Rode se rozhodl. Za rok odejde z Eintrachtu

20.04.2013, 16:44
Aktuality
Sebastian Rode se rozhodl neprodloužit s Frankfurtem smlouvu, která mu platí do konce příští sezony. Podle německých médií má mladý záložník namířeno do Bayernu Mnichov. Pokud odejde až za rok, nedostane za něj Eintracht žádné odstupné.

"Sebastian Rode zůstává do roku 2014 v Eintrachtu Frankfurt," prohlásil klubový předseda představenstva Heribert Bruchhagen před právě probíhajícím utkání se Schalke. "Oznámil nám, že poté má jiné plány," dodal.

Podle listu Welt am Sonntag je 22letý záložník dohodnutý na budoucím přestupu do Bayernu Mnichov. "Pokud má možnost jít do Bayernu, zbývá vám málo argumentů," uvedl trenér Eintrachtu Armin Veh, který nemá z odchodu důležitého hráče žádnou radost. "Pokud už je dohodnutý, tak to není fér."

Sebastian Rode spolu s celým týmem prožívá dobrou sezonu, s Eintrachtem bojuje o evropské poháry, ani Liga mistrů zatím není pouhou utopií. Rode zatím odehrál osmadvacet zápasů.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Syčák jeden.

Reagovat
Filipow

Bayern? Nebo spíše Bayer, BvB, Schalke? :)

Reagovat
Filipow

Aha, nečetl jsem článek.

Do Bayernu by mi seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdříve čti, pak komentuj

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co si o tom myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám tomu Schweini,Martinéz,Gustavo zůstanou po tyhle sezóně jediný CDM v kádru, takže je to celkem logický

Reagovat
georgeo

v Emre Canovi mají velký potenciál, s ním by měli počítat a opatrně ho začleňovat do kádru....Rodeho ani nepotřebují, předpovídám mu stejný osud jako Baumjohannovi

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...ikdyž spíš bych v něm viděl dalšího Ottla

Reagovat
jv

To snad zase ne. Každopádně ideální by pro něho bylo, kdyby zůstal v Eintrachtu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele