Robinho: Schuster mi velmi pomohl

14.11.2007, 11:58
Aktuality
Brazilský šikula Robinho letos v dresu Realu Madrid hraje o poznání lépe, než dříve. Podle svých slov za to vděčí novému trenérovi Berndovi Schusterovi, se kterým si výborně rozumí. Robinho naposledy zařídil o tomto víkendu ligovou výhru nad Mallorkou.

V neděli odehrál Real Madrid před domácím publikem divoké utkání s Mallorkou. Od soupeře si nechal vstřelit hned tři branky, přesto dokázal Bílý balet zvítězit. Velkou zásluhu měl na třech bodech Robino, který první dvě branky dal a třetí připravil.

Letos vidí fanoušci v akci jiného Robinha. Míčový kouzelník je klíčovým hráčem Realu a rozhoduje zápasy. "Trenér mi rozumí. Hovoří se mnou přímo, protože sám prošel stejnými situacemi," vysvětluje Robinho přínos nového kouče Schustera. "Vždy mi dává dobré rady. Schuster mi dovolil pohybovat se na hřišti s větší svobodou a já pak mohu plně rozvinout své schopnosti."

"Nestresuje mě, jestli je Real Madrid nebo brazilská reprezentace závislá na mých výkonech. Já vždycky jdu na hřiště se bavit," říká Robinho. "Všichni milujeme hru a všechno, co chceme, je mazlit se s míčem."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konecne sa mu zacalo darit.pozerat na robinha je radost,ako kedisy na ronaldinha.este viac golov a moze byt hlavnym kandidatom na hraca roka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

To je přesně ono on se potřebuje fotbalem bavit a mít na hřišti volnost

Reagovat
smazaný uživatel

pripomína mi veveričiaka v jeho lepších časoch...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, se divím, že to pod Capellem vydržel. To byl přesně protiklad toho, co potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu že se mu začalo dařit...

Reagovat
smazaný uživatel

NO Real sice moc nemusím ale hra Robinha se mi líbí hodně se zvedl a hraje paradně.

Reagovat
Pharrell

j

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,to jo...ja jsem moc nechapal s těch jeho fintiček...je to fakt killer:) a hlavně je to pohodovy mlady klučina ktery se bavi fotbalem,a navic za tu svou zabavu bere i nějake drobne:)))jen at se mu daři,s takovyma hračema bude fotbal hned o poznani zajimavějši:)

Reagovat
smazaný uživatel

Estadio Santiago Bernabéu, domovský stadion Realu Madrid obdržel od UEFY ocenění "Elite", které ho řadí mezi nejvyspělejší stadiony světa a umožňuje na něm sehrát vrcholné sportovní akce, jako je například finále Ligy mistrů. Konečně, to to trvalo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele