Rode chce hrát více, odchodu do Bayernu ale nelituje

10.12.2014, 17:59
Aktuality
Novou výzvu se v první polovině roku 2014 rozhodl přijmout Sebastian Rode. 24letý záložník míval jisté místo v základní sestavě Eintrachtu Frankfurt, v létě pak jako volný hráč zamířil do Bayernu Mnichov a musí se smířit s rolí náhradníka. Stěhování do Bavorska ovšem rozhodně nelituje...

"Vím, že jsem udělal všechno správně, když jsem si vybral Bayern. Od spoluhráčů a trenéra jsem se toho už naučil strašně moc. Ale chci více. Doufám, že v budoucnosti budu hrát častěji a jednou se stanu součástí základní sestavy," prohlásil v rozhovoru pro internetové stránky klubu.

Rode si na své konto přispal už třináct soutěžních startů a odehrál rovněž celý zápas o Superpohár proti Dortmundu, jinak ovšem až na dvě výjimky naskakoval k duelům pouze z lavičky. K častější účasti v základní sestavě mu nepomohly ani zdravotní trable řady jeho konkurentů.

"Přišel jsem a měl velký respekt, ale brzy jsem zapadl. Bayern je v porovnání s Frankfurtem obrovským skokem. Ta doba strávená zde byla velmi pozitivní. Trenér mi dal najevo, že si mě od prvního dne váží a nejlepším důkazem je to, kolik mi do této chvíle dal příležitostí ukázat se na trávníku," pochvaluje si Rode své herní vytížení.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
db18

Když v zimě podepsal, tak jsem mu vůbec nevěřil, čekal jsem "druhého Ottla", ale hraje skvěle...

...no, ale zhruba stejná slova jako on volil po svém příchodu Shaqiri a jak to s ním teď vypadá

Reagovat
Rox

Shaqiri patří mezi mé oblíbence a myslím že by v každém jiném týmu hrál jasně základ... Ta konkurence v Bayernu je opravdu ale obrovská... V Bayernu podle mě ví co v něm je. Mohli by ho prodat jinak za solidní cenu... Snad se do toho základu už brzo probojuje

Reagovat
bayern987

Do základu se dostane asi těžko...

Reagovat
Rox

Tak kdyby se zranil Robben nebo Gotze tak je to celkem reálný ne...Nebo tam jsou lepší alternativy ? Zas tak moc Bayern nesleduju ale Shaqiriho beru pořád jako univerzála

Reagovat
smazaný uživatel

Jedně místo Riberyho, napravo a na středu spíš zaskočí Muller.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Fifě proti mě vždy hraje permanentně základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Az se vrati v plne sile stred Thiago, Martinez, Schweinsteiger tak uz si kopne je sporadicky, na druhou stranu je to skoda, je to celkem sympatak

Reagovat
bayern987

Thiago, Martínez, Schweini, Xabi, Rode... Sice občas hrajeme 4-3-3 ale tím se naskýtá problém v útoku kde by zase musel jeden z kola ven. Takže se přikláním k 4-2-3-1 se Schweinim a Xabim/Thiagem.

Reagovat
20fredy20

vzdy ked naskocil hral paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne, jeho odchod by bola strata. Tak nejak verím, že ostane, že to nebude prípad ako Hojbjerg.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Hojbjerg je celkem o dost mladší a půjde někam na hostování..

Reagovat
smazaný uživatel

No snáď ano, Pierre sa najprv vyjadril, že chce v zime odísť preč a potom Pierrov agent vyhlásil, že sa uvidí až po sezóne. Tak snáď robia len bububu.

Inak vraj ho chce na hosťovačku AC Miláno alebo Hannover.

Reagovat
Stiksxx

Včera alespoň podle statistik nejlepší na hřišti.

Reagovat
db18

A zase gól po Bastiho asistenci Měli by spolu hrát pořád, to by byl Rode nejlepším střelcem BL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele