ať se na to dívám, jak chci, tak pro něj nemám místo, i když jeho bojovnost, nasazení a hlavně skvělá střelba z větších vzdáleností by se nám mohly hodit. No uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Reagovat
HOST*Tavo

Ronaldinho je dokonalej případ člověka, co moc mluví a málo myslí. Ta samá situace byla s Henrym a Adrianem. Hrozně je chtěl, ale už taky nedomyslel, kde by mohli hrát.

Byl bych náramně šťastnej, kdyby Lampard zůstal v Londýně a Ronaldinoh si přestel na tiskovkách vybírat spoluhráče.

Reagovat
HOST*

Já bych taky řekl.A taky tolik hvězd v týmu by nemuselo dělat dobrotu

Reagovat
Messiáš

No co.Oni si to asi představuje, že budem hrát na 2 beky no a pak by se tam možná vešel...

Reagovat
HOST*Ondras

Hej mas pravdu.budete hrat na dva beky.A ty budes kde?kdyz rikas ze budem??Uz to mam....myslim ze Ronaldinho uz na to nema,tak bys mohl hrat misto neho.Nooo a kdybys treba uz nemohl,tak by te mohl behem druheho polocasu vystridat...

Reagovat
HOST*Fugas

Pitomost, článek o ničem, Ronaldinho řekne a hned je z toho poprask, Lampard teď bude prodlužovat smlouho s Chelsea, nemá nejmenší důvod přestupovat.

Nemůžu si vzpomenout, kdy se nějakej anglán naposled uchytil ve Španělsku, riskoval by tim nejen pověst ale i kariéru. Frankii k Chelsea patří, patří do premier league, v La Primeře si ho nedokážo představit

Reagovat
HOST*

Jako kdysi dávno McMannaman (nebo jak se to píše).Taky obrovská hvězda anglického fotbalu a zakopal se v Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

...a přesto byl nejlepším hráčem finále LM 2000

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl si jistě napsat "zakopal si"...

Reagovat
RMCF

To bych rozhodně neřekl že se zakopal, hrál dobře a doplatil až na trend Gallacticos...

Reagovat
HOST*bart_chuligan

lampard je prome nejlepsi hrac sveta a ze jsi ho nejaky ronaldihno pral tak to teda ne lampard patri celym srdcem do chelsea a mam prvdu ronaldihno je namysleny kreten a nenavidim ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Zet

ses peknej kokot jestli si to myslis......

Reagovat
HOST*Kapy

Lamparda by som rád vymenil za Deca ten nič nehrá je to sebec poriadny gól dal naposledy v roku 1999 a to s Portom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele