Ronalda jsem otrokem nenazval, tvrdí Blatter

01.08.2008, 15:46
Aktuality
Prezident FIFA Sepp Blatter tvdí, že jeho kontroverzní vyjádření na adresu Cristiana Ronalda, které ho označilo za otroka a bylo otištěno v několika denících, bylo novináři špatně pochopeno.

V rozhovoru, který se v tisku objevil před několika týdny, Blatter prohlašoval, že by Manchester United neměl portugalskému záložníkovi bránit a pustit ho do Realu Madrid, pokud si to přeje. Nejvyšší muž FIFA řekl, že by Rudí Ďáblové neměli Ronalda držet proti jeho přáním, ačkoliv má s klubem platnou smlouvu.

Blatter také tvrdí, že Ronalda nikdy nenazval otrokem, jak se v médiích objevilo, ale stojí si za svým a říká, že moderní fotbalisté potřebují větší ochranu.

"Nikdy jsem o Ronaldovi neřekl, že je otrok," řekl Blatter novinářům při návštěvě ve Vietnamu. "Řekl jsem ovšem, že otrocky se zachází s mladými lidmi. Evropské kluby se snaží získat 13, 14 a 15ti leté hochy a přivést je do velkých týmů. Nikdy jsem se v tomto ohledu nezmínil o Ronaldovi, ale tisk to překroutil.

"Ronaldo není otrok,"
řekl nyní jasně dvaasedmdesátiletý prezident a doufá, že nekonečný příběh o Ronaldovi brzy dospěje k závěru a uspokojí obě strany, Manchester i Real. "Oni tento problém vyřeší. Já k tomu nemám co říct, FIFA se do těchto věcí nebude míchat. Necháme to být tak, jak to je."

Autor: Ondřej Holzman / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ze se ozval brzy.

Reagovat
fantomas

Asi ho hryzalo černé svědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek by si rek ze sef nejvlivnejsi celosvetovy fotbalovy organizace,bude vedet jak jednat s medii.Bohuzel opak je pravdou,dela ze sebe jen šaška.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tento problém vyřeší. Já k tomu nemám co říct, FIFA se do těchto věcí nebude míchat. Necháme to být tak, jak to je."

Tak proč to teda komentuje,když se do toho nebudou míchat.Je to fakt šášula.

Reagovat
smazaný uživatel

jakou zase ochranu? by se mel podivat jak to chodi v hokeji, to by asi zaplakal

Reagovat
dantetomas

Blatter je naozaj vtipny clovek...odporucam precitat knihu Faul!...

Reagovat
blaugrana

anglican......

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt už ten dědula ani neví, co řekl a jak to vlastně myslel. Chtělo by to mladší krev Seppe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele