Rodríguez odchází z Olympiakosu, dohodl se na rozvázání smlouvy

13.04.2023, 19:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Ladas321

Už dávno měl být v MLS a být tam hvězdou. Hned po tom co mu vypršela smlouva v Madridu měl odejít a ne zkoušet něco na co nemá.

Reagovat
Elliasson

Tohle malé Galacticos Olympiakosu nevyšlo. Škoda.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Csaplárova past

Asi si nevybavím strmější pád kariéry ..

Reagovat
Mishko

Hazard

Reagovat
protiproudu

kde ten je

Reagovat
Csaplárova past

Jenže Hazard se udržel na vrcholu několik let a stále se zlepšoval, Rodriguézovi vyšlo MS 2014 a od té doby si pořádně nekopl.

Reagovat
technecium

Tak to neni uplne pravda, 15/16 v Realu hral skvele

Reagovat
Well

Reagovat
Eichel

Reagovat
Pablos

Proč pád ? Né každý je hráčem, který dokáže být pořád na té nejvyšší úrovní... je strašně moc hráčů co prostě mají nějáký super období formy v kariéře a dokážou z něj vytěžit v tu chvíli, ale jinak to prostě nemají, jen to byl ten roční, dvouletý nebo třeba tříletý lauf.

Reagovat
Csaplárova past

Proc pad? v nejakych 22 letech nejlepsi strelec MS a za par let nehrajici hrac, neschopny prosadit se i v Evertonu.

Proc pad. jak ninak to nazvat?

Nejlepsi strelec MS, trilety lauf jak rikas, prestup do Realu za 75mio a pak Everton. To jinak nez poradnym sesupem nazvat neumim.

Reagovat
Mishko

Je zaujímavé, koľko neuveriteľne šikovných a talentovaných, ale mámpičistických hráčov sa za posledné roky u nás vyskytlo - James, Isco, Ozil, Hazard, Di Maria a v podstate v druhej polke kontraktu aj Bale

Reagovat
Well

Ale zase z pohledu šířky týmu jsme to měli výborné, to období, kdy sme měli téměř 2 kvalitní 11 a táhli tu sérii neporazitelnosti. A z těch jmenovaných hlavně Hazard, ten už mi vadí i na ze lávce.

Reagovat
Ross Geller

Di María byl perfektní, jakmile ho zapojili do středu zálohy s Modričem a Xabi Alonsem, tak se neskutečně chytil a byl jedním z nejlepších hráčů Realu.

Reagovat
Eichel

Di mariu by som tam fakt neťahal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele