Rode jde na operaci s kolenem, kariéru tak může zakončit na marodce

29.02., 18:59
Aktuality
Sebastian Rode (© AFP)

Další pauzu před sebou má Sebastian Rode. Záložník Frankfurtu hraje poslední sezonu kariéry a koncem minulého roku ho začalo trápil koleno, řešením se nakonec stane operace.

"Bolest jsem cítil už tři měsíce a minulý týden v pátek jsem se podrobil vyšetření. Výsledky jsou depresivní a zvažoval jsem více možností. Nakonec jsem se rozhodl pro operaci," sdělil Rode.

Rodeho kariéru poznamenala častá zranění a vinou potíží s lýtkem zmeškal většinu podzimní části sezony. Celkem letos naskočil jenom k deseti soutěžním zápasům a týden starý start proti RU Saint-Gilloise může být jeho posledním, na přelomu června a července totiž Rode pověsí kopačky na hřebík.

"Bude to hodně těžké. Každopádně udělám vše pro to, abych se s vámi rozloučil v posledním kole přímo na hřišti. Společně se zajištěním účasti v příštím ročníku evropských pohárů je tohle můj největší cíl pro zbytek kariéry," dodal.

33letý Rode dříve hrával i za Bayern Mnichov a Dortmund a do Frankfurtu se vrátil v létě 2019. Se spoluhráči vybojoval triumf v Evropské lize, díky angažmá v Bavorsku se dvakrát stal mistrem Německa.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele