Roberto Carlos zvažuje návrat do reprezentace

04.12.2007, 13:41
Aktuality
Jeden velký návrat se možná chystá na mezinárodní scéně. Brazilský obránce Roberto Carlos po loňském světovém šampionátu ukončil kariéru v národním týmu, nyní by se ale mohl vrátit zpět a pokud mu trenér Dunga zavolá, bude o této možnosti velice vážně uvažovat...

"Pokud mě trenér bude potřebovat a zavolá mi, mohu znovu přemýšlet o šanci opět obléknout dres národního týmu. Po fyzické stránce jsem na tom skvěle a vím, že svými zkušenostmi mohu týmu pomoci," prohlásil 34letý fotbalista.

"Strašně moc jsem chtěl i nadále hrát za Brazílii, ale po mistrovství světa v Německu jsem dal přednost možnosti odejít a přenechat své místo mladším jako Gilbertovi nebo Kleberovi. Pokud mi Dunga zavolá, tak uvidíme, co se poté stane. Myslím si, že pro národní tým bych byl stále přínosem," dodává Carlos.

Roberto Carlos se s reprezentací rozloučil po loňském mistrovství světa, letos v létě pak po dlouhých letech dal sbohem i Realu Madrid a zamířil do Fenerbahce.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

RRRRRRRRRRobertóóó....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi zdá, že jsou všichni fotbalisti stejní( kromě Tottiho). Když řeknou že končej, tak to znamená, že se ještě vrátěj. Prostě konec není konec.

Reagovat
Zajda

No a co:D ROberto jen ať se vrátí blázne.....aspoň ten fotbal bude zase o něco hezčí....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem nic proti Robertovi, jako fotbalistu ho uznávám. Jen si myslím, že by měli spíš říkat, že si chtějí od reprezentace odpočinout, ale nevylučují návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to jen a jen dobře pro Brazilii:-) muj nejoblibenější hráč,že by se vrátil do repre?esi jo,tak se na jeho počest ten den pudu sprášit Roberto!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim ze ho dunga príjme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele