Robinhův návrat do Santosu možná padá, důvodem jsou finance

16.11.2012, 11:39
Aktuality
Robinho vyrůstal v Santosu a v minulosti byl považován za jednoho z nejtalentovanějších brazilských fotbalistů. Útočníkovi AC Milán se ale nepodařilo naplnit velká očekávání a v současné době příliš nehraje. Jihoamerický klub by ho rád získal znovu do svých služeb, trenér Muricy Ramalho to nevidí nejrůžověji...

Robinha letos zabrzdila zranění, i díky nim se na hřiště v italské lize podíval jenom pětkrát a povětšinou přišel na trávník pouze jako střídající hráč. Santos o něho má zájem už delší dobu a vše vypadalo nadějně, poslední zprávy o možné realizaci tohoto přestupu ovšem už tak pozitivní pro brazilský celek nejsou.

"Stejně tak jako v případě Diega jsou zde i další hráči, kteří nás hodně zajímají, jenomže jejich příchody by pro nás představovaly obrovské břemeno po ekonomické stránce," řekl Ramalho v rozhovoru pro Lancenet.

"A Robinho je ve skutečnosti jedním z nich, ale i tak se nadále snažíme a zabýváme se dalšími jmény na trhu," dodal kouč Santosu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (82)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že navážeme spolupráci s čínským klubem, za který hraje Barrios (nepamatuji si teď jméno). Měla by do toho být zahrnuta i investice do týmu a na oplátku se chce Čínský klub zviditelnit v Evropě, jezdit s týmem do Dubaje na soustředění, jezdit na přáteláky, turnaje. Tak uvidíme, jak to dopadne, ale v současnosti to může AC jen a jen prospět.

Reagovat
smazaný uživatel

*Na oplátku chce být Čínský tým zviditelněn.

Reagovat
Biozdenda

třeba si pak někdo zapamatuje to jejich nemožné jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hradec

To se dalo čekat, když je Santos v hloubi tabulky a nebude příští sezonu hrát Copu Libertadores.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinhovo MOZNA prestup, MOZNA pada na MOZNA financich.... clanek o nicem. "Útočníkovi AC Milán se ale nepodařilo naplnit velká očekávání a v současné době příliš nehraje." Tak ne asi kdyz je zranenej.... tezko se plnej velka ocekavani kdyz nehrajete. Nicmene neni to pravda Berlusconiho oblibenec a milacek fanousku:)

Reagovat
panca

Pokud bere velkej plat a nehraje, tak je vlastne jedno, jestli je zranenej nebo bez formy. Ze je v jednom kuse zranenej je vlastne jeste horsi. Podivej se na flamstra, kdyz se mel ukazat, tak se nekde kuryroval

Reagovat
smazaný uživatel

nikfes: me by se na tom libila max ta investice ale pocitam ze ta za ZVIDITELNENI nakejch cinanu asi nebude nic moc castka:)

Reagovat
10

tak to si o nich asi nejdřív něco přečti...když můžou dávat Concovi stejnej plat jako má Messi a Ronaldo, tak určitě nebude problém zaplatit AC za nějakou marketingovou podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Snad je na tom něco pravdy a Čínské $$ by nás mohly zvednout. Ačkoli jsem nikdy nebyl příznivcem masivních investicí od Číňanů, Rusů nebo Arabů, tak teď to potřebujeme víc než kdy jindy. Zimní přestupové mercato pro nás bude velmi důležité.

Reagovat
Pipo123

Dario Conca je veľký borec, sa tomu nečudujem že toľko zarába, ten chlapec by v prstom v nose hral základ v každom klube v Serii A, je to pán

Reagovat
nemanja

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

no tak sem s nim:) jedine dobre at nam daj na Gansa:D a budou na titulni strance nakyho naseho platku

Reagovat
Biozdenda

Robinho na fotce kvalitní bitch please výraz hehe

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře že chtějí udělat jenom trochu reklamu a jezdit na soustředění aspon budou mít kluci nový kamarády... hlavně at se nenaserou do klubu..

Reagovat
smazaný uživatel

Všem jde jenom o prachy

Reagovat
smazaný uživatel

moc, moc moc si přeju, aby tohle nebyl Neymarův případ

Reagovat
RealC.F.

A jejé, už se zase vyhlíží Neymarovo supermegaultra přestup do Evropy , jak to tady zboří, pohřbí statistiky ronalda a messiho a ve finále bude mít ještě větší sochu než Pelé ? už se toho fakt nemůžu dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš ? tady nejde o to jestli je zboří. Ronaldo a Messi jsou nejlepšími fotbalisti současnosti, to je bezpochyb, ale jestli se k nim může někdo během 10- 15 let aspoň přiblížit, nebo je dokonce vyrovnat, pak je to Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RealC.F.

Podle mě až moc přecěňovanej , neříkám, že to není světový talent, ale tak skvěle bych to nevidě, spíš věc názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je mu teprve 20 let. Upřímně...myslel sis o Ronaldovi v tomto věku, že bude nejlepším hráčem na světě?

Reagovat
j_mrazik

Jo, protože to už předváděl v Barceloně neskutečný kusy. 37 zápasů a 34 gólů v tý době? Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalský Ronaldo.

Reagovat
j_mrazik

Proto tohohle píšu jako CRonaldo.

A u něj jsem si to opravdu nemyslel. Je Neymar takovej dříč, že ho srovnáváš?

Reagovat
smazaný uživatel

Já je nechci srovnávat. K tomu nemám kompetence. Jen mi přijde předčasné dělat o talentovaném hráči soudy v jeho 20 letech. Já si právě Cristiana Ronalda z této doby pamatuju a fakt by mě nenapadlo, že z něj bude takový sekáč, co bude dávat pravidelně přes 30 gólů za sezónu.

Reagovat
j_mrazik

To asi nikdo, když jsme ho viděli válejícího se u lajny, jak rozhazuje rukama. Ale vyrostl a vymakal se. Potenciál měl obrovskej díky výbušnosti a rychlým nohám a beze zbytku ho využil. Ale Portugalci a Brazilci mají jinou takovou tu výkonnostní křivku. Brazilci vyletí kolem dvaceti (čest výjimkám), 3-4 roky držení na úrovni a pak pomalý pád. Tím myslím ofenzivní hráče. Portugalci přeci jenom trochu dýl zrajou. Figo měl taky vrchol kolem 25.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s těmi Portugalci a Brazilci máš pravdu. Ale co se týče Figa, ta bych řekl, že jeho vrchol byl v sezóně 1999/2000.

Reagovat
j_mrazik

V roce 2000 vyhrál GB a to mu bylo 28 let.

Reagovat
Mr.Jindros

Cronaldo má pozici nejlepšího hráče hodně vydřenou, kdežto Neymar má podle mnohých genialitu ala brazilský Ronaldo nebo Messi. To je něco úplně jinýho než Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, Ronaldo to má vydřené a Messi jen talent. Tohle se nikdy neomrzí číst. Tak nějak zapadlo to, že bez Xaviho a Iniesty je poloviční, tak se muselo přijít s něčím novým a stejně hloupým

Viděl jsem dokument o Ronaldovi a celou dobu říkali, jaký měl nesmírný talent, větší než ostatní atd. už od malička. To by mne potom zajímalo, jak řádil Messi před přestupem do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsi sem nemusel psát. Zrovna v Jindrosově komentáři nepadlo nic o tom, že by Messi nedřel. Naopak byla zmíněna jeho genialita.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vždy oceňoval spíše dříče, než hráče s talentem, takže nějaké velké oceňování geniality v tomhle případě u mě nehraje roli. Ať to myslel jakkoliv, faktem je, že většina lidí si myslí to, co jsem napsal. Spousta lidí už totiž neví jak shodit Messiho a Ronalda dostat před něj.

Ber to spíše jako výsměch lidem s těmihle názory, ne nic mířeného přímo na Lindrose.

Reagovat
Mr.Jindros

Polopatě pro pomalejší: Samozřejmě, že má Ronaldo větší talent než naprosto drtivá většina fotbalistů a samozřejmě, že Messi musel dřít víc než naprosto drtivá většina fotbalistů. My tady ale nesrovnáváme elitu proti zbytku, ale elitu mezi sebou.

Messi a brazilský Ronaldo se jednoduše narodily s ještě o level lepšími geny na fotbal než Cristiano. Člověk nemusí být zrovna génius, aby na to přišel.

Reagovat
Mr.Jindros

i

Reagovat
RealC.F.

Tak to sem si teda rozhodně myslel

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to věc názoru, to je jasný, ale to co on dokáže s balonem a v jaký rychlosti je něco výjmečného. Já jsem toho názoru, že v Evropě neshoří.

Reagovat
icka

Podle mne taky, na OH se svymi vrstevniky toho moc nepredvedl.

Reagovat
j_mrazik

Chápu to dobře, že za 10 let se jim Neymar přiblíží a tím pádem může přestoupit do Evropy? Tipuju, že kolem 30 už bude hodně vypasenej, jako to Brazilci umí.

Reagovat
RealC.F.

Ale AC Milán by pro něj byla dobrá varianta, ronaldinhovi se tam chlastalo dobře, tak by moch doporučit a robinho jak by smet. Ještě že si alespoň Neymar bere za vzor Kaká, sice silně věřící ale třeba ho to nebud zmáhat touhle cestou

Reagovat
Pettirosso

Messi v Neymarovým věku už táhl Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

tak Messi je jiný kafe

Reagovat
Pettirosso

nahoře srovnáváš Neymara s Messim a Ronaldem a najedou je ten skřet jiný kafe?

Reagovat
smazaný uživatel

tak já Messiho beru za nejlepšího hráče na světě, pak je následuje Ronaldo a Neymar je zatím na třetím místě. On mě prostě svým herním stylem zaujal a je to můj oblíbenec. Koukám na co největší množství zápasu s ním a myslím si, že to co on předvádí, tak na to nebudou stačit ani evproští obránci. Takže si myslím, že je může dohnat. Řekni mi, kdo jinej to může v současnosti dokázat ?

Reagovat
Pinturicchio

Honza Rezek

Reagovat
eder

Každý rok vyletí ze všech koutů světa několik supermegatalentů...

Reagovat
Pettirosso

třetí nejlepší hráč je jasně Ibrahimovič. Neymar je šikovnej nepopírám, pokud zvládne přechod do Evropy, kde nejsou tak děravý obrany, tak bude opravdu dobrej, ale aby se vyrovnal Messimu a dejme tomu CRonaldovi, by se musel stát pomalu zázrak.

Reagovat
Messiáš

3. nejlepší hráč je jasně Falcao

Reagovat
Pettirosso

Já ti dám Falcaa, Ibra to je ..Ale jo, dejme tomu

Reagovat
Pettirosso

a vůbec, neflákej se a dělej seminárky lumpe

Reagovat
Svatej

3. nej hráč Neymar ? To snad ne..

Reagovat
eder

Tak "táhl" je možná silné slovo, ale byl to první rok, kdy Messi v Barce opravdu zazářil.

Reagovat
Pettirosso

silné slovo? Když mu bylo 19, tak se zotavil z půlročního zranění a odešel z jeho místa Giuly. Naskočil do základu a od té doby ho od tam nikdo nedostal. Už předtím zraněním se pravidelně s Ludovicem střídal a ukazoval, že za chvíli bude nejlepší. Jen tak pro info, "hvězdou" byl už s třicítkou na dresu. A poprvé zazářil už v 17 nebo kdy.

Reagovat
eder

Ano, je to silné slovo. Ve dvaceti byl Messi v Barce jedním z několika. Výraz "že táhne Barcelonu" lze použít na poslední tři sezóny, kdy je světovou hvězdou č.1. Ale nechci se pouštět do slovíčkaření, ostatně jihoameričan také můžře použít tvůj obrat, že Neymar ve dvaceti táhne Santos...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně táhne ve 20 celou Brazilskou reprezentaci.. Když už tu pro někoho není liga v Brazílii dostatečně kvalitní. (což může říct jen někdo, kdo o ní nemá šajn).

Reagovat
DelPiero137

Co v dnesnem zlozeni Brazilskej repre nie je ziadna vynimocna vec. Uvidime kam ju dotiahne, ale BRA repre z r 98, 02 alebo aj 06 by sa tak neuplatnil ako teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Ten tým je hodně mladej, jenže hráči tam jsou pořád absolutně TOP.. Kromě Španělska není žádná reprezentace, která by individuálně převyšovala hráče z Brazílie.. Podceňuješ je. Ti kluci dokážou v zápase, kdy se zkouší noví hráči, přehrávat áčko Argentiny.

Reagovat
rossoneri89

"Útočníkovi AC Milán se ale nepodařilo naplnit velká očekávání a v současné době příliš nehraje"

no jasne ze nehraje ked bol zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

první sezonu je určitě naplnil

Reagovat
smazaný uživatel

Výměnu za Neymara

Reagovat
madridcan

Opat Madridcanove fanta okienko pre Seriu D

Takze po (na mna nezvykle) dlhom case som dneska vyhodnotil 12.kolo. Na prvom mieste ziadna zmena-Madridcan je stale prvy, ale ma co robit, aby odolaval najazdom vynikajuceho Dejwu. Buldozer Dejwa Calcio totiz rozbil Olisovo Forza Calcio 3:1. Netreba podotykat, ze rozhodujucim jazyckom na vahach bolo to, ze Dejwa ma v time pána menom Fabio Quagliarella Olisa vsak moze aspon tesit vitazstvo jeho Neapolu a buduci tyzden privita na svojom travniku CR7, ktorý mali co robit, aby porazili Cukrland a nakoniec to skoncilo asi najtesnejsie ako mohlo 2:1 pri bodoch 72,5-71. O vitazstve teda opat rozhodlo domace prostredie. Cubone napriek tomu, ze uz takmer mesiac neposlal zostavu nedal Creepymu sancu a rozbil ho 3:0. Nutno podotknut, ze za Creepyho prehru moze zhoda nahod-Z utoku, ktory poslal Vucinic, Osvaldo, Miccoli, Maxi Lopez hral totiz iba Osvaldo Tak pred vikendom prajem opat vsetkym spravny vyber hracov a nech sme opat svedkami vybornych zapasov ci v Seria A ci v nasej Serii D

Reagovat
smazaný uživatel

nejzajímavější z diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že hlavně díky zraněním letošní sezonu skoro nenastupuje. Každopádně s takhle talentovanýma brazilcema je třeba umět pracovat jako trenér. Což si nejsem úplně jistej u Allegriho

Reagovat
off-olda

Prezident Santosu, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, prozradil, že Neymar byl téměř prodán do Chelsea: "Když jsem se setkal s právníky a agentem Neymara, bylo téměř jisté, že bude prodán do Chelsea, ale nechal jsem otevřená zadní vrátka a nyní si myslím, že Neymar může zůstat v Brazílii i po roce 2014."

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj!!!!! Barcelona je pro něj jako dělaná

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by hral ? Ved na jeho poste posobi Hazard.

Reagovat
off-olda

..................Mikel-Oscar................

Mata...............Hazard.............Neymar

...................Lukaku............

Reagovat
anonym

Hazard ve středu ?

Reagovat
off-olda

Sám řekl, že se tam cítí lépe.

Reagovat
off-olda

A stejně je to hrozně variabilní...Můžou se v té trojici krásně točit...Všichni umí napravo, nalevo, ve středu...

Reagovat
smetos

OT: Italská média spekulují o zimním odchodu Giampaola Pazziniho z AC Milán, zájem o něj údajně mají Palermo a Sampdoria. Pazzini přišel do AC teprve v létě z Interu.

Pokud by za něho přišel Blbotelli tak bych i souhlasil

Reagovat
Pinturicchio

Matri => Viola, Jo-Jo => Juventus. Juj, to by bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini=>Sampdoria .. Ac by mohlo misto nej konecne zacit stavet Robinha, aby se trosku posunuli nahoru

Reagovat
Pinturicchio

Robinho to má těžké ted. Byl zraněný, Štěpán hraje parádně a Bojan jde taky dost nahoru. AC by ted podle mě potřebovalo, aby se chytil Pato, zůstal zdravý delší dobu a začal pálit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Pata jsem trochu skeptickej. V jejich situaci bych využil zkušeností Robinha a rotoval ho s Sharaawym a Bojanem. Byl zraněný, ale hraje uplně jinak než Pato..

Reagovat
smetos

jak píšu výš, Ballotelli by mohl být pro nás skvělá posila. Kdyby věděl že je utočník číslo jedna věřím že by soutěžil o zlatou kopačku serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Ballotelli půjde do Juve za kámošem Pogbou.. Nejdřív se ale Pogba musí naučit trochu líp italsky, aby z nich mohli bejt kámoši, takže vaše šance je jedině v zimě. Poté už je to nezvratitelné

Reagovat
smazaný uživatel

i když co kecám.. Vždyť oba uměj anglicky .. Takže je to jasné už teď

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele